Φάκελος Ναρκωτικά ( 21)

50
Συνεχίζουμε κατ’ αποκλειστικότητα από το καφενείο, την τμηματική παρουσίαση του βιβλίου του φίλου μου gianniotis.gr με τίτλο:

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
"Τα …εκρηκτικά που σκοτώνουν"

Πληροφορούμε τους φίλους μας, ότι όπως μας ενημέρωσε ο συγγραφέας, το παρόν βιβλίο δεν διατίθεται προς πώληση στην ελεύθερη αγορά, καθόσον το υλικό του προορίζεται μόνο για ενήλικες αναγνώστες.

Εκδόθηκε από τον ίδιο για να καλύψει διδακτικές ανάγκες, και περιορισμένος αριθμός αντιτύπων αυτού, έχουν δοθεί σε δημοτικές βιβλιοθήκες, σχολεία, συλλόγους, ιδρύματα, πνευματικά κέντρα κ.λ.π.

Κ Ο Κ Α Ϊ Ν Η


Κοινώς: "…λαίδη, περουβιανή, σκόνη της ευτυχίας, πάχνη, χιόνι, νόσο κάντυ, dame blanche, μόδα…".

Αλκαλοειδής μεθυλεστέρας, που περιέχεται στα φύλλα του νοτιοαμερικάνικου θαμνώδους φυτού της κόκας erythroxylon.

Είναι ένα δυνατό διεγερτικό, αποτελεί το κύριο αλκαλοειδές των φύλλων του ερυθρού ξύλου της κόκας και παράγεται από τα φύλλα αυτά, ύστερα από μία χημική διεργασία, με τη βοήθεια πετρελαίου, ποτάσας, υδροθείου, διαλύματος ασβεστίου και παραγώγων ανθρακικής σόδας.

Η παραγόμενη με τον τρόπο αυτό κοκαϊνη έχει τη μορφή λευκής κρυσταλλικής σκόνης, ευκολοδιάλυτης στο νερό και με πικρή γεύση και χρησιμοποιείται κυρίως για την αναισθησία του επιπεφυκότος και του κερατοειδούς χιτώνα του οφθαλμού, των βλεννογόνων υμένων της κοιλότητας του στόματος, της μύτης, του λάρυγγα και της ουρήθρας.

Λαμβάνεται κυρίως από τη μύτη (μυτιές), αλλά και με ένεση.

Το βέβαιο είναι ότι η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο εισαγωγή της στον ανθρώπινο οργανισμό, θα επιφέρει καταστρεπτικά αποτελέσματα, η δε μακροχρόνια χρήση της θα οδηγήσει το λήπτη στο θάνατο.


Η χρόνια χρησιμοποίηση κοκαϊνης οδηγεί σε ψυχικό μαρασμό και νευρικές διαταραχές, αυξομειώνει την πίεση του αίματος, διαταράσσει την ανταλλαγή της ύλης, της πέψης και της λειτουργίας της καρδιάς, ενώ πολλές φορές αναπτύσσονται ψυχώσεις.

Μετά τη συγκομιδή, τα καταπράσινα φύλλα της κόκας ρίχνονται σε ειδικά πατητήρια, μέσα στα οποία έχει τοποθετηθεί ειδικό στρώμα από αλκάλια μαζί με κηροζίνη.

Ακολουθεί η αποξήρανση της πάστας στον ήλιο και η μεταφορά της στη συνέχεια σε αυτοσχέδια εργαστήρια στις πλαγιές των Άνδεων ή στη ζούγκλα όπου το υλικό τρίβεται σε κρυστάλλους ή σκόνη.

Είναι έτοιμο πλέον να διοχετευθεί στην αγορά για κατανάλωση, αφού προηγουμένως αναμιχθεί (νοθευτεί) με οποιαδήποτε άλλα υλικά όπως ταλκ, κιμωλία κλπ.

Το ερυθρόξυλο αυτό φυτό (θάμνος) καλλιεργείται κυρίως στα ορεινά μέρη της νότιας Αμερικής και συνθετικό παράγωγό του, είναι το γνωστό αλλά και πολύ επικίνδυνο κρακ.

Η συνεχής και αδιάκοπη λήψη κοκαϊνης οδηγεί στον κοκαϊνισμό1.

Η μεγαλύτερη παγκοσμίως παραγωγός χώρα κοκαϊνης είναι η Βολιβία.

Εκεί καλλιεργούνται πάνω από 500.000 στρέμματα γης.

Τα έσοδα από την κοκαϊνη, αυξάνουν ετησίως σε ποσοστό 34% και ήδη αποτελούν το 135% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος του κράτους.

Δηλαδή με απλά λόγια:

Για κάθε 100 ευρώ που μπαίνουν στη τσέπη ενός Βολιβιανού, η χώρα έχει ήδη κερδίσει 135 ευρώ μόνο από το εμπόριο της κοκαϊνης.

Η ετήσια παραγωγή ξεπερνάει τους 1.000 τόνους, με συνεχώς αυξητικούς ρυθμούς, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα την πτώση της τιμής στο λιανικό εμπόριο της Αμερικανικής αγοράς.

Οι λαθρέμποροι για να αντιμετωπίσουν αυτή την πτώση της τιμής, ίδρυσαν παραρτήματα των παράνομων γραφείων και αποθηκών τους στην Ευρώπη.

Λέγεται ότι ξεκίνησαν από την Ισπανία και Πορτογαλία και όπως είναι φυσικό χάρη στο πνεύμα της ενοποίησης που αναπτύσσεται στην ΕΟΚ, θα επεκτείνουν όπως ελπίζουν τις δραστηριότητές τους σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο "Βασιλιάς της κοκαϊνης", ο 65χρονος σήμερα Ρομπέρτο Σοάρες, ήταν ήδη δισεκατομμυριούχος από την ηλικία των 40 ετών και συγκαταλεγόταν μεταξύ των πρώτων ονομάτων στην παγκόσμια λίστα των οικονομικών μεγιστάνων.

Όταν ο γιος του συνελήφθη και φυλακίσθηκε προσφέρθηκε με αντάλλαγμα την απελευθέρωσή του, να εξοφλήσει το εθνικό χρέος της Βολιβίας που ανέρχονταν στο ποσό των…3,5 δισ. δολαρίων.

Ιατρική χρήση:

Πριν από ένα αιώνα η κοκαϊνη χρησιμοποιήθηκε πάρα πολύ σαν τοπικό αναισθητικό, πλην όμως σήμερα χρησιμοποιείται ελάχιστα στην ιατρική, λόγω της τοξικότητάς της και του άμεσου κινδύνου δημιουργίας κατάστασης εξάρτησης στο άτομο.

Επί πλέον σήμερα, έχουν κατασκευασθεί πολλά συνθετικά αναισθητικά, ισάξια της κοκαϊνης και το κυριότερο ακίνδυνα, χωρίς να απειλούνται κίνδυνοι από τη χρήση τους.

Ενέργειες:

Ο κοκαϊνομανής, μετά τη λήψη δόσης κοκαϊνης, αισθάνεται ευφορία και ευθυμία, φλυαρεί συνεχώς, γελάει, έχει ψευδαισθήσεις και μεγάλη φαντασία.

Είναι όμως δυνατό να προκληθεί ανησυχία, φόβος, ταραχή ή και μανιακή ακόμη κατάσταση.

Σε πολλά άτομα παρατηρείται παράλληλα και μία σεξουαλική διέγερση, η οποία όμως με την πάροδο του χρόνου μεταβάλλεται σε ανικανότητα.

Λόγω ακριβώς αυτής της διέγερσης πολλοί ηρωινομανείς παίρνουν κατά διαστήματα κοκαϊνη, για να εξουδετερώσουν την ανικανότητα (άνδρες) ή την ψυχρότητα (γυναίκες), που τους έχει προκαλέσει η ηρωίνη.

Την περίοδο της ευφορίας ακολουθεί πάντα μία κατάσταση κατάπτωσης.

Η δράση της κοκαϊνης εντοπίζεται αρχικά στα ανώτερα κέντρα του εγκεφάλου, τα οποία και διεγείρει, προκαλώντας αύξηση των πνευματικών και σωματικών ικανοτήτων του ατόμου, κι' αυτό βέβαια εξηγείται από το γεγονός ότι μειώνει το αίσθημα της κούρασης.


Σε ισχυρές όμως δόσεις παρατηρείται αύξηση του αριθμού των αναπνοών, ανησυχία, τρόμος, έντονοι σπασμοί, εμετοί, βραδυκαρδία, ενώ αντίθετα σε μικρές δόσεις παρατηρείται ταχυκαρδία και επέρχεται ο θάνατος λόγω παράλυσης του κέντρου της αναπνοής.

Προκαλεί αναμφισβήτητα ισχυρή τοξικομανία και η στέρησή της έχει σαν αποτέλεσμα να καταληφθεί το άτομο από βαριά κατάθλιψη.

Ο κοκαϊνομανής, είναι άτομο αδύνατου γενικά χαρακτήρα.

Εμφανίζει ηθική κατάπτωση και μεγάλη φοβία μπροστά σ' ένα πρόβλημα.

Σήμερα ο αριθμός των γνωστών εξαρτημένων κοκαϊνομανών είναι σχετικά μικρός, αφού την παίρνουν πολλά άτομα περιστασιακά αναμεμιγμένη με ηρωίνη ή άλλα χαλαρωτικά.

Επαναλαμβανόμενη χρήση αυτής προκαλεί έντονη ψυχική εξάρτηση, με αποτέλεσμα ο χρήστης να κινδυνεύει να περιέλθει σε μανιακή κατάσταση.

Έχουμε δηλαδή έντονα ψυχικά συμπτώματα και αλλαγές στην κοινωνική συμπεριφορά, όπως:

Αϋπνίες.

Διαρκή κούραση σε όλο το κορμί.

Ανορεξία.

Ημικρανίες.

Ερεθισμό του βλεννογόνου από τις "μυτιές".

Συνεχή βήχα και λαρυγγίτιδα.

Κακή διάθεση και εμετούς.

Επιληπτικά επεισόδια.

Κατάθλιψη.

Μεγάλο άγχος.

Υπερκινητικότητα.

Απάθεια.

Μανία καταδίωξης.

Δυσκολία συγκέντρωσης.

Διαλείψεις (κενά μνήμης).

Αδιαφορία για τον έρωτα.

Επιθετικότητα.

Τάση για βίαιες πράξεις.

Τάση για αυτοκτονία.

Τάση για εγκληματικές πράξεις.

Σταδιακή απομάκρυνση όλων των φίλων.

Πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων.

1. Πρόκειται για νοσηρή προσήλωση στην κοκαϊνη. Μετά την αρχική φάση ευδιαθεσίας που ακολουθείται από τη λήψη κοκαϊνης, εμφανίζεται αίσθημα φόβου, αναπτύσσονται παραισθήσεις, ψευδαισθήσεις και παραληρητικά βιώματα. Ακολουθεί κόπωση, κατάθλιψη και αϋπνία.

Συνεχίζεται… Μεσκαλίνη κ.λ.π

Προηγούμενες αναρτήσεις: ( Πρώτη , δεύτερη , τρίτη , τέταρτη , πέμπτη . έκτη, έβδομη , όγδοη , ένατη , δέκατη , ενδέκατη , δωδέκατη , δεκ/τριτη , 14 , 15 , 16 17 , 18, 19, 20)

Δημοσίευση σχολίου

50Σχόλια
  1. ΤΕΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. bravo re giannioti poli kali adigrafi re megale, apo poio site tin ekanes thn adigrafi? gia pes mas re megale se poia bibliotiki boroyme na broyme to biblio soy?etsi gia ta matia na to doyme. mono gia megaloys ?ti les re? pornoperiodiko einai ?
    re arxikaragiozh exeis bri blita kai toys paramitiazis me tis malakies soy. trasidilo krifofasistaki tis kakias oras.
    ps: to teleia ergasia synxarhthria esi to to egrafes h kapoio apo ta blita soy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννιώτη μπράβο , περιμέναμε ένα καλοκαίρι να συνεχίσεις.
    Και μπράβο και στο καφετζή για την πρωτοβουλία του.

    ΄Οσον αφορά τον ανώνυμο 12:55 Φίλε ξεστραβώσου διάβασε τις προηγούμενες αναρτήσεις και άσε τις εξυπνάδες.
    Αυτός που προσπαθεί να κάνει τον έξυπνο τελικά γίνεται γελοίος.

    ΄Ενας θαμώνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ,
    ego briskomai makria apo th poli moy,
    alla...esy eksafanizese.
    ti ginete? efyga kai epeses se katathlipsi?
    sti xanthi eimai kai opos vlepeis den sas egatelipsa.
    me stenoxorei poy o efthi(v)olos den moy milaei. kati tha toy eipes, den mporei!!!proti fora poy afinei...ekremotites se themata taxidioy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε gianniotis
    Αν και μου ... τη δίνεις πότε - πότε, εδώ αναγνωρίζω ότι προσφέρεις κοινωνικό έργο.
    Γι' αυτό σε πάω.
    Όχι βέβαια γιατί είσαι ωραίος!
    Αυτό ας μη το συζητήζουμε για λόγους ... τακτ.
    Και πες στον φίλο ανώνυμο 3:34 μμ, που απευθύνεται σε σένα αλλά γράφει ... σε μένα αποκαλώντας με efthi(v)olos, ότι εγώ δεν αφήνω εκκρεμότητες!
    Απάντησα σε όλα και μάλιστα στην προηγούμενη δική σου ανάρτηση σχολιάζω και πως περνάω τα Παρασκευοσαββατοκύριακά μου ανάμεσα σε απλούς και γνήσιους ανθρώπους.
    Πηγαίνετε να το δείτε.
    Θα διαπιστώσετε ότι ακόμη (ευτυχώς) υπάρχουν ατόφιοι άνθρωποι.
    Φτωχοί και άρχοντες ταυτόχρονα, κουρασμένοι από τη σκληρή βιοπάλη αλλά όχι γονατισμένοι!
    Που όταν γελάνε χαίρεται η πλάση, που όταν γλεντάνε ανθίζουν τα βράχια, κι όταν κλαίνε βουρκώνει ο ουρανός.
    Και που ο χαρτοπόντικας, ο καλαμαράς ο Ευθύλογος ντρέπεται μπροστά τους.

    Φιλικά
    Ευθύλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Α ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΡΧΙΔΙ ΣΤΟ ΜΑΖΑΖΙ ΣΟΥ. 12,55 ΚΑΙ 3,34 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΡΙΟ? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φιλε 12,55 το θεμα των ναρκωτικων καιει την κοινωνια και συ ειρωνευσαι. αυτο το σχολιο σου δεν ηταν σωστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φίλε 12.55 είσαι βαλτός και δείχνεις προσωπικό κόμπλεξ μπορεί με τον gianniti.
    Αν δεν σου αρέσει το θέμα μην το μελετάς. Αλλά μην γράφεις ΧΑΖΑ πράγματα. Εμένα με πόνεσαν να ναρκωτικά φίλε. Μακάρι να μην έρθουνε στην πόρτα σου. Αλήθεια στο λέω. Αν διαβάσεις όλα τα προηγούμενα τότε θα καταλάβεισ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Γιαννιώτη , χαιρετώ.

    Πρέπει να είναι αυτός ο Αλητήριος
    πού πάει να δημιουργήσει το ίδιο πρόβλημα όπως στο παρελθόν.
    Πάει πάλι να κάνει τα ίδια.
    Μην δίνης σημασία και συνέχισε την δημοσίευση toy που με τόση δίψα οι περισσότεροι περιμέναμε.

    Φιλικά,

    Ο Πειραιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο 3,34.

    ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ,
    ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΠ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ,ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΕΥΘΥΛΟΓΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ "ΠΙΑΝΕΙ" ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ.
    ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ "ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ", ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟ 12,55 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
    ΤΟΥ ΤΟΝΙΖΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΠΩΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΕΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 12,55 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ..............
    ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ,
    ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.
    ..............
    ΦΙΛΕ ΕΥΘΥΛΟΓΕ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ "ΕΠΙΑΝΕΣ" ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ.
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ.


    Μετα τιμης..Ταμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ. ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ.
    ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ. ΕΥΓΕ.


    Μετα τιμης..Ταμάρα.(απο Ξανθη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλοι γεια σας...
    ---------------------
    Τελικά είμαι θύμα της κακοκαιρίας ή της ..."υπευθυνότητας" των αρμοδίων;
    Πριν λίγη ώρα αποκαστάθηκε η επικοινωνία μου με τον "έξω κόσμο", μετά από 3 μέρες σχεδόν.
    Και μου έκαναν λέει χάρη!!!
    Τέλος πάντων.
    ------------
    Φίλε 12:55 μμ
    ----------------
    Αποκαλείς "βλήτα" τους θαμώνες του μαγαζιού.
    Δικαίωμά σου!
    Εμένα με αποκαλείς και με χαρακτηρίζεις μαλάκα, αρχικαραγκιόζη, θρασύδειλο κρυφοφασιστάκι κ.λ.π.
    Δικαίωμά σου επίσης!
    Θα σου απαντήσω, έστω κι' έτσι.
    Έχοντας τον τίτλο του βιβλίου στα χέρια σου, μπορείς να αποτανθείς στην Εθνική βιβλιοθήκη, απ' όπου τα έντυπα λαμβάνουν ISBN.
    Εκτιμώ ότι είσαι σε θέση να διαχωρίσεις τα "Άρλεκιν", από το περιεχόμενο του συγκεκριμένου βιβλίου.
    Άν όχι, μάθε ότι αν δεν έρθεις σε επαφή με χρήστες, και δεν "φας" το πεζοδρόμιο στη μάπα, δεν θα σου είναι και τόσο εύκολο να γράψεις κάτι σχετικό.
    ----------
    Ταμάρα, ευθύλογε, πειραιώτη, άρη, άστρα, bilsot, πασοκ poisynus (γράψτε λίγο ελληνικά) και άλλοι που σίγουρα έχω ξεχάσει, σας χαιρετώ.
    Αααα, είναι και ο καφετζής.

    Τσαντίλα...
    --------------
    Μέσα από κάποιο σχόλιό σου, (δεν θυμάμαι που), με αποκάλεσες "φίλε giannioti".
    Δεν έτυχε να απαντήσω.
    Υπόψιν ότι την φιλία μου την έχεις, παρά τα όποια...
    Χαίρομαι για τον γραπτό σου λόγο που "σφάζει".
    Μακάρι να τον είχαι και πολλοί άλλοι. (Δεν αναφέρομαι στους φίλους του μαγαζιού).
    Αναφέρομαι στους ...όξω από δώ.
    Εξίσου θα "έσφαζε", αν προσπαθούσες να αφαιρούσες κάποια κοσμητικά.
    Τέλος πάντων, μην το λάβεις σαν υπόδειξη.
    -----------
    Ελπίζω να προλάβω να ...περιηγηθώ στο καφενείο, προν με προλάβει η ...βροχή και με βγάλει πάλι Of.

    Φιλικά.
    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για να εξηγούμαστε,

    παρεμβαίνω μοναχά σε μαλακίες..

    ποτέ σε γραπτά που με ευαισθητοποιούν και που το περιέχοον του περιεχομένου τους σφάζει..γιατί το πρόβλημα το ζω πολύ κοντά μου.. μια ανάσα μακριά μου.. σε φίλο για τον οποίο ματώνει όλη η παρέα..

    γι αυτό κάθε προσφορά δεκτή από οποιονδήποτε.. έτσι το διαβάζω..

    δεν ξέρω ποιος είναι ο μαλάκας αλλά είναι σίγουρο πως ειρωνεύτεται με την αλαζονεία του εκ του ασφαλούς καταθέτοντος μάρτυρα.. δηλαδή του υπερόπτη..

    μα τι γράφω.. μήπως θα καταλάβει ο homo hubiles..

    ο τσαντίλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έ!!! Όχι και δεν σε κατάλαβα Ταμάρα.
    Έχω δυο ισχυρές ενδείξεις γι' αυτό:
    1) Ήξερα ότι βρίσκεσαι "sti xanthi" όπως το γράφεις.
    2) Με έχεις ξαναγράψει "efthi(v)olos" αλλά με ελληνικούς χαρακτήρες.
    Το σχολίασα μάλιστα στο σχόλιό μου για να καταλάβεις ΕΣΥ ότι σε κατάλαβα. Αλλά ματαίως!!!
    Συγκεκριμένα γράφω:
    "Και πες στον φίλο ανώνυμο 3:34 μμ, που απευθύνεται σε σένα αλλά γράφει ... σε μένα αποκαλώντας με efthi(v)olos, ότι εγώ δεν αφήνω εκκρεμότητες!"
    Βέβαια αν θέλεις με πιστεύεις.
    Ήθελα να γράψω ακόμη
    "Ενώ εσύ δεν μας λες πως περνάς στην Ξάνθη" εκεί που γράφω:
    "και πως περνάω τα Παρασκευοσαββατοκύριακά μου ανάμεσα σε απλούς και γνήσιους ανθρώπους."
    αλλά με πήραν τηλέφωνο και διέκοψαν τον ειρμό της σκέψης μου.
    Δεν σε έπεισα ακόμη;

    Φιλικά
    Ευθύλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Καλωσορίζω όσους έλειπαν.

    κατέβασα ένα σχόλιο που ήταν του 12:56 . Θέλω να του πω οτι υπάρχουν πολλά blogs στο διαδίκτυο να βρίζει. Ας πάει εκεί με την ευχή μας.Στο καφενείο μας σε τέτοιους τύπους λέμε εξω απο δώ λεβέντη μου.

    Φιλικά
    Ο καφετζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10:43μμ
    Είμαστε μόνο καφενείο.

    Και όσο δεν βρίζεις μπορείς να γράφεις τις απόψεις σου ελεύθερα.

    Ο καφετζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κυρία Ταμάρα το πρόβλημα δεν το δημιουργήσατε εσεις αλλα ο μάγκας της παρέας κος 12,55 που θεωρεί τον ευατό του πάνω από όλους και ειρωνεύεται τον γιαννιώτη. Θα έπρεπε να ντρέπαται λίγο. Απαξιώ να ασχοληθώ άλλο με αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πριν λίγη ώρα αποκαστάθηκε η επικοινωνία μου με τον "έξω κόσμο", μετά από 3 μέρες σχεδόν.
    Και μου έκαναν λέει χάρη!!!

    Έτσι μπράβο λεβέντη μου.
    Τώρα θα πιστέψεις και τον Ευθύλογο όταν φωνάζει ότι "έμεινε" από Internet!!!
    Είδες τι ωραία είναι??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ευθύλογε...
    ----------------
    Μου φαίνεται τα ζητάει ο οργανισμός σου.
    Εσύ έμεινες από internet από τις πολλές βδομαδιάτικες κοπάνες σου.
    Εγώ τι φταίω να πληρώνω τα κενά;
    Θα σου τα ...σύρω αύριο.
    Έχω λίγο δουλειά τώρα.
    Σε έστειλα στην ανάρτηση:
    "...Βρήκε την ευτυχία μετά από 25 γάμους..." όπου είχα κρεμάσει ένα σχόλιο για σένα.
    Τελικά πήγες;
    Για να δεις τι φίλος είμαι!!!
    ...Ιούδα.

    Φιλικά.
    gianniotis.gr

    ΥΓ:
    Εσένα κανονικά κουδούνια έπρεπε να σου κρεμάσω, και όχι σχόλια.

    αυτοπροσώπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. poy to brisimo stin anartisi 9:31 kafetzi?aplos xeskepazo tin anartisi gia ton arxieglimatia toy elinismoy apo to gianioti,prin ligoys mines piga stin arxh arxh apo ton aprilio maio pou arxise to kafenio,kati moylege oti edo kati einai stravo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε μαλάκες αντιφρονούντες,

    η όποια εργασία για μια κοινωνική πληγή είναι ευπρόσδεκτη ακόμη κι αν είναι αντιγραφή..

    δεν είναι πολιτική!!! μπορεί να εμπεριέχει και να παράγει ως αποτέλεσμα πολιτική αλλά αυτό προς το παρόν είναι δευτερευούσης σημασίας..

    εγώ δεν ξέρω τι είναι ο καθένας από εμάς-σιγά μην έχω καταλάβει τι είμαι εγώ- αλλά μην αντιμετωπίζεται τους συνομιλητές σας με βάση αυτό που υποψιάζεστε πως είναι.. αλλά με αυτά που γράφουν..

    αν διαφωνείτε να τους τα χώνετε κι αν συμφωνείτε να το δηλώνετε.. όχι επειδή κάποιος είναι καραδεξιός ή πασοκομαλάκας να σβήνετε με μια μονοκοντυλιά ότι έχει γράψει..

    στην σβούρα της ζωής μπορεί να βρεθούμε κάποιοι σε κάποιο σημείο και μετά να χαθούμε ξανά..

    άϊσικτιρ μου την σβουρίξατε πάλι

    ο τσαντίλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καφετζή!...
    ---------------
    Χθες (16.09) διέγραψες ένα σχόλιο ενός φίλου ή μιας φίλης, που προφανώς αναφερόταν σε μένα - αν κατάλαβα καλά - από το σχόλιο της 5:38 πμ της επόμενης μέρας.
    Υπόψιν ότι άθελά σου, το πλήγωσες το παιδί.
    Αυτό (το παιδί) ξενύχτησε για πάρτι μου, και σχεδόν χαράματα -05.38 - έψαξε στα αρχεία σου για ντοκουμένα, όπου μέσα απ' αυτά οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι έχει απέναντί του έχει ένα άτομο προβληματικό.
    Δηλαδή εμένα.
    Δεν έτυχε να δω το σχόλιό του, αλλά υποθέτω ότι κινήθηκε πάνω στους ίδιους χαρακτηρισμούς, που μου έχει ήδη απευθύνει.
    (αρχικαραγκιόζη, μαλάκα, θρασύδειλο κρυφοφαστιστάκι κ.λ.π., αποκαλώντας και "βλήτα" τους άλλους πελάτες του μαγαζιού σου).
    Γιατί καφετζή δημιουργείς ψυχικά τραύματα στο παιδί, και δεν το αφήνεις να εκτονωθεί;
    Άλλωστε εμένα βρίζει, εσένα τι σε κόφτει;
    Ή μήπως τον διαβάζεις μόνο εσύ;
    Δεν πήρες χαμπάρι ότι έναι "παιδί" λείπει από την παρέα μας;
    Και όχι τίποτε άλλο!!!
    Είχε δηλώσει ...δημοκράτης!
    Κάποτε είχε όνομα - έστω και ψευδώνυμο - και τώρα έπεσε στην ανωνυμία της ξενικής γραφής.
    Και συ συνεχίζεις να το πληγώνεις!
    Καφετζή, μου φαίνεται ότι δεν συμπάσχεις με τον πόνο του άλλου, και είσαι τελικά μόνο για ...μπρίκια και καφέδες.

    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ 5,38

    ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ, ΠΑΣΟΚΑΚΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΚΙ, ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ.

    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ "ΜΑΥΡΕΣ" ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΑ" ΟΝΕΙΡΑ,
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η..."ΣΚΟΝΗ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΙ ΑΠ ΤΟ..."ΕΚΣΤΑΣΙΣ".
    ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ...ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΙΚΗ "ΣΟΥΠΑ", ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.


    Μετα τιμης(για τους υπολοιπους)..Ταμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πέστα Ταμάρα,
    Καλημέρα και σε όλους καταρχήν.

    Πάλι UFO ξεφύτρωσε, όπως βλέπεις
    προσπαθούν ξανά να χαλάσουν τό κλίμα του καφενείου.
    Τούς ενοχλεί ίσως η σοβαρότητά
    και το σωστό χιούμορ μας.

    Ίσως ό φίλος Καφετζής μπορεί να βρει κάποιο ΙP του για τα δέοντα.

    Φιλικά
    Ο Πειραιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. h dimikratia distixos dexete tin yparxei koumouniston & fasiston me gia sas kai xara sas toylaxiston tora bgalate ti maska,oloi sas na prostatesete ena fasista.
    oust katakatia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν νομίζεις ότι το παρατράβηξες ρε μαλάκα??? άντε και γαμήσου στο φινάλε φινάλε. Μας τάπριξες ρε ούφο δεν καταλαβαίνεις??? Βρε παλιομαλάκα γιατι δεν μας λες ότι έχεις πρόβλημα με τον γιανιώτη και όχι με το πιστέβο του.
    άντε στο διάολο gr sex no 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητέ καφετζή, μαζί με τους θαμώνες σου!!!

    Δεν Είσαστε εσείς εκείνοι που θα φέρουν το φως.

    Είσαστε όμως εκείνοι που θα θυμίζουνε πάντα

    πως το σκοτάδι δεν είναι μόνο και ανίκητο !!!!!!!!!!


    Κύριε Γιαννιώτη, !μα τι λέω ?

    Εξοχότατε Κύριε Γιαννιώτη!!!

    Τα Θερμά μου Συγχαρητήρια, δια το

    κοινωφελής έργον σας,

    το όποιων προσφέρεται στον Ελληνικών λαών!!!

    Συνεχίστε Απτόητα !!!!!!

    Καφετζή!!!

    Θεωρό μεγάλη μου τιμήν, να είμαι

    πελάτης σε αυτό το καφενείων!!!

    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. tsantila poy einai ta gamostabridia soy?
    ksexeseton re ton kargioli poy paei na mas xalasei tin parea.
    re me ena pousti poy mpleksame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ari den anaferomai se sena. kserei o tsantilas. milao gia to remali tou tou svinei ta sxolia o kafetsis kai auto to kolop[aidi den lei na to valikato.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. παρών!!!

    με επικαλεσθήκατε.. θα του έρριχνα μπινελίκια με το τσουβάλι αν είχα καταλάβει το εξής:

    ο λόγος της όποιας διαφωνίας του με τον γιαννιώτη είναι πολιτικός ή μήπως προσωπικός..

    στην πρώτη περίπτωση κι εγώ έχω μαζί του διαφωνήσει πολιτικά και μάλιστα άνοιξα την βάνα του οχετού που κρύβουν οι λιμενεργάτες με συνέπεια να μου απαντήσει με τον ίδιο τρόπο και καλά έκανε..

    η δράση προκαλεί αντίδραση.. έκτος νευτώνιος νόμος.

    στην δεύτερη δεν μου πέφτει λόγος και δεν ανακατεύομαι γιατί θα έχω χωρίς κέρδος κέρατα!!!

    λοιπόν.. παρακαλείται ο παπάρας που παρεμβαίνει δυναμικά να μας διευκρινίσει τι ακριβώς τον χωρίζει με τον στόχο του..

    ο ίδιος η τα δημοσιεύματά του..

    ο τσαντίλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ
    ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ, ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.
    ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ.
    ΠΙΚΡΟΙ, ΓΛΥΚΕΙΣ, ΜΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ,
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ..."ΑΛΑΤΙ" ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ.
    Ο ΑΣΤΡΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΕΣΒΗΣΕ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ!!!
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΚΡΙΝΕ,ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΕ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.
    Ο ΕΥΘΥ(Β)ΟΛΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ
    ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΠΑΝΤΑ "ΚΥΡΙΟΣ".


    Μετα τιμης..Ταμάρα(απο Ξανθη)
    λέτε να περιμένω μέχρι 9/10 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φίλε τσαντίλα...
    ---------------------
    Σαφώς και οι λόγοι, ΔΕΝ είναι πολιτικοί.
    Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε να είχαμε "σφαχτεί" όλοι εδώ μέσα.
    Ούτε και ως προσωπικοί μπορεί να σταθούν, αφού δεν γνωριζόμαστε.
    Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για κάποιο άτομο που ενδεχομένως σε άλλη ανάρτηση ή σχόλιο, να έχει θιγεί από τα γραφόμενά μου.
    Αν συντρέχει τέτοια περίπτωση, του στέλνω τη συγνώμη μου, κι' ας επανέλθει κανονικά στη θέση του.
    Δεν μπορεί αυτό το "σενάριο" να παίζει, σε μια ανάρτηση που είναι μόνο για ανάγνωση.
    Θα χαιρόμουνα πραγματικά, αντί για σχόλια, να υπήρχαν έστω μια δυο ερωτήσεις γύρω από το θέμα της ανάρτησης, και αν μπορούσα να απαντήσω, χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Χαίρομαι πάντως που έχεις το "όπλο" ανά ...χείρας.

    Φίλη Ταμάρα...
    -----------------
    Καλοί οι πελάτες για τον καφετζή, αλλά όταν εμείς φεύγουμε από τον στόχο της ανάρτησης, είναι σαν να μην έγινε ποτέ.
    Κάποιος που θέλει πραγματικά να μάθει κάτι για τα ναρκωτικά, βλέποντας αυτό το "αλαλούμ" στα σχόλια, κόβει πέρα και αρκείται μόνο στην ανάγνωση.
    (Αν την κάνει κι' αυτή).
    Αυτά τα drugs, που τα λέτε εσείς οι αγγλομαθείς, έχουν κλείσει σπίτια και σπίτια, και μεις ασχολούμαστε με το αν αυτός που στέλνει το θέμα για ανάρτηση είναι φασίστας ή όχι.
    Κύριε φύλαττε!!!

    Φιλικά.
    gianniotis.gr

    ΥΓ:
    -----
    Δεν μου τα λες καλά εκεί στην Ξάνθη.
    Αμόρε την λένε την Ξανθιώτικη δουλειά σου;
    Τοπογραφικά της περιοχής βγάζεις και σε πιάνει η νύχτα;
    Για κατέβα προς τη βάση σου...

    αυτοπροσώπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μια παρατήρηση...

    βγάλε από το έμβλημά σου αυτό το "greece" και αντικατέστησέ το με το "hellas" γιατί χώρια από το ότι με τσιτώνει προσωπικά προσβάλλει τους αγώνες κάποιων που δεκαετίες τώρα μάζονται με συνειδησιακά φαντάσματα για να το εξαλλείψουν..

    ο τσαντίλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. File 12,55

    Ο κυνισμός είναι το υποκατάστατο της εξυπνάδας του διανοητικά ανάπηρου -

    Τζ. Λάινς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. μαλακίες...

    ο κυνισμός είναι η προκλητική προβολή του εγώ των αλαζόνων έναντι των διανοητικά αναπήρων!!

    πάρε θέση

    ο τσαντίλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΘΕΜΑ ΣΗΜΑΙΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΤΙ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΥΡΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. αν αυτό κατάλαβες ρε παπάρα έτσι είναι..

    δεν έβαλα θέμα σημαίας ρε homo hubiles αλλά θέμα λογότυπου.. αν σου είναι αυτός ο όρος κατανοητός..

    διαφορετικά πάρε το δέρμα και το ρόπαλό σου και ξανά μέσα στα σκοτάδια του σπηλαίου σου...

    άντε μπράβο

    ο τσαντίλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ταμαρα μην συνεχίζεις,
    Ασε να βρεί ο άνωθεν το International name (Διεθνές όνομα), Αυτό που προσπαθούμε χρόνια να επιβάλλουμε (Hellenique), και εαν μπορει απο το θρανίο μόνος του ας το αλλάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. *******************
    Αυτά τα drugs, που τα λέτε εσείς οι αγγλομαθείς, έχουν κλείσει σπίτια και σπίτια, και μεις ασχολούμαστε με το αν αυτός που στέλνει το θέμα για ανάρτηση είναι φασίστας ή όχι.
    Κύριε φύλαττε!!!
    ******************************
    δυστυχώς έτσι είναι κ. γιαννιώτη. κάποιοι από κόμπλεξ δεν θέλουν επίτηδες να δούνε την πραγματικότητα και ψάχνουν τρόπο να πετάξουν λάσπες.
    άλλη φορά να στέλνετε και βιογραφικό φρονήματος πριν προβληθεί το θέμα σας.
    σαν δεν ντρέπεται λίγο το τέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. μας προέκυψε έτερος παπάρας τώρα..

    Helleniqye δεν είναι όνομα αλλά προσδιορισμός της δημοκρατίας..

    Hellas είναι το όνομα και έχουν γι αυτό δοθεί μάχες πολλές στο παρελθόν ακόμη και από πανεπιστημιακούς μου δασκάλους..

    εκτός βεβαίως του γνωστού συγγραφέα που προς τιμήν του το είχε αναγάγει σε σημαία του απο το 1976..

    αλλά αν η ελλάδα έχει τόσους ρίψασπεις όπως εσύ ε, ναι θα το επιβάλλω εγώ και η γεννιά μου από τα θρανία..

    εσύ ρε κορόΪδο που κολλάς;

    υσ.. αν η σχολιογράφος που είναι η πελάτης του καφενείου ταμάρα παίρνω πίσω το παπάρα και το προσθέτω εδώ για να το έχεις δις..

    άϊντε καλά κρασιά

    ο τσαντίλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΩΠ ΩΠ
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ, ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ.
    ΟΧΙ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΤΣΑΝΤΙΛΑ.
    Ο ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ.
    ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ,
    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.


    Μετα τιμης..Ταμάρα.(απο Ξανθη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φίλε τσαντίλα...
    ------------------
    Περίμενα να παρέμβει η ίδια πριν τοποθετηθώ.
    Το 3:18 μμ σχόλιο, δεν ανήκει στην Ταμάρα.
    Κατηγορηματικά!!!
    Αν μου έχεις εμπιστοσύνη, πάρτο σαν δεδομένο, αν όχι ζήτησέ μου να σου εξηγήσω το γιατί.

    Φιλικά.
    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΙ ΣΤΗ ΞΕΝΗΤΙΑ
    ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,
    ΟΛ΄ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
    ΤΟ "ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ".


    Μετα τιμης..Ταμάρα(απο Ξανθη)
    λέτε να μείνω μέχρι...9/10;
    θα δείξει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ταμάρα γεια σου.
    ------------------
    09.10.08...
    Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;
    Σου απαντάω με ΥΓ, αλλά εσύ στον κόσμο σου.
    Και όταν θα πλησιάζει εκείνη η ώρα, τότε τα επαγγελματικά σου θα σε κρατήσουν μακριά από την ...Ξάνθη!
    Τόχω ξαναδεί το έργο.
    Τα γλυκά τα παραλαμβάνω ευχαρίστως.
    Θέλω μόνο το email του αποστολέα για να ζητήσω ευθύνες σε περίπτωση ...δηλητηρίασης.
    Μόνο γι' αυτό...

    Φιλικά.
    Πως δεν μου ξέφυγε να γράψω φιλάκια;

    gianniotis.gr.

    ΥΓ:
    Ανεβείτε πιο πάνω ρε παιδιά.
    Είναι σχόλια ναρκωτικών αυτά;;;

    αυτοπροσώπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. POSA PAKETA TSIGARA KAPNIZETAI TIN HMERA O KATE ENAS APO ESAS,POY EISTE YPERMAXH KATA TON NARKOTIKON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμε φίλε 8:25 πμ...
    --------------------------
    Το κάπνισμα, το αλκοόλ, καθώς και άλλες εθιστικές ουσίες, ανήκουν στη "λίστα" των ναρκωτικών.
    Θα τα πούμε αργότερα...

    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. POSOI ELLHNES TO GNORIZOYN AYTO ARAGE?
    POIA H GNOMH SOY GIA ENA POTHRI KOKINO KRASI 4-7 FORES TI VDOMADA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ...
    ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου