Μαθητές χτυπάνε προσφυγόπουλο. Αυτό αμύνεται οπότε ακροδεξιοί λένε πως οι πρόσφυγες θέλουν να μας σφάξουν

0
Μία είδηση απασχολεί την ελληνική κοινή γνώμη και έχει να κάνει με έναν μαθητή από τη Συρία που τραυμάτισε άλλο μαθητή με το ξυραφάκι της ξύστρας του.

Κακά τα ψέματα, αυτή η είδηση δε θα γινόταν ποτέ είδηση αν ένας Έλληνας μαθητής είχε τραυματίσει έναν άλλο Έλληνα μαθητή με το ξυραφάκι της ξύστρας του....
Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο δράστης του φριχτού εγκλήματος ήταν ένας 11χρονος πρόσφυγας...., οπότε ήταν μία καλή ευκαιρία για όλους τους φασίστες εκεί έξω να μιλήσουν για τον “λάθρο” που μαχαίρωσε 9χρονο παιδάκι



Γονέας μαθητή του ίδιου σχολείου όμως, δίνει μια άλλη εξήγηση για το πώς εκτυλίχθηκαν τα πράγματα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, ο 11χρονος από τη Συρία, ήταν θύμα συστηματικής κακοποίησης στο σχολείο, όπου συμμαθητές του το έδερναν κάθε μέρα. Όταν ο μαθητής ενημέρωσε το δάσκαλό του, εκείνος φέρεται να μην έκανε απολύτως τίποτα. Επίσης, αντίθετα απ’ ότι μεταδόθηκε από τα ΜΜΕ, οι γονείς του Σύριου μαθητή, δεν αναζητούνται από την αστυνομία στην οποία παρουσιάστηκαν αυτοβούλως και οι γονείς του Έλληνα μαθητή δεν κατέθεσαν κάποια μήνυση. Σύμφωνα με την καταγγελία, η μόνη μήνυση που φέρεται να κατατέθηκε είναι αυτή του εισαγγελέα, που έγινε αυτεπάγγελτα.

Ολόκληρη η μαρτυρία:

Επειδή τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας παροξυσμός με το «μαχαίρωμα» σε σχολείο της Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη, θα ήθελα να πω τα εξής μιας και στο συγκεκριμένο δημοτικό φοιτά η κόρη μου. Το αγόρι απο την Συρία το δέρνανε κάθε μέρα στο σχολείο και την Πέμπτη το απείλησαν οτι θα το σκοτώσουν.

Με τα λίγα ελληνικά που ήξερε το είπε στον δάσκαλό του ο οποίος όμως δεν ασχολήθηκε με το περιστατικό. Το παιδί πήρε το ξυραφάκι απο την ξύστρα και τρομοκρατημένο κρυβόταν από τα υπόλοιπα παιδιά. 1 αγοράκι που τον είδε το πλησίασε για να τον ρωτήσει τι έπαθε και ο μικρός Σύριος του επιτέθηκε γιατι φοβήθηκε.

Το «μαχαίρωμα» ηταν μια γραντζουνιά στο χέρι που δεν χρειάστηκε ούτε καν αντιτετανικό και ο πατέρας δεν αγνοείται αντιθέτως έσπευσε να παραδοθεί ως κηδεμόνας του παιδιού! Οι γονείς του άλλου παιδιού δεν άσκησαν μήνυση αλλά ασκήθηκε αυταπάγγελτα από τον εισαγγελέα.

Φτάνει με την παραπληροφόρηση εκατέρωθεν! Έχουμε γίνει σκατά σαν κοινωνία και φταίμε εμείς και μόνο εμείς! Βάζουμε ταμπέλες και ξεχνάμε την ουσία…

Πατέρας είμαι και θα κάνω τα πάντα να προστατεύσω τα παιδιά μου από οτιδήποτε και τον οποιονδήποτε αλλά πρώτα απ’όλα θα τα μάθω να σέβονται και να είναι Άνθρωποι! Κάτι που οι περισσότεροι γονείς το ξεχνάτε! Ξεχνάτε να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και βαφτίζετε την ασέβεια και την αλητεία μαγκιά! Ξυπνήστε και γίνετε άνθρωποι, κάθε μέρα όλο τον χρόνο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)