«Η Τουρκία δέχεται επίθεση»: Ομολογία απόλυτης διάλυσης του τουρκικού κράτους – Μανιφέστο τρόμου από τον σύμβουλο του Ερντογάν

| Kafeneio™ |
Αλήθειες ανακατεμένες με τρομερούς φόβους και σενάρια, ξεστόμισε ο γνωστός σύμβουλος και δημοσιογράφος του Ερντογάν, στην εφημερίδα yeni Safak, μιλώντας για ολομέτωπη επίθεση κατά της χώρας του εκ των έσω και των έξω, ενώ ταυτόχρονα οριοθέτησε την προετοιμασία μιας μεγάλης δυτικής «σταυροφορίας».        

«Δεχόμεθα επιθέσεις ταυτόχρονα, τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό…
Το σχέδιο είναι να στοχεύσουν τον Ερντογάν, να χτυπήσουν την Τουρκία και να ανοίξουν το δρόμο για μια πολιτική παρέμβαση», δηλώνει ο ίδιος.

«Μήπως οι σύμβουλοι της Τουρκίας πρέπει να «μαλακώσουν» και «να είναι ευγενικοί», ενώ οι ΗΠΑ σκληραίνουν τη στρατιωτική και οικονομική τους προσέγγιση σε τόσο απίστευτο βαθμό, που επιθυμούν τον διορισμό των ηγετών της χώρας μας, θέλοντας να υφαρπάξουν ταυτόχρονα τη γη μας και να την κληροδοτήσουν σε άλλη χώρα και όλα αυτά εναντίον μήπως είναι τα αποτελέσματα ενός καπρίτσιου του Προέδρου των ΗΠΑ Ν.Τραμπ;» δηλώνει ο ίδιος.

Απαγορεύουμε σε όσους προσπαθούν να απειλήσουν την Τουρκία, να λένε ότι «ο Ερντογάν θα πρέπει να εγκαταλείψει την σκληρή πολιτική του», μη επιτρέποντας το διακανονισμό με την Ρωσία στη Συρία, ενώ οι ίδιοι τοποθετούν πυρηνικούς πυραύλους κοντά στα ρωσικά σύνορα.

Εκείνοι που πονηρά υποδηλώνουν ότι η Τουρκία «θα επιστρέψει τελικά στον παλιό της  εαυτό και στον άξονα των ΗΠΑ και της ΕΕ, αλλά και στην κηδεμονία για άλλη μια φορά», δεν συνειδητοποιούν ότι υπάρχει μια άνευ προηγουμένου ρήξη μεταξύ Ανατολής και Δύσης – οι τελευταίοι τέσσερις αιώνες το έχουν αποδείξει άλλωστε – ενώ υπάρχει και ένας μεγάλος αγώνας εξουσίας μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.


Όσοι θέλουν να καταδικάσουν την Τουρκία σε δάνεια από το ΔΝΤ για να εξομαλύνουν την οικονομία, δεν γνωρίζουν τον παγκόσμιο οικονομικό/εμπορικό πόλεμο;

Όλα αυτά και άλλα παρόμοια γεγονότα δεν είναι αποτέλεσμα των αυθαίρετων πολιτικών αυτών των χωρών;

Ενώ κάθε χώρα επιστρέφει στους δικούς της ιστορικούς δεσμούς και ιστορία, ποιος είναι αυτός που θα μας πει να «σταματήσουμε»;

Ας ρίξουμε μια ματιά στα παγκόσμια γεγονότα. Όλα τα έθνη, όλα τα κράτη υιοθετούν σκληρότερες πολιτικές. Όλες οι χώρες όμως αυξάνουν τις απειλές τους εναντίον της Τουρκίας και προετοιμάζονται για έκτακτα σενάρια.

Η σημερινή παγκόσμια κρίση οδηγεί όλες τις χώρες στο να ενισχύσουν την άμυνα τους και να επικεντρωθούν σε κεντρικούς τομείς εξουσίας. Κάθε χώρα στρέφεται προς τους ιστορικούς της δεσμούς, θεωρίες και ταυτότητα. Καμία χώρα δεν πιστεύει πλέον ότι οι υπερεθνικές δομές, οι διεθνείς συμφωνίες ή οι πρακτικές αυτές γενικά θα τις προστατεύσουν.

Σε ένα τέτοιο κλίμα, θέλετε η Τουρκία να παραμείνει ανυπεράσπιστη ενάντια στην καταιγίδα που έρχεται; Εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε ότι η εμβάθυνση της προσέγγισης της Τουρκίας στην εξωτερική πολιτική, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας και η εθνική ασφάλεια δεν είναι επιλογή, αλλά υποχρέωση και ότι επιβάλλεται η αμυντική προετοιμασία;

Δεχόμεθα ταυτόχρονα επιθέσεις τόσο από το εξωτερικό όσο και από μέσα: Τι είδους συμμαχία, τι είδους αρμονία είναι αυτό;

Ας ρίξουμε μια ματιά στη σημερινή περίοδο: Τα μέλη της οργάνωσης του Γκιουλέν ανασυστάθηκαν και εντυπωσιάζουν εντός Τουρκίας. Το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) και οι χορηγοί τους έχουν επανενωθεί και ετοιμάζονται να μας εντυπωσιάσουν. Όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν λάβει θέση εκκίνησης και ετοιμάζονται για μαζική επίθεση εντός Τουρκίας.

Το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) και τα πολιτικά κόμματα που συντονίζονται μαζί τους, έχουν τον δικό τους εθνικό αγώνα εντός Τουρκίας σε πλήρη αρμονία. Ταυτόχρονα, δημιουργούνται νέες οργανώσεις ξεχωριστές από το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (Κόμμα ΑΚΡ), ενώ η Τουρκία δέχεται επίθεση από δύο πλευρές.

Οι Η.Π.Α. απειλούν την Τουρκία. Το Ισραήλ επιτίθεται, ενώ η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) καταφέρονται κατά της χώρας μας. Και όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή.

Πώς όλοι αυτοί δρουν σε τέτοια τέλεια αρμονία;

Δεν βλέπουμε ποτέ το μυαλό, που είναι πίσω από το σχέδιο που τους συγκεντρώνει όλους και τους κάνει να κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση;

Αυτήν την στιγμή, ομάδες εντός της χώρας ετοιμάζονται για το κύριο στόχο τους. Στόχος τους είναι ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οικογένειά του, η βούληση και η στάση του, που έφεραν την Τουρκία στην τρέχουσα θέση της. Ετοιμάζονται σε συνεργασία με ορισμένα άτομα, αποκρύβοντας τις αληθινές προθέσεις τους και τα πολυεθνικά τους σχέδια.

Διακηρύσσοντας τα αποτελέσματα των εκλογών της 31ης Μαρτίου ως ήττα, προσπαθούν να διχάσουν το ΑΚΡ, να καταστήσουν τον Ερντογάν απελπισμένο και μέσω αυτού να πιάσουν την Τουρκία απροετοίμαστη σε αυτή την μεγάλη επερχόμενη καταιγίδα.

Δεν είναι οι ίδιοι που δρουν με βίαιες επιθέσεις παντού στον κόσμο, ακόμη και αν η γλώσσα και τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται είναι τα ίδια;

Η Τουρκία βρίσκεται στο επίκεντρο όλων αυτών των αναμετρήσεων.

Δεν βλέπουμε ότι ακόμη και εκείνοι που αγωνίζονται κατά της τρομοκρατίας, ουσιαστικά ετοιμάζουν μια πολιτική βασισμένη στην επερχόμενη παγκόσμια καταιγίδα;

Νομίζουν ότι δεν δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι το πιο σοβαρό μέρος αυτής της καταιγίδας πρόκειται να λάβει χώρα στην περιοχή μας, και ότι η Τουρκία θα βρίσκεται στο επίκεντρο όλων αυτών των αναμετρήσεων;

Δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι οι επιθέσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό αποτελούν μέρος αυτής της μεγάλης μάχης, την στιγμή που λαμβάνει χώρα μια μεγάλη ψυχολογική επιχείρηση, για να καταστήσει την Τουρκία καταπιεσμένη και απελπισμένη, διαβρώνοντας όλες τις νησίδες αντίστασης εντός της χώρας ;

Το έχουμε κάνει και παλιά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, αποκρούοντας το επερχόμενο σχέδιο».

Προσπαθούν να καταστρέψουν την χώρα μας,  την πολιτική μας ιστορία, την κληρονομιά μας και την ιστορία μας στην Ανατολία. Υπάρχει μια αναμέτρηση μεταξύ εκείνων που είναι από την Τουρκία και των ξένων.

Κάποιοι προσπαθούν να μας κρατήσουν ομήρους από τότε που οι Σελτζούκοι, οι Οθωμανοί κά, πολεμούσαν την μάχη της ανεξαρτησίας.

Δεν υπάρχει κανένας δεξιός, αριστερός, ισλαμιστής που δεν το καταλαβαίνει αυτό το ζήτημα.

Για να το επιτύχουν, οικοδομούν τώρα μια παρεμβατική ταυτότητα και ένα μέτωπο που ξεπερνά όλες τις πολιτικές ταυτότητες, δεξιά, αριστερά, ισλαμιστές, συντηρητικούς κ.α. Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα εσωτερικό πολιτικό ζήτημα. Δεν έχει καμία σχέση με κάποιον  εσωτερικό πολιτικό ανταγωνισμό. Πρόκειται για μια νέα μορφή παρέμβασης.

Είναι αυτοί που προκαλούν αναταραχή στο Αιγαίο. Αυτοί είναι εκείνοι που κατασκεύαζαν στρατιωτικές δυνάμεις στην Ανατολική Μεσόγειο (Τριμερή συμμαχία). Είναι αυτοί που οικοδομούν ένα γιγαντιαίο μέτωπο ενάντια στην Τουρκία στο βόρειο τμήμα της Συρίας. Αυτοί είναι αυτοί που εξαπολύουν Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ ενάντια σε εμάς με ένα νέο είδος ενεργού ρόλου.

Είναι αυτοί που πραγματοποίησαν την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016. Είναι αυτοί που προετοιμάζουν μια νέα 15η Ιουλίου. Είναι αυτοί που θέλουν να πάρουν εκδίκηση από τον Ερντογάν και να αποβάλουν εκείνους που έχουν φτάσει  την Τουρκία σε αυτό που είναι σήμερα.

Επιτίθενται να ολοκληρώσουν ό, τι ξεκίνησαν, αλλά δεν θα τα καταφέρουν να μας κάνουν ότι στον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Από την άλλη, θα αντισταθούμε, γνωρίζοντας ότι ο πόλεμος της Ανεξαρτησίας δεν τελείωσε, αλλά βρίσκεται στο τελικό του  στάδιο.

Επιτίθενται επειδή πιστεύουν ότι δεν αξίζουμε ούτε την Ανατολία. Σήμερα, όλοι βρίσκονται στην ίδια θέση που ήταν τότε (1919). Οι πατριώτες εξακολουθούν να είναι πατριώτες και οι προδότες παραμένουν προδότες.

Αυτή η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις Σταυροφορίες και ποτέ  δεν τέλειωσε!» κατέληξε ο Καραγκιούλ, ο οποίος τα είπε όλα.