Εξελίξεων συνέχεια στα My Market μετά την απαράδεκτη επιστολή - Και νέα παραίτηση

| Kafeneio™ |
0
Μία ακόμη ηχηρή αποχώρηση στην ηγεσία των My Market ακολούθησε μετά το σάλο που προκάλεσε το γραπτό κείμενο προς τους υπαλλήλους των καταστημάτων της περιοχής.

Η περιφερειακή διευθύντρια που έγραψε το επίμαχο κείμενο ήταν η πρώτη που παραιτήθηκε για να ακολουθήσει και ο προϊστάμενός της, γενικός διευθυντής λειτουργίας των καταστημάτων...

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία αμέσως μετά τις διαστάσεις που πήρε η δημοσιοποίηση του γραπτού κειμένου της περιφερειακής διευθύντριάς της εξέδωσε ανακοίνωση, όπου έκανε λόγο για ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τη φιλοσοφία της, την κουλτούρα και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10.700 εργαζομένων της εταιρείας.

«Οι άνθρωποί μας», όπως τονίστηκε, «ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα - και μετά τη συγχώνευση με τη Βερόπουλος - ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».

H εταιρεία διευκρίνισε ακόμη πως είναι απόλυτα σύννομη με τις συλλογικές συμβάσεις και τόνισε μάλιστα πως στις περισσότερες περιπτώσεις οι μισθοί είναι άνω αυτού που ορίζει ο νόμος ως βασικό.

Δικαιολόγησε μάλιστα την ύπαρξη κατηγορίας εργαζομένων με αμοιβή 300 ευρώ, καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς πρόκειται για χαμηλά αμειβόμενους υπαλλήλους, των οποίων οι συμβάσεις προβλέπουν αυτό το ύψος των μισθών

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)