Ο αδελφός του Πάμπλο Εσκομπάρ έβαλε στόχο του να «ρίξει» τον Ντόναλντ Τραμπ

Η οικογένεια του Πάμπλο Εσκομπάρ ζητάει βοήθεια για να «εξαφανίσει» τον Ντόναλντ Τραμπ, ένα εγχείρημα ωστόσο που δεν είναι φτηνό. 

Σύμφωνα με το TMZ, ο αδελφός του εκλιπόντος μεγαλεμπόρου ναρκωτικών, Ρομπέρτο (που ακούει και στο παρατσούκλι El Osito, στα ελληνικά Μικρή Αρκούδα)...
, έχει ξεκινήσει μία καμπάνια στη διαδικτυακή πλατφόρμα GoFundMe, μέσω της οποίας επιζητά να συγκεντρώσει τουλάχιστον 50 εκατομμύρια δολάρια από δωρεές, με στόχο να ενισχύσει τις προσπάθειες της εταιρείας του να βρει τρόπο να ρίξει τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ωστόσο δεν πρόκειται για παράνομες ενέργειες, αφού σκοπεύει να συγκεντρώσει στοιχεία τα οποία θα ενοχοποιούν τον Τραμπ για ζητήματα που θα οδηγήσουν στην καθαίρεσή του.

Ο Ρομπέρτο και οι συνεργάτες του στην Escobar Inc. κάνουν έκκληση σε όλους να συνεισφέρουν στη χρηματοδότηση «της συλλογής πληροφοριών, των εταιρειών και των δικηγόρων» που θα μπορέσουν τελικά να οδηγήσουν στην πτώση του Τραμπ στο Κογκρέσσο.

Ο Ρομπέρτο ισχυρίζεται ότι έχει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Αμερικανό πρόεδρο από προηγούμενες «δουλειές» που έχει κάνει με την εταιρεία του Εσκομπάρ. Μάλιστα λέει ότι τα «βρώμικα μυστικά» που ξέρει είναι κάτι που σίγουρα θα θέλει να ακούσει ο Ειδικός Ανακριτής Ρόμπερτ Μάλερ.

Ακούγεται πολύ σίγουρος για τον εαυτό, λέγοντας: «Είμαι ο αδελφός ενός ήρωα της Λατινικής Αμερικής και έχω εξουδετερώσει πολλούς ανθρώπους με εξουσία. Ο Τραμπ θα αφανιστεί. Του λέμε μόνο αυτό… Η οικογένεια Εσκομπάρ σίγουρα έχει εξαφανίσει αρκετούς (τέτοιους) τύπους ».

Ακούγεται βέβαια περίεργο ότι, ενώ υπάρχουν στοιχεία εναντίον του Αμερικανού προέδρου, χρειάζονται επιπλέον χρήματα για την καμπάνια.

Ωστόσο γεγονός είναι ότι απαιτούνται 50 εκατ. δολάρια.

Πηγή: Protothema.gr