Συνέντευξη Τύπου και νέα στοιχεία για την υπόθεση Μπουλούτα που “καίνε” Σαμαρά προαναγγέλλει η ΟΙΕΛΕ

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία, που καταρρίπτουν πλήρως τις συκοφαντίες για τη Φώφη Μπουλούτα, δηλώνει ότι είναι έτοιμη να δώσει στη δημοσιότητα η ΟΙΕΛΕ, σε συνέντευξη Τύπου που διοργανώνεται την Τρίτη, 8/1, κάνοντας λόγο για προσπάθεια εξυπηρέτησης μικροπολιτικών συμφερόντων, ακόμη και μετά τον θάνατο της εκπαιδευτικού...


Όπως αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, θα υπάρξει και πλήρης ενημέρωση για τη νομική διαδικασία που έχει εκκινήσει, με αντίδικους τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ, την Ομοσπονδία, και τον Αντώνη Σαμαρά.

«Στη συνέντευξη τύπου θα ανοίξει πλήρως ο φάκελος της Φώφης Μπουλούτα και θα δοθούν στη δημοσιότητα συγκλονιστικά νέα στοιχεία που καταρρίπτουν πλήρως τις συκοφαντίες που ορισμένοι, ακόμη και μετά θάνατον, προκειμένου να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά συμφέροντα, εξαπολύουν εναντίον της. Θα υπάρξει, επίσης, πλήρης ενημέρωση για τη νομική διαδικασία που έχει εκκινήσει με αντιδίκους τον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ, την Ομοσπονδία και τον κ. Σαμαρά», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την υπόθεση της εκπαιδευτικού η οποία είχε πιάσει τον γιο του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει και στη συνέχεια απολύθηκε από το Κολέγιο Αθηνών.

Η απόλυσή της κρίθηκε παράνομη από το υπουργείο Παιδείας, δίνοντας, μετά θάνατον, δικαίωση στη Φώφη Μπουλούτα…

Πηγή: documentonews.gr