Συλλαλητήριο για το Μακεδονικό: Περίπου 2.000 αστυνομικοί στο δρόμο

kafeneio sp
0

Θα τοποθετηθούν φραγμοί με κλούβες ανάμεσα στην συγκέντρωση και στην αντισυγκέντρωση που γίνεται στα Προπύλαια για να μην συναντηθούν οι δύο πλευρές. Τα λεωφορεία θα αποβιβάζουν από την Νότια Ελλάδα τον κόσμο στο Συγγρού-Φιξ και από Βόρεια Ελλάδα στην Κατεχάκη...

Στην τελική πορεία βρίσκεται η κατάρτιση του σχεδίου των μέτρων της ΕΛ.ΑΣ. για το συλλαλητήριο της Κυριακής ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό θα συμμετέχουν συνολικά 1.800-2.000 αστυνομικοί από Υπηρεσίες Τάξης και Ασφάλειας.

Drone της Αστυνομίας και ελικόπτερα θα μεταδίδουν συνεχώς εικόνες στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ.

Θα τοποθετηθούν φραγμοί με κλούβες των ΜΑΤ ανάμεσα στην συγκέντρωση και στην αντισυγκέντρωση που γίνεται στα Προπύλαια για να μην συναντηθούν οι δύο πλευρές.

Τα λεωφορεία θα αποβιβάζουν από την Νότια Ελλάδα τους διαδηλωτές στο Συγγρού-Φιξ και από Βόρεια Ελλάδα στην Κατεχάκη. Από εκεί τα λεωφορεία θα αποχωρούν για τους χώρους στάθμευσης σε ΟΑΚΑ, μπάντμιντον και ΣΕΦ.

Οι διαδηλωτές θα μπορούν να προωθηθούν από εκεί μέσω ΜΕΤΡΟ σε σταθμούς όπως Ακρόπολη, Ευαγγελισμός και Μοναστηράκι, καθώς θα κλείσει ο Σταθμός ΜΕΤΡΟ Συντάγματος. Βέβαια, οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ θα αποφασιστεί αύριο στην τελική σύσκεψη, ποιοι θα κλείσουν και ποιοι όχι, αλλά αυτές είναι οι έως τώρα εκτιμήσεις.

Τα λεωφορεία θα προωθούνται και πάλι με συνοδεία από τα διόδια και τις εισόδους της πόλης με περιπολικά και όχι μαζικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)