Δολοφονία Τοπαλούδη: Ηχητικό Ντοκουμέντο - Ο 21χρονος καλεί πρώην του 19χρονου για να τη "μοιραστούν"

kafeneio sp
0

Πρώην σύντροφος του 19χρονου κατηγορούμενου μιλά για τη βίαιη συμπεριφορά του, ενώ για πρώτη φορά ακούγεται η φωνή του 21χρονου σε τηλεφώνημα, όταν την καλεί, μετά τον χωρισμό τους, για να τη "μοιραστούν", κάτι που συνέβαινε συχνά...

Ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται ο 21χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο, να καλεί πρώην σύντροφο του έτερου κατηγορούμενου, του 19χρονου Αλβανού, με στόχο να την προσεγγίσει και να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί της, εξασφάλισε ο ΑΝΤ1.

Στο ρεπορτάζ ακούγεται η κοπέλα, καθώς περιγράφει τη βίαιη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της. Ήταν επιθετικός, είχε εμμονή με το σεξ, "σήκωνε χέρι με ασήμαντη αφορμή", την είχε χαστουκίσει μία φορά, γιατί είπε όχι σε κάτι παραπάνω, ενώ έμαθε ότι και σε άλλη πρώην σύντροφό του είχε φερθεί βίαια.

"Έμαθα ότι και σε άλλη είχε σηκώσει χέρι επειδή τον πείραζε και της είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο. Όταν δεν ήθελα μία φορά εκείνος πίστεψε ότι θέλω άλλον και με είχε χαστουκίσει. Η αλήθεια είναι ότι για αυτοάμυνα είχα ένα μαχαίρι, αλλά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ", είπε.

Μετά τον χωρισμό τους, ο 19χρονος έδωσε το κινητό της στον 21χρονο για να την μοιραστούν, κάτι που έκαναν συχνά.

Ο διάλογος που ακολουθεί είναι από τις 23 Νοεμβρίου, οπότε και έγινε η πρώτη τους συνομιλία, με εκείνη να αρνείται και τον 21χρονο να την καλεί εκ νέου, την επόμενη μέρα.

– Έλα στο 2ο

– Γιατί να έρθω;

– Για να με γνωρίσεις

– Δε θέλω να σε γνωρίσω

– Να σε πάρω άλλη φορά; Πιο μετά;

– Όχι καλύτερα να μη με πάρεις.

– Γιατί κούκλα; Με το αγόρι σου είσαι;

– Δεν είμαι με το αγόρι μου, με την φίλη μου είμαι.

– Εντάξει, γιατί να μη σε ξαναπάρω;

– Γιατί έχω σχέση και δεν ασχολούμαι και δε σε ξέρω κιόλας.

– Δε θέλεις;

– Δε θέλω.

– Εγώ όμως θέλω.

– Εντάξει, δεν γίνεται με το ζόρι.

– Να πάμε καμιά βόλτα, να γνωριστούμε.

– Σου απάντησα. Δεν θέλω!

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)