Τα ίδια ψέματα κάθε χρόνο από τους φασίστες για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου

kafeneio sp

Την μόνιμη προπαγάνδα των φασιστών ότι δεν υπήρξαν νεκροί κατά την εξέγερση του Πολυτεχνείου επανέλαβε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός...

Τα ίδια ψέματα που αναπαράγουν κάθε χρόνο οι φασίστες επανέλαβε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο κατά την καταστολή της εξέγερσης από την Χούντα. Μάλιστα, ο Γ. Λαγός εξέφρασε την ικανοποίησή του που ιδιωτικά σχολεία αποφασίζουν να μην διοργανώσουν εορτασμό για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

«Η Βουλή θα πρέπει να παίρνει θέση σε αυτά που εκστομίζονται, αναπαράγεται η φωνή της Χούντας» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς. «Ανεπίτρεπτα, απαράδεκτα κι αισχρά» χαρακτήρισε αυτά που ακούστηκαν η βουλευτίνα της ΔΗΣΥ Εύη Χριστοφιλοπούλου ζητώντας «να ξαναδούμε» τους σχετικούς νόμους.

Ο προερχόμενος από το ΚΚΕ προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Λαμπρούλης επισήμανε στον Γ. Λαγό ότι «δεν μπορείτε να παραχαράσσετε την Ιστορία, ύμνους στην Χούντα και στον φασισμό δεν δεχόμαστε». Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Γιώργος Καρράς υπογράμμισε «ευτυχώς που υπήρξε το Πολυτεχνείο και τώρα μπορούμε να μιλάμε εδώ».