Εξαιρετικός Λαφαζάνης δεν ανέχεται τον Μπόγδανο να βρίζει συλλήβδην τους αριστερούς, και αποχωρεί από τηλεοπτικό πάνελ

0
«Ανέβηκαν οι τόνοι» στην εκπομπή Brain Storming του Action 24. Εκεί ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, αποχώρησε έξαλλος, μετά από διαπληκτισμό του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, έκανε λόγο για… «πουλημένους» αριστερούς. Τότε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης φανερά εκνευρισμένος, είπε στους παρουσιαστές της εκπομπής Γιώργο Πιέρρο–Σταμάτη Ζαχαρό και στην δημοσιογράφο του TheCaller.gr Ευδοκία Λελεδάκη...
που βρισκόταν στο πλατό, ότι: «Θα μου επιτρέψετε να φύγω από την συζήτηση. Δεν δέχομαι τέτοιους χαρακτηρισμούς».

«Δεν θα λέτε ότι θέλετε» είπε στην συνέχεια, απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο με τον Κ. Μπογδάνο να του απαντά: «Θα λέω ότι θέλω. Και αυτή είναι η αρετή του Action 24 που δεν την έχουν άλλα κανάλια».

Σημειώνεται ότι δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως δεν εννοούσε τον κ. Λαφαζάνη, όμως ο δεύτερος σηκώθηκε έξαλλος από την καρέκλα του για να αποχωρήσει. Με την σειρά του ο κ. Μπογδάνος, είπε πως θα αποχωρήσει ο ίδιος ώστε να μείνει ο κ. Λαφαζάνης, κάτι που ο επικεφαλής της ΛΑΕ αρνήθηκε και έτσι η εκπομπή συνεχίστηκε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, χωρίς αυτόν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)