“Σταράτα” λόγια από τον Παύλο Πολάκη: Είπα ό,τι λέει όλη η Ελλάδα, να τιμωρηθούν αυτοί που κατάκλεψαν τη χώρα – Ο Μητσοτάκης και ο Άδωνης “μύγα” έχουν;

Ξεκάθαρη απάντηση στις αντιδράσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντιπροέδρου της ΝΔ και προσωπικής επιλογής Μητσοτάκη Άδωνι Γεωργιάδη έδωσε ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο facebook.
Μητσοτάκης και Γεωργιάδης αντέδρασσαν στην αποστροφή του Παύλου Πολάκη, στην χθεσινή του ομιλία στην Κεντρική Επιπτροπή του ΣΥΡΙΖΑ...
ότι “θα βγούμε αν βάλουμε κάποιους φυλακή”, καλώντας παράλληλα να επισπευστούν οι διαδικασίες της δικαιοσύνης για μεγάλες υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος.
«Προς κύριο Μητσοτακη και τον αγαπημένο του αντιπρόεδρο ,ενταύθα
Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας: να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που κατέκλεψαν και χρεοκόπησαν τη χώρα!!», γράφει ο Παύλος Πολάκης και προσθέτει:
«Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, οπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει…».
Ενώ καταλήγει απεθυνόμενος στους Μητσοτάκη-Γεωργιάδη λέγοντας: «Πρέπει να σας έχει πιάσει σύγκρυο… Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα;…»
Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη :
“Προς κύριο Μητσοτακη και τον αγαπημένο του αντιπρόεδρο ,ενταύθα
1)Δεν είπα τίποτα διαφορετικό απο αυτο που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας : να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που κατέκλεψαν και Χρεωκοπησαν τη χώρα!!
2) Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί ,αλλα αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, οπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει…
3) πρεπει να σας έχει πιάσει συγκρυο…. Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;…”