Κατάργηση της αφαίρεσης βαθμών στους μη αδειοδοτημένους προτείνει η ΕΠΟ

0
Εισήγηση υπέρ των ομάδων της Σούπερ Λίγκας που δεν εξασφαλίζουν άδεια από την αρμόδια επιτροπή κατέθεσε η ΕΠΟ, η οποία προτείνει διαφορετικές ποινές σε ανάλογες περιπτώσεις. 

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Live Sport» παραθέτει τα βασικά σημεία της πρότασης της Ομοσπονδίας -εκτός από την κατάργηση της ποινής αφαίρεσης ποινών- είναι πως οι μη αδειοδοτημένες ομάδες....
θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά στην 11άδα τους επτά παίκτες με δυνατότητα συμμετοχής στην Εθνική, ενώ δεν θέτει όριο για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Από εκεί και πέρα, μάλιστα, θα απαγορεύεται μεταγραφή ποδοσφαιριστή με καταβολή αντιτίμου σε άλλη ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων δανεισμού.

Σημαντικά θεωρούνται τα στοιχεία πως θα επιτρέπεται η ανανέωση απεριόριστων εκ των υφιστάμενων συμβολαίων καθώς και εγγραφή ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών (ανεξαρτήτως εθνικότητας και ηλικίας), όπως και η δυνατότητα εγγραφής μόνο δύο ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών (ανεξαρτήτως εθνικότητας και ηλικίας).

Τέλος, το κόστος του συνόλου των συμβολαίων (μαζί με τις νέες εγγραφές ή ανανεώσεις) δεν θα μπορεί να υπερβαίνει το ύψος της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου σε καθαρά ποσά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)