Κατέθεσε αίτηση για την 6η άδεια ο Μαρινάκης και την εγγυητική των 3,5 εκατ. Εξετάζεται άμεσα από το ΕΣΡ, ραγδαίες οι εξελίξεις!

Τι θα γίνει με το Mega; Η αίτηση κατατέθηκε από την Αλτερ Εγκο ΑΕ… Τη μια από τις δύο “ορφανές” τηλεοπτικές άδειες διεκδικεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κατέθεσε σχετικό αίτημα στο ΕΣΡ μαζί με την εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το ΕΣΡ θα εξετάσει το φάκελο με το αίτημα του κ. Μαρινάκη για τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας και θα προχωρήσει στις διαδικασίες που προβλέπονται από τον σχετικό νόμο....
Σε αντίστοιχη κίνηση αναμένεται να προχωρήσει κι άλλος επιχερηματίας που σχετίζεται με το ποδοσφαιρο. Το ΕΣΡ θα προκηρυξει τις δυο αδιαθετες αδειες πανελλαδικης εμβελειας ενημερωτικου -ψυχαγωγικου περιεχομένου (typologies.gr )

ΥΓ: Υπενθυμίζεται πως η «Αλτερ Εγκο ΑΕ» ελέγχει το 22% της «Τηλέτυπος ΑΕ» (Mega) η οποία πλέον δεν έχει το δικαίωμα μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος και στις 30 Οκτωβρίου συζητείται η αίτηση υπαγωγής της εταιρείας, σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης μετά από αίτημα των τραπεζών. Και όλα αυτα για μόλις 15 εκατ ευρω υπολοιπομενο δάνειο, το οποιο θα μπορουσε να ρυθμιστει με μια ΑΜΚ με 5 εκατ ευρω απο τον καθένα από τους τρεις μετόχους, οι οποιοι ήδη έχουν καταβαλλει από 3,5 για τα δικα τους κανάλια ( Star, Open και Alter Ego σήμερα …)