Μακ: Πανηγύρισα την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Ο Ρόμπερτ Μακ δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ, κάτι που το αποδεικνύει με τις νέες του δηλώσεις στη Ρωσία, αλλά και το μήνυμα που στέλνει στους πρώην συμπαίκτες του.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της επικαιρότητας στη Ρωσία, καθώς πρωταγωνίστησε στην ανατροπή και τη μεγάλη νίκη-πρόκριση της Ζενίτ επί της Ντιναμό Μινσκ και 8-1....
Πέτυχε δύο γκολ, κέρδισε ένα πέναλτι και όπως παραδέχθηκε κανένας από τους συμπαίκτες του δεν έχουν ξαναζήσει ένα τέτοιο παιχνίδι στην καριέρα τους.

Εκτός από την Ζενίτ ο Ρόμπερτ Μακ σκέφτεται και παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ για τον οποίο ρωτήθηκε και απάντησε με τα καλύτερα λόγια μετά την πρόκριση της ελληνικής ομάδας επί της Σπαρτάκ Μόσχας.

«Νομίζω ότι ο δανεισμός στον ΠΑΟΚ μου έκανε καλό. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία και είμαι πολύ χαρούμενος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έπαιξε φοβερά με την Σπαρτάκ. Είχα αγωνία για τους πρώην συμπαίκτες μου, πανηγύρισα, και τώρα τους εύχομαι να προκριθούν στους ομίλους του Champions League. Αν συναντηθούμε στο Europa League, δε θα τους αφήσω να περάσουν στην επίθεση, θα αντιμετωπίσω την συνάντηση ως αθλητής», είπε ο Σλοβάκος πρώην άσος του «Δικεφάλου».

Πηγή: gazzetta.gr