Ετοιμάζει η Juventus ομάδα μπάσκετ;

0
Η Γιουβέντους λάνσαρε και μπασκετικές εμφανίσεις για να αξιοποιήσει περαιτέρω, τη ζήτηση στις φανέλες του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Τζόρντι Μπερτομέου, όμως, φαίνεται να "καλοβλέπει" γενικότερα την ιδέα για τη δημιουργία μιας ομάδας μπάσκετ από τη "γηραιά κυρία".

Το ενδεχόμενο να δούμε τη Γιουβέντους να συμμετέχει με δική της ομάδα στη Euroleague...
είναι πλέον πιο πιθανό από ποτέ, με ιταλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμη και για επικείμενες συζητήσεις του Τζόρντι Μπερτομέου με την οικογένεια Ανιέλι, προς αυτή την κατεύθυνση.

Η «γηραιά κυρία» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου στο ποδόσφαιρο, δεν διαθέτει όμως τμήμα μπάσκετ. Παρόλα αυτά, αποφάσισε να εκδώσει μπασκετικές φανέλες, ώστε να αυξήσει τα έσοδα από τις «τρελές» πωλήσεις της νέας φανέλας του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το γεγονός φαίνεται όμως να έδωσε και την ιδέα στον CEO της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, για μία μπασκετική Γιουβέντους, με τους αναρίθμητους οπαδούς της, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του μπάσκετ. Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα μάλιστα, έχει ήδη επικοινωνήσει με την οικογένεια Ανιέλι ώστε να υπάρξουν περαιτέρω συζητήσεις για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στη Γερμανία, με τη Μπάγερν Μονάχου να δημιουργεί πρόσφατα μπασκετικό τμήμα, το οποίο πολύ γρήγορα βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της χώρας, αλλά και να συμμετέχει στη Euroleague.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)