Πλέον αν ψάξεις τη λέξη “idiot” στο google, βγαίνει το πρόσωπο του προέδρου των ΗΠΑ

Το πρόσωπο του προέδρου των ΗΠΑ, του ανθρώπου που ελέγχει τα περισσότερα πυρηνικά στον πλανήτη, θα αντικρίσει πλέον κάποιος, αν ψάξει τη λέξη “idiot” στο google και ο κόσμος πλησίασε ένα βήμα περισσότερο τη δυστοπία της ταινίας “Idiocracy”.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι προϊόν προσπάθειας διάφορων ακτιβιστών που πρόσκεινται στους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ...
και δεν είναι το πρώτο αφού έχουν υπάρξει ανάλογες εκστρατείες στο παρελθόν και από τα δύο μεγάλα κόμματα της υπερδύναμης.

Παλιότερα για παράδειγμα, οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ είχαν καταφέρει να εμφανίζεται το λογότυπο του CNN, όταν κάποιος έψαχνε στο google τη φράση “fake news”.

Αφορμή φαίνεται πως στάθηκε η πρόσφατη συνέντευξη τύπου που έδωσαν Τραμπ και Πούτιν λίγο μετά τη συνάντησή του στο Ελσίνκι. Όταν ρωτήθηκε ο αμερικανός πρόεδρος για το αν θεωρεί πως η Ρωσία έχει αναμειχθεί στις αμερικανικές εκλογές, απάντησε “Δε βλέπω το λόγο να έχει αναμειχθεί”.

Μία μέρα μετά και μετά από τη δυσφορία και των δύο μεγάλων κομμάτων των ΗΠΑ, ο αμερικανός πρόεδρος ανασκεύασε με έναν καθόλου ευφυή τρόπο, διευκρινίζονται πως αυτό που ήθελε να πει ήταν “Δε βλέπω το λόγο να ΜΗΝ έχει αναμειχθεί”.

Και μετά, αυτό: