Κλεισμένος ο Πούγγουρας από Παναθηναϊκό

Πράξη έγινε η επιθυμία του Γιώργου Δώνη για άμεση απόκτηση ενός στόπερ. Ο Νίκος Νταμπίζας συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αχιλλέα Πούγγουρα. 

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο 22χρονος άσος, που δεν υπολογιζόταν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και δεν ακολούθησε την προετοιμασία της ομάδας...
, μετακομίζει στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να διατηρεί ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Πούγγουρας θα έρθει άμεσα στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει κι εν συνεχεία θα φύγει άμεσα για την Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία στο Τίλμπουργκ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο υψηλόσωμος άσος έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, καθώς μετρά 13 εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ και 22 με τη Βέροια.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να προχωρήσει και η απόκτηση του Νώντα Παντελάκη, του 23χρονου αμυντικού που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μετά το δανεισμό του στον Κισσαμικό. Εφόσον ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αποκτήσει τις μετοχές, τότε θα γίνει προσπάθεια αγοράς ενός έτοιμου Έλληνα στόπερ από ομάδα της Super League, ενώ πιθανότατα θα είναι μεγαλύτερο από τις 300-400 χιλιάδες το διαθέσιμο μπάτζετ για την αγορά ξένου σέντερ φορ.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης θέλει πολύ τον Αργύρη Καμπετσή, υπάρχει μια μικρή διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές και μένει να φανεί αν θα βρεθεί η χρυσή τομή για να αποκτηθεί ο 19χρονος φορ της Ντόρτμουντ.