ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος για αντί… Πρίγιοβιτς. Τα σενάρια που "συνδέουν" τους δύο παίκτες

0
Σενάρια από το εξωτερικό, συνδέουν την πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη Σαουδική Αραβία, με την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου από το Αμβούργο.

Η Αλ Νάσρ φαίνεται ότι επανήλθε για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και προσφέρει 8 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού...
Χρήματα με τα οποία ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα okaz από τη Σαουδική Αραβία, η Αλ Νάσρ δεν έχει εγκαταλήψει την υπόθεση Πρίγιοβιτς και σκοπεύει να προσφέρει τα χρήματα που ζητά ο ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Σέρβου φορ.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται μάλιστα και από τη… Γερμανία. Η Hamburger Morgenpost τονίζει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό από την πώληση του Πρίγιοβιτς, με το οποίο και θα μπορέσει να καλύψει τα χρήματα που χρειάζονται για τη μετεγγραφή και το συμβόλαιο του Κυριάκου Παπαδόπουλου από το Αμβούργο.

Η γερμανική ομάδα υποβιβάστηκε στην Τσβάιτελιγκ, όμως συνεχίζει να έχει υψηλές απαιτήσεις για τον Έλληνα αμυντικό, οι οποίες και ανέρχονται στα 6,5 εκατ. ευρώ. Το δημοσίευμα λοιπόν, τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει αυτό το ποσό, αλλά και τις απολαβές που έχει ο Παπαδόπουλος από το Αμβούργο και οι οποίες «αγγίζουν» τα 3 εκατ. ευρώ.

Ακόμη κι αν ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίσε πάντως να κάνει πράξη το παραπάνω σενάριο, δύσκολα θα προσφέρει τέτοιο συμβόλαιο σε ποδοσφαιριστή, με δεδομένο ότι ακόμη και αυτό του Αντελίνο Βεϊρίνια, είναι κατά πολύ μικρότερο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)