«Μαυρογιαλούρος» ο ΜΩΡΑΛΗΣ: « Όσα δεν προλάβουμε θα τα δρομολογήσουμε στην επόμενη θητεία»!

Αυτή ήταν δήλωση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά – Δε διευκρίνισε βέβαια τι έχει υλοποιήσει στα 4 χρόνια που διοικεί τον Δήμο Πειραιά

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι ακροατές του Καναλιού 1 – όσοι τέλος πάντων ακούνε το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά...
– όταν άκουσαν τον Γιάννη Μώραλη να παραδέχεται κυνικά ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ κάνει τίποτα αυτά τα 4 χρόνια, υποσχόμενος ότι θα τα κάνει αν επανεκλεγεί Δήμαρχος Πειραιά.

Δείτε τι είπε:

«Όσα υποσχεθήκαμε στον Πειραϊκό λαό θα τα πραγματοποιήσουμε και μέχρι το τέλος της θητείας μας αυτά που εξαρτώνται από εμάς θα έχουν ολοκληρωθεί. Όσα δεν θα προλάβουμε να τα κάνουμε για άλλους λόγους, που δεν αφορούν εμάς, όπως γραφειοκρατία, δικαστικές εμπλοκές κλπ θα τα δρομολογήσουμε και θα τα υλοποιήσουμε στην επόμενη θητεία μας. Γιατί στον Πειραιά ήρθαμε για να μείνουμε.»

Πρόκειται για απόλυτη ταύτιση με τον γνωστό σε όλους τους Έλληνες «Μαυρογιαλούρο» των αμέτρητων «θα», τον οποίο υποδύθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Λάμπρος Κωνσταντάρας… Ένας ρόλος που αποδεικνύεται πέρα για πέρα προφητικός και διαχρονικός!

Βέβαια ο κ. Μώραλης λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, τον Πειραϊκό λαό δηλαδή, ο οποίος μάλλον δείχνει απόλυτα δυσαρεστημένος με τα έργα και τις ημέρες του Δημάρχου Πειραιά και της ομάδας του.

«Θα, θα, θα… σας εξαφανίσομεν»!

Οι Πειραιώτες όμως έχουν χορτάσει από τα μεγάλα «θα», όπως οι 35.000 προεκλογικές προσλήψεις του Γιάννη Μώραλη κλπ κλπ που αναφέρθηκαν δεν προηγούμενο ρεπορτάζ του Piraeus Press.

Και όπως δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις που διενεργούνται για λογαριασμό της Δημοτικής Αρχής Μώραλη, έρχεται μεγάλο ναυάγιο στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές!

Για αυτό, δε θα απορήσουμε καθόλου εάν δούμε τον Γιάννη Μώραλη να αποχωρεί ξαφνικά από την προεκλογική κούρσα (έρχεται αναλυτικό ρεπορτάζ)!