Τα λέει με Ινφαντίνο ο Γραμμένος με φόντο το Grexit!

0
Ραντεβού Γραμμένου-Ινφαντίνο με φόντο το Grexit. 

O πρόεδρος της ΕΠΟ θα συναντηθεί με τον διοικητικό ηγέτης του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Στόχος είναι να αποφευχθεί το μοιραίο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το οποίο έχει προτείνει η επιτροπή παρακολούθησης μετά τα άσχημα γεγονότα που σημειώθηκαν τον τελευταίο καιρό...
 Όπως αναφέρεται στη «Live Sport», υπάρχουν δύο τάσεις στους κόλπους FIFA-UEFA. Η μια είναι να απομονωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο για ένα χρονικό διάστημα 3-4 μηνών, με σκοπό να αντιληφθούν οι παράγοντες των ΠΑΕ ότι δεν γίνεται να επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες στη διοίκηση της ομοσπονδίας. Η δεύτερη κάνει λόγο για καραντίνα 2-3 εβδομάδων και την προοπτική να ανακληθεί η ποινή αν διαπιστωθεί ότι η ομοσπονδία έλαβε αποφάσεις που θα βοηθήσουν στο να βελτιωθεί η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος γνωρίζει τι σκέψεις υπάρχουν και θα προσπαθήσει να τους πείσει ότι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να γυρίσει σελίδα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» εμφανίστηκε βέβαιος ότι δεν θα σημειωθεί Grexit και τόνισε ότι σε περίπτωση που συμβεί το μοιραίο, ο ίδιος θα υποβάλει την παραίτησή του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)