Αλβανοί που είχαν αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου οι ύποπτοι για το φόνο του Α.Σταματιάδη

Τα μέλη σπείρας αλβανών κακοποιών, που είχαν προ τριετίας συλληφθεί για ληστείες και διαρρήξεις κατοικιών στην Αττική και αποφυλακίστηκαν πρόσφατα, χωρίς βέβαια να απελαθούν (όπως συμβαίνει άλλωστε με όλους τους αλλοδαπούς εγκληματίες)  βρίσκονται στην κορυφή της λίστας υπόπτων της ΕΛ.ΑΣ...
για τον φόνο του 52χρονου επιχειρηματία τα ξημερώματα της 2ας Απριλίου στην Κηφισιά, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Καθημερινή».

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας εμφανίζονται βέβαιοι ότι οι δράστες της φονικής ληστείας έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Κατόπιν έρευνας στο ηλεκτρονικό τους αρχείο μάλιστα και με κριτήριο τη μεθοδολογία δράσης των δύο κακοποιών, που δεν δίστασαν να πυροβολήσουν στην πλάτη τον 52χρονο επιχειρηματία, φέρεται να έχουν περιορίσει σημαντικά το εύρος της έρευνάς τους και να έχουν εστιάσει την προσοχή τους σε συγκεκριμένες σπείρες αλβανών κακοποιών-«οικονομικών μεταναστών».

Πέθανε μετά από μάχη 19 ημερών

Ο 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, στις 2 Απριλίου κατέληξε την Παρασκευή μετά από 19 ημέρες νοσηλείας.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου «Γεννηματάς» και η κατάσταση της υγείας του είχε παρουσιάσει επιδείνωση από την προηγούμενη εβδομάδα.

Αύριο η κηδεία του

Στις 11.30 το πρωί της Κυριακής, 22 Απριλίου, θα τελεστεί στη γενέτειρά του, την Άνδρο, η κηδεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου Χώρας Άνδρου, ενώ επιθυμία της οικογένειας του 52χρονου επιχειρηματία είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν δωρεές σε κοινωφελή ιδρύματα του νησιού.