Europa League: Να "σπάσει" την παράδοση θέλει ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (22:05, OTE Sport 4, newsit.gr) τη Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Με όπλο τον κόσμο της, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς θα προσπαθήσει να "σπάσει" την παράδοση  που τον θέλει να μην κερδίσει φαβορί στην Τούμπα.
Η ιταλική ομάδα είναι πολύ ισχυρή κι οι "ασπρόμαυροι" θα πρέπει να κατάβαλλουν μεγάλη προσπάθεια για να κάμψουν την αντίσταση της.....
Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν άνοιξε χθες (14/9) τα χαρτιά του, ωστόσο αναμένεται να παρατάξει περίπου την ίδια ενδεκάδα με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, με λίγο πιο αμυντικό σύστημα.

Η λογική λέει πως κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλα και Λέοβατς. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κάνιας, με εσωτερικούς μέσους τους Τσίμιροτ και Σάκχοφ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ροντρίγκες, Κάμπος και Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Κίτσιου, Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Τιάμ, Μυστακίδης και Περέιρα.