Γιατρός σκοτώνει με μια γροθιά ασθενή μέσα σε νοσοκομείο – Σοκαριστικό βίντεο

Η κάμερα ασφαλείας του νοσοκομείου κατέγραψε καρέ καρέ το περιστατικό. Όλα ξεκίνησαν επειδή το θύμα πείραξε μια νοσοκόμα.

Το βίντεο ξεκινάει σε έναν θάλαμο του νοσοκομείου στη Ρωσία, όπου το θύμα εξετάζεται ημίγυμνο από τη μέση και πάνω, από μια γιατρό. Ξαφνικά εισβάλει στο θάλαμο ο γιατρός Ίλια Ζελεντίνοφ, τον οποίο ακολουθεί μια νοσοκόμα....


Ο γιατρός φαίνεται καλογυμνασμένος, με μεγάλες πλάτες και μπράτσα. Ρωτά τη νοσοκόμα εάν ο άνθρωπος που εξετάζεται είναι εκείνος που την πείραξε. Η νοσοκόμα απαντά καταφατικά. Τότε σαν ταύρος ο γιατρός ορμάει στον ασθενή, τον σηκώνει από το κρεβάτι και τον πετάει έξω από τον θάλαμο.

Ένας φίλος του θύματος που περίμενε στην αίθουσα αναμονής, από τις φωνές σηκώνεται για να ζητήσει το λόγο και ο γιατρός με γροθιές σαν επαγγελματίας πυγμάχος τον διώχνει. Το θύμα εντωμεταξύ ξαναμπαίνει στον θάλαμο. Τον βλέπει ο γιατρός και με μια καλοζυγισμένη γροθιά, μια μοιραία γροθιά τον ξαπλώνει κάτω νεκρό.

Νεκρός είναι ο 56χρονος Γεβγένι Μπαχτίν. Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα ο γιατρός συνειδητοποιεί πως ο ασθενής παραμένει στο έδαφος. Προσπαθεί να τον επαναφέρει, αλλά είναι αργά.

Ο γιατρός έχει συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, οι συγγενείς όμως του θύματος μετά και την αποκάλυψη του βίντεο, ζητούν να αλλάξει η κατηγορία.