Το άθρο 120 παράγραφος 4 εν πλήρη ισχύ.. Όστις καθ' οιονδήποτε τρόπο αντιστέκεται στην δια της βίας κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών τιμάται αμέσως μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

5
Γράφει ο  Ευγένιος  Ανδρικόπουλος

 
Δεν πίστευα στα μάτια μου..
Ένας εσμός σαπρόφυτων εκεί στα νότια, στα πεδινά της βουλής, έχοντας θέσει ανάμεσά τους τον μονοκύτταρο πρωθυπουργικό οργανισμό, χειροκροτούσαν έμπλεοι ενθουσιασμού την μεγίστη προδοσία του λαού.

Πλην βεβαίως των πονηρών που από το κάδρο αυτό της απροσμέτρητης ευτυχίας για τον ενταφιασμό τού εχθρού τους λαού απουσίαζαν επιδεικτικά.


Όπως ο υπερφύαλος Τούρκογλου ένας εκ των μακάβριων αρχιτεκτόνων του τάφου για παράδειγμα, που αντιθέτως με τον πολιτικό σκώληκα εν ονόματι Πρωτό-παππα ή παπά σκέτο της κηδείας μας, 


είχε σπεύσει να εξαφανιστεί ειδικώς από την .............βουλή και γενικώς από κάθε δημόσια εμφάνιση.




Τουλάχιστον ως προς αυτό του έκοψε δεδομένου ότι το αντίτιμο που είχε καταβάλλει για την απώλεια της αρχηγίας από εκείνη την φανφαρόνικη εμφάνισή του στο Ζάππειο, ήταν ακριβό. 

Απόμειναν έτσι κάτι πολιτικά υπόλοιπα να χαριεντίζονται πότε μετά του αρχηγού που για λόγους δημοσίων σχέσεων είχε κατέλθει του θρόνου του, και πότε μεταξύ τους. Όπως εκείνη η επίσης αντιστασιακή εκ του βαθέως ΠΑΣΟΚ εν ονόματι Τόνια. 

Καλλιτεχνικά. 
Με την πωλήτρια περσικών χαλιών σε στιγμές πλήρους εκστασιασμού έμοιαζε, 
που επιτέλους βρέθηκε ένας φτωχο-λιγούρης αρσενικός να θυσιαστεί. 
Πιθανόν να εξέλαβε το μεσοπρόθεσμο για συμβόλαιο συνοικεσίου. Δεν ξέρω. 

Εκείνος ωστόσο που υπερέβη κάθε προσδοκία ήταν ο αντιστασιακός Αθανασιάδης. Ναι αυτός που αν δεν εδάρη ανηλεώς αμέσως μετά την ψήφιση της μεσοπρόθεσμης αγχόνης μας, 

ήταν γιατί το πλήθος δεν εγνώριζε πως οι δηλώσεις υπερψήφισής του οφείλονταν στην θεία επιφοίτηση που υπέστη εκ των λιπαρών λόγων ενός λιπώδους ανδρός.


Μπορούν όλοι τους προσωρινά να ευτυχούν και να μας βγάζουν την γλώσσα της Μέρκελ δια στόματος της οποίας υμνήθηκαν καθώς έπρατταν οι Ναζί πρόγονοί της για τους δοσίλογους. 

Μόνο να ενημερώσουν την Μέρκελ ότι η Γερμανία θα τύχει ακριβώς της ίδιας περιποίησης που έτυχαν οι Ναζί πρόγονοί της. 


Όλοι αυτοί οι νεκροθάφτες του λαού μαζί με τις δηλητηριώδεις πολιτικές τους ουρές θα λογοδοτήσουν ενώπιον του φυσικού τους δικαστή. 


Κι αυτός είναι ο Ελληνικός λαός και το εδώλιο η πλατεία Συντάγματος.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια
  1. ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ 'ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ' ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ "ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" (!).

    ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟ ΑΕΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ Ή ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.

    ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΟΥΝ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ: ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ "Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ" ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΥΣΗ.

    ΟΜΩΣ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΝΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ.

    ΑΡΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 120Σ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΡΟΠΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ - ΟΧΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ- ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.!!!!
    ΣΥΝΕΧΗ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΓΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΣ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tο πιο ακριβό οικόπεδο ... η Μακεδονία ...

    ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ:
    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΗΓΑΓΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ....
    Η ΕΥΒΟΙΑ (ΕΥ + ΒΙΟΣ = ΣΩΣΤΟΣ ΒΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΩΞΙΤΗ (ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ... ΚΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...
    Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 'Ε', ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΣΜΙΟ ... 60.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ...
    ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ (ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ... ΛΗΜΝΟ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ) "ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ" ...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΓ.ΑΛΥΦΑΝΤΗ, Α' ΕΚΔΟΣΗ , ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ...........
    ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΗΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ...)
    ...ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ...ΑΠΟΘΗΚΕΣ....ΝΤΙΚ ΤΣΕΪΝΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ...) ΚΛΠ ΚΛΠ ........
    ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ....

    ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ....Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...
    Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο
    χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !
    Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.
    Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.
    Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.
    Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.
    Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;
    Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.
    Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
    Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο !.
    Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω, εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $ 960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι : 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!!!
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000

    Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια) !!!!

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ....

    Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία....

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

    Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε Τ Ο ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟΚΡ ΑΤΙΚΟΠΟΙΉΣΕΩΝ

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 30, 2011

    Χθες, έγινε τελικά νόμος του κράτους, το εγκληματικό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Δυστυχώς, βρέθηκαν 155 βουλευτές, που με την ψήφο τους, έβαλαν την ταφόπλακα στην χώρα.
    Το τι έρχεται δεν το έχει αντιληφθεί κανείς. Και πρώτο και χειρότερο είναι το ξεπούλημα της δημοσίας περιουσίας η οποία θα γίνει μέσω του βρώμικουΤαμείου Αποκρατικοποιήσεων. Ένα ταμείο που έχει μοναδικό σκοπό το ξεπούλημα. Ένα ταμείο που θα διοικείται από πενταμελές μεν συμβούλιο αλλά θα υπάρχουν και δύο παρατηρητές της τρόικας, χωρίς δικαίωμα ψήφου! Ισχύει όμως αυτό; Είναι αλήθεια;
    Δυστυχώς η αλήθεια είναι άλλη. Παράλληλα με το Δ.Σ. θα υπάρχει και το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων που στην ουσία θα διοικεί το Ταμείο. Και γιατί αυτό ; Διότι χωρίς την γνωμοδότηση του δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση το Δ.Σ. Ναι έτσι ακριβώς. Και ποιος ο ρόλος της τρόικας σε αυτή την περίπτωση; Θα έλεγα σημαντικότατος. Διότι θα διορίζει τα 3 μέλη από τα επτά! Το πόσο εύκολο είναι τα τρία να γίνουν τέσσαρα το καταλαβαίνετε. Διότι τα μέλη του είναι όλα τεχνοκράτες και όχι πολιτικά πρόσωπα!
    Τι θα κάνει λοιπόν αυτό το συμβούλιο;
    Πρώτο, θα γνωμοδοτεί υποχρεωτικά για την εκτέλεση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων.
    Δεύτερον , θα εισηγείται στο Δ.Σ., πως θα ενεργεί για την αλλαγή του μοντέλου της λειτουργίας μιας ΔΕΚΟ , την αλλαγή καταστατικού της ή ακόμη και το κλείσιμο της.
    Τρίτον θα γνωμοδοτεί για πάσης φύσεως συμβάσεις, που αξιοποιούν τα περιουσιακά στοιχεία της περιουσίας, που έχει το Ταμείο.
    Τέταρτο όλα τα θέματα θα γνωμοδοτούνε από αυτούς! . Είναι δε τόσο δεσμευτική η απόφαση του συμβουλίου που χωρίς αυτή δεν προχωράει τίποτα.
    Αυτός είναι ο ρόλος του, όπου τα τρία μέλη του από τα επτά , διορίζει η τρόικα!
    Από ότι καταλάβατε αυτοί θα κάνουν κουμάντο. Διότι καμία απόφαση του δ.σ. δεν ισχύει αν δεν έχει γνωμοδότηση από αυτό το συμβούλιο.
    Το παραμύθι, ότι το ΔΣ είναι ελληνικό, δεν περνάει πλέον. Θα ήθελα να δω ποίοι Έλληνες θα μπουν σε αυτό το δ.σ.
    Φίλοι μου μας ξεπούλησαν έλληνες βουλευτές! Από και δω και μπρος πλέον, παρά το παρακράτος που λειτουργεί, η αντίσταση μας πρέπει πλέον να γίνει δυναμική. Η ειρηνική διαμαρτυρία τελείωσε. Η βία θέλει απάντηση. Επίσης όπου βρίσκεται βουλευτή να μην τον αφήνεται σε χλωρό κλαρί. Να καταλάβουν ότι το έγκλημα που έκαναν δεν θα περάσει έτσι.

    Υ.Γ. Διαβάστε το εφαρμοστικό νόμο να ξέρετε τις εγκληματικές διατάξεις που έχει και να ενημερώσετε το φίλο σας , τον γείτονα, τον συγγενή και όποιον άλλο μπορείτε. Η γνώση θα μας σώσει.

    ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κούλαρε ρε Νιόνιο. Θα πάθεις τίποτα. Περνάς και στην κρίσιμη ηλικία του μεσήλικα…. Τι θα κάνεις όταν τα δύσκολα είναι μπροστά;; Ναι, βέβαια, δε λέω. Όλοι θα περάσουμε δύσκολα. Με μια διαφορά. Κάποιοι θα μείνουν μόνιμα στο κοπρόλακκο της ιστορίας μαζί με τις ιδεολογικές αναθυμιάσεις του δυσώδους ελληνικού αριστερισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου