ΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Ο ΧΡ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

 Γράφει ένας εργαζόμενος στην ΕΡΤ


Φαίνεται ότι ο πολυσυζητημένος πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ Χρίστος Παναγόπουλος διατηρεί τις προσβάσεις του στην κρατική ραδιοτηλεόραση. Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το πλάνο του (μάλλον αρχείου από τις ημέρες της ''περίλαμπρης δόξας του'') στο ρεπορτάζ για την ταινία ''Υπογραφή'' που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων των τριών(12/2/2011).

 Οι ευεργετηθέντες παλιοί του φίλοι -μερικές δεκάδες στελέχη και εργαζόμενοι που απολάμβαναν της εύνοιάς του με αμοιβές που προκαλούσαν ίλιγγο -δεν τον ξεχνούν...Κι ας βρίσκονται ακόμη και σήμερα σε θέσεις-κλειδιά της ΕΡΤ, επιλεγμένοι από την σημερινή ''πρασινη'' Διοίκηση''.Οι σωστοί και καλοί φίλοι έτσι πρέπει να συμπεριφέρονται...Η ''ηθική'' των παρεών πάνω απ' όλα !!!

 Ήρθε η ώρα κάποιοι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής να σοβαρευτούν.Επιτέλους ! Η συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων της ΕΡΤ ,που έζησε στο πετσί της την ....κακοδιαχείριση της διοίκησης Παναγόπουλου και  την αλόγιστη και προκλητική διασπάθιση των χρημάτων Ελληνικού Λαού δεν μπορούν παρά να καταδικάσουν τέτοια φαινόμενα  που θέλουν ο πρώην πρόεδρος να είναι ''ωσεί παρών''.Και για να μη ξεχνιόμαστε:τα έργα και οι ημέρες αυτού του κυρίου διερευνώνται από την Δικαιοσύνη μετά τα πορίσματα - καταπέλτες των επιθεωρητών.

Η εικόνα του κ. Παναγόπουλου δεν είναι ευπρόσδεκτη στην ΕΡΤ.Την ώρα μάλιστα, που παρά τα δεινά που επεσσώρευσε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση,έχει το θράσος να  επιτίθεται εναντίον της μέσω του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού που διευθύνει.

  Ας βάλουν επιτέλους κάποιοι μυαλό στην Αγία Παρασκευή ή ας ζητήσουν να τους φωτίσει η Χάρη Της.Γιατί όπως πάνε βλέπω τον Παναγόπουλο μέχρι ... και καλεσμένο στο δελτίο της Έλλης Στάη !

   Ευχαριστώ, εκ των προτέρων, για τη φιλοξενία.
    
      ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

Υ.Γ.:Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμια αιχμή για την ταινία και τους αξιόλογους συντελεστές της.Απλώς ορισμένοι την χρησιμοποίησαν για να ξεθάψουν φαντάσματα ενός κακού παρελθόντος.