Ο πρωθυπουργός εγκαινιάζει τη ΔΕΘ -Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών

2
Την 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα εγκαινιάσει στις 10 το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη διάρκεια τελετής που θα γίνει στην αίθουσα «Corona» της ΔΕΘ. Στη συνέχεια θα μιλήσει σε ακροατήριο, στο οποίο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και αρχών.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα και ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος το απόγευμα θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - ΕΚΘ - ΕΔΟΘ...

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου. Την Παρασκευή θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και την Κυριακή θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αύριο. Στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo Α.Ε. και στις 11 θα μιλήσει σε εκδήλωση με τη συμμετοχή εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα μείνει τέσσερις μέρες στη Θεσσαλονίκη, από τη Δευτέρα 9/9 μέχρι και την Πέμπτη 12/9. Τη Δευτέρα θα χαιρετίσει σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» στις 20:00, την Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, την Τετάρτη θα μιλήσει στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας του κόμματος (8μ.μ. στο Βελλίδειο) και την Πέμπτη θα παραστεί στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων (11π.μ. στο ξενοδοχείο Grand Hotel).

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 11/9 και την Πέμπτη 12/9. Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης θα συναντηθεί με νέους αγρότες στην αντιδημαρχία Αρχιτεκτονικού (Αγγελάκη 13) και στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε κομματικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Στις 11 το πρωί της Πέμπτης θα επισκεφθεί την 78η ΔΕΘ και στις 12 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου. Το βράδυ του Σαββάτου στις 21:30 θα μιλήσει στο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
  1. APLYTOS EXPRESS - Το τραίνο του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη!!!

    Έφτασε το "Aplytos Express" -ευγενική προσφορά του ΟΣΕ στον αντιμνημονιακό αγώνα (ποιος ήταν ο μέσος μισθός των υπαλλήλων του το 2009 είπαμε; ) στη Θεσσαλονίκη ή ακόμα;

    Αντικρουόμενες αναφορές μιλάνε για ένα ένα ετερόκλητο φορτίο από στριμωγμένα ζέοντα θορυβώδη ζωντανά με τάσεις μαζοχισμού που πάνε για να ταλαιπωρηθούν και μουγκανίζουν συνεχώς, άδεια μπουκάλια, στουπιά, μπιτόνια βενζίνης, κουτόχορτο και πολλές κούτες καλσόν για σκίσιμο...

    Δεν καταλαβαίνω.. Είναι πέρα από κάθε λογική εξήγηση. Το θέμα θα απασχολήσει κάποιο παγκόσμιο συνέδριο ψυχιάτρων προσεχώς (I hope...).
    [Ξέχασα τα καδρόνια.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το τρένο και τα πούλμαν του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τα σταματάνε καλού κακού έξω από τη Θεσσαλονίκη να ψάξουν για τίποτα οικιακά σκεύη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου