Λιχτενστάιν-Ελλάδα 0-1

kafeneio sp
Σε ένα παιχνίδι για το οποίο δε θα πρέπει να υπερηφανεύονται, οι διεθνείς μας νίκησαν στο Βαντούζ με 0-1 χάρη στο γκολ του επιθετικού του Ολυμπιακού, Κώστα Μήτρογλου που λύτρωσε στο 72' την Ελλάδα. Κακό πρώτο ημίχρονο και δύο δοκάρια και αρκετές φάσεις στο δεύτερο.Δώρο Σλοβακίας στους διεθνείς...

Το γκολ του Κώστα Μήτρογλου λύτρωσε την Εθνική μας κόντρα στο Λιχτενστάιν (1-0) και την έφερε στην κορυφή του ομίλου μετά την ήττα της Βοσνίας. Πολύ κακή η Ελλάδα στο πρώτο ημίχρονο. Δύο δοκάρια η "γαλανόλευκη" με Κατσουράνη και Νίνη. "Χαζή" κόκκινη δέχθηκε ο Χολέμπας

Μπορεί να πέταξε ένα ημίχρονο στα "σκουπίδια" η Εθνική μας ομάδα ωστόσο εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Σλοβακίας (νίκησε τη Βοσνία) και με τη νίκη της με 1-0 επί του Λιχτενστάιν επέστρεψε στην κορυφή του 7ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε το "χρυσό τρίποντο" με γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 72', ενώ είχε και δύο δοκάρια με τον Κατσουράνη και τον Νίνη.

Πλέον η Εθνική μας ομάδα είναι στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την Βοσνία με 16 βαθμούς (υστερεί στην ισοβαθμία η Ελλάδα) και ακολουθεί η Σλοβακία με 12.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό, με την Εθνική μας ομάδα να προσπαθεί με ανορθόδοξο τρόπο να βρεθεί στην εστία του Λιχτενστάιν.

Στο δεύτερο μέρος το πρόσωπο της Ελλάδας, άλλαξε με την είσοδο και του Σωτήρη Νίνη στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και εκτός από το "χρυσό" γκολ του Μήτρογλου είχε και δύο δοκάρια με Κατσουράνη και Νίνη.

Σε γενικές γραμμές η "γαλανόλευκη" κρατάει το δεύτερο ημίχρονο και το "τρίποντο" και την προσεχή Τρίτη (10/9) θα προσπαθήσει για τη νίκη απέναντι στην Λετονία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".