Απελευθερώστε τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας!

Η συγκυρία το επιτρέπει! Οι αμφίσημες παρεμβάσεις των ξένων δείχνουν, ότι λόγω σύγκρουσης γεωπολιτικών συμφερόντων, δεν έχει ακόμα βρεθεί σταθερό σχέδιο για την τύχη της Ελλάδας. Όλα είναι απρόβλεπτα και όλοι παραδέχονται πως το ελληνικό χρέος δεν είναι διαχειρίσιμο. Τώρα είναι ευκαιρία για ρήξη με το «κράτος της αρπαχτής», που εμπόδιζε όλα αυτά τα χρόνια την ανάπτυξη των Ελλήνων...

Απελευθερώστε τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας! Υπάρχουν νέοι και νέες που έχουν απεμπλακεί από την νοοτροπία του κρατικίστικου βολέματος και επιθυμούν ο καθένας από τον κλάδο του να δώσει το κάτι διαφορετικό. Η καινοτομία που θα προκύψει από την αυθόρμητη φαντασία των νέων ανθρώπων, σε συνδυασμό με την σωστή εμπειρία που πρέπει να αποκτήσουν, θα ξανανοίξει τα αναπτυξιακά φτερά της Ελλάδας.

Ο κρατισμός και η κομματοκρατία θα εξουδετερωθούν μόνο από την δημιουργία συνθηκών ανταγωνιστικής οικονομίας στην χώρα και αυτό οι δανειστές πρέπει να το χωνέψουν. Διαβιβάστε το! Τώρα μπορείτε! Η χώρα πρέπει να εξασφαλίζει τα εισοδήματα των πολιτών της και όχι να βάζουμε από την τσέπη μας για να συντηρείται ο κρατισμός και να αποπληρώνονται τα λεφτά των δανειστών.
Ρίξτε τους φόρους, δώστε ανάσα στον Έλληνα επιχειρηματία και επιστρέψτε του τα χρωστούμενα. Ο ιδιωτικός τομέας είναι το Α και το Ω της ελληνικής και κάθε οικονομίας. Εάν καταρρεύσει, διαλύονται τα πάντα, μαζί και το Δημόσιο.

Η παραγωγή νέου πλούτου και η αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας είναι αναγκαίες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη. Προχωρήστε σε ωφέλιμες αποκρατικοποιήσεις και κλείστε τ’ αυτιά σας σε παλιούς και νέους κρατιστές. Προσοχή, όμως! Η δημόσια περιουσία και ο ορυκτός πλούτος θα ανήκει στο λαό και θα ελέγχεται κατά πλειοψηφία από το κράτος.
Ανοιχτείτε πολυδιάστατα! Κρατήστε δεσμούς με Δύση και ανοιχτείτε προς Ανατολή. Η έννοια του Ελληνισμού είναι οικουμενική. Αυτό από μόνο του ανοίγει την «πόρτα» για την άσκηση πολύπλευρης εξωτερικής πολιτικής. Εκμεταλλευτείτε την θέση μας στην Ε.Ε., την οποία υμνείτε μόνο στην θεωρία.
Οι νέοι άνθρωποι στεκόμαστε δύσπιστοι απέναντί σας. Τόσο καιρό δεν δείξατε να νοιάζεστε για τις ικανότητές μας και την θέληση να προσφέρουμε, αυτά που γνωρίζουμε. Τους ικανότερους από εμάς, τους εξωθείτε να φεύγουν έξω, όπου μας περιμένουν με ανοιχτές τις αγκάλες. Κρατάτε μόνο τους νέους «παπαγάλους», προκειμένου να μην χαθούν οι «πολύτιμες» θεωρίες της «ψωροκώσταινας», της «Ελλαδίτσας» και του άκρατου κρατικού βολέματος.
Η Ελλάδα δεν θα χαθεί. Μία πάνω, μία κάτω που λέει και το τραγούδι. Είσαστε υποχρεωμένοι να αφήσετε παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα. Η ιστορία γράφεται και δεν ξεγράφεται, φροντίστε να μην σας συμπεριλάβει στις μαύρες σελίδες της.
ΠΥΓΜΗ.gr