μυθολογία

5


ο Πίθος των Δαναΐδων

Ανθηροστόμου αν-οσίου



Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια
  1. Να μην στεναχωριέται κανένας ο πρωθυπουργός μας σεβαστηκε και έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο μείωσε το εισητήριο στα casinos για να πηγαινει ο καθε πικραμενος και χρεωκοπημένος να παίζει αυτα που δεν έχει και αυτο το κοπροσκυλο το ανδρείκελο της νεας ταξης με υφος δεκα καρδιναλίων χθές επί 45 λεπτά αράδιασε για ακόμη μια φορά το παραμυθι που του μαθανε να λέει βουτηγμενος από πάνω μεχρι κατω στο ψεμμα και την αθλιότητα.
    Αυτός ο αχυρανθρωπος απευθυνομενος στην πλειοψηφία του λαού γιατι αυτός παντα ηταν μειοψηφία μας είπε ότι ειμαστε το παλιο και αυτός ειναι το νέο!! ο νεκροθαφτης ο αναλγητος ψευτης ο παραμυθάς που μας θαβει καθε μερα και πιο βαθεια μαζι πλέον με το απαραίτητο ΑΤΜ που εχει για υπουργό οικονομικών που το μόνο που βλεπει είναι η λογιστικη αφου αυτος είναι εξω από αυτή αλλά για τους άλλους εχει λόγο και επιχειρήματα.
    Αυτα τα καθαρματα που την εβδομαδα αυτη εβαλαν ταφοπλακα στην Ελλαδα θα πληρώσουν και σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7:45 ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΙΟ ΤΗΣ ΤΡώΪΚΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θετική η έκθεση της τρόικα-Διετή επιμήκυνση θα προτείνει το Eurogroup
    Η Ελλάδα θα πρέπει να λάβει δύο επιπλέον χρόνια για να εξυγιάνει τα δημοσιονομικά της «εξαιτίας της βαθύτερης από το αναμενόμενο ύφεσης» στην οποία έχει βυθιστεί η χώρα, όπως αναφέρει ένα προσχέδιο συμφωνίας που προετοιμάστηκε για τη σημερινή συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης

    Το προσχέδιο αυτό, αντίγραφο του οποίου περιήλθε στην κατοχή του Γερμανικού Πρακτορείου, αναφέρει ότι αν δεν παραταθεί κατά δύο χρόνια το περιθώριο της Ελλάδας να εξυγιάνει τα δημοσιονομικά της, τότε η Αθήνα θα χρειαστεί να βρει μέτρα για την εξοικονόμηση 20,7 δισ. ευρώ για τα έτη 2013 και 2014, αντί για 11,5 δισ. που προβλέπονταν αρχικά.

    «Η παράταση της περιόδου προσαρμογής δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως ένας τρόπος να χαλαρώσει η προσπάθεια, γεγονός που θα μειώσει την αξιοπιστία του προγράμματος διάσωσης», υπογραμμίζεται στο προσχέδιο που φέρει ημερομηνία σύνταξής του, το Σάββατο.

    «Ακόμη και αν η βελτίωση του στόχου του ονομαστικού πρωτογενούς ισοζυγίου είναι λιγότερο φιλόδοξη από ό,τι τον Μάρτιο, η βαθύτερη ύφεση σημαίνει ότι η προσπάθεια προσαρμογής είναι εξίσου ισχυρή», αναφέρεται στο προσχέδιο.

    Γιούνκερ: Εστάλη το report, είναι θετικό

    Το report της Τρόικας για την Ελλάδα εστάλη κατά τη διάρκεια της νύχτας, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζ.Κ. Γιούνκερ.

    Πλέον, μετά από αυτό, δημιουργούνται προϋποθέσεις για να υπάρξουν ανακοινώσεις πιθανώς και σήμερα.

    Ωστόσο, σύμφωνα με το πρακτορείο Dow Jones Newswires, ο Juncker τόνισε ότι δεν αναμένεται κάποια οριστική απόφαση για την Ελλάδα σήμερα, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα βρίσκεται στη διαδικασία που υλοποιεί τις δεσμεύσεις της βήμα προς βήμα.

    Δήλωσε δε πως ο ίδιος θα ήθελε η επόμενη δόση για την Ελλάδα να εκταμιευθεί το συντομότερο δυνατό.

    Εξάλλου, σύμφωνα με το πρακτορείο AFP, ο Juncker τόνισε πως η έκθεση της Τρόικας "είναι θετική". Προσθέτει ακόμη ότι "οι υπουργοί έλαβαν την έκθεση την Κυριακή το βράδυ και ότι ο χαρακτήρας της έκθεσης είναι θετικός διότι οι Έλληνες πραγματικά έφεραν αποτελέσματα. Τώρα είναι σειρά μας να παρουσιάσουμε αποτελέσματα", πρόσθεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8:34 "οι Έλληνες πραγματικά έφεραν αποτελέσματα":3000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΩΡΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ.

    «Η παράταση της περιόδου προσαρμογής δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως ένας τρόπος να χαλαρώσει η προσπάθεια"-ριζικής μείωσης του πληθυσμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ...

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου