Όποιος θέλει τα πολλά θα πάρει τα ....

Ελλην Φορολογούμενος 
§                    Aν ζεις σύμφωνα με τις επιταγές της φύσης, ποτέ δε θα είσαι φτωχός. Αν ζεις με τις επιταγές της σύνταξης νεκρών συνταξιούχων , κάποτε ίσως γίνεις πλούσιος , μέχρι να σε πιάσουνε (Αν σε........
πιάσουνε!)
§                    Εάν της τρόικας δεν της φθάνουν τα λεφτά, τότε σίγουρα δεν της φθάνει η φαντασία , να οραματιστεί , τι πρόκειται να επακολουθήσει.
§                    Η Ελληνική γη παράγει αρκετά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πολλών ανθρώπων, όχι όμως την απληστία των Γερμανών της Μέρκελ.
§                    Η πολιτική αυτής της κυβέρνησης είναι η πιο συμπυκνωμένη έκφραση της ανοησίας , ενώ η οικονομία είναι η πιο συμπυκνωμένη έκφραση της πιο παράλογης απληστίας
§                    Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα 
§                    Η πολιτική που προσπαθεί να κάνει ο Σαγιονάρας είναι ουσιαστικά η προσπάθεια να συμβιβαστούν τα άπληστα συμφέροντα  , με τις πενιχρές περικοπές που μπορεί να κάνει ή ήδη εξαθλιωμένη μέση ελληνική οικογένεια, μέσα στη δίνη μιας παρατεταμένης ύφεσης. Πόσο έξυπνος και σοφός πρέπει να είναι κάποιος για να καταλάβει ότι αυτό είναι αδύνατον χωρίς τεράστιο κοινωνικό , ανθρωπιστικό και ηθικό κόστος ; Τόσο «σοφός»  ώστε να διδάσκει οικονομικά σε ελληνικό πανεπιστήμιο !
§                    Φτωχός δεν είναι εκείνος που έχει λίγα, αλλά εκείνος που ονειρεύεται πολλά !