Κώστας Βουτσάς: «Προσφέρω την σύνταξη μου σε τρεις οικογένειες»

3

Ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός Κώστας Βουτσάς παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς και αποκαλύπτει πως προσπαθεί να βοηθά όσο περισσότερο μπορεί τον συνάνθρωπό του και ειδικά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Ο Κώστας Βουτσάς έχει αφοσιωθεί στο να βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί δύο παιδιά στην «Action Aid» και ένα στα «Παιδικά χωριά S.O.S» , ενώ προσφέρει ότι μπορεί και στο........
«Χαμόγελο του παιδιού». Όπως ο ίδιος αναφέρει μιλώντας στο περιοδικό People σκοπός του δεν είναι να παινευτεί για την φιλανθρωπική του δράση, αλλά να παρακινήσει και άλλους. Έχοντας μια καριέρα 64χρόνων, ο ηθοποιός εργάζεται ακόμα και γι' αυτό τον λόγο δίνει την σύνταξή του σε τρεις οικογένειες και αναφέρει χαρακτηριστικά,: «Από 300 ευρώ σε κάθε οικογένεια. Άμα τα' χω ανάγκη , δεν θα τα δώσω. Αλλά τώρα που δεν τα 'χω ανάγκη τα δίνω. Και το λέω γιατί θέλω να με μιμηθεί έστω και ένας»

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Σίγουρα αγαπητέ Κώστα.
    Ο πρώτος θα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα ακολουθήσουν όλοι οι χαμηλόμισθοι πολιτικοί αυτής της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κώστας Βουτσάς ήταν και είναι
    ακόμη ένας γελαστός άνθρωπος που
    μοιράζει πάντα γέλοιο. Να είναι
    πάντα καλά σαν τα ψηλά βουνά.
    Είθε να τον μιμηθούν κι άλλοι και
    να βοηθήσουν αυτούς που υποφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου