Τσουνάμι οι αντιδράσεις στο ΠαΣοΚ για το δημοψήφισμα

6
Οι  βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πυθαγόρας Βαρδίκος και Κώστας Καρτάλης λένε «όχι» στο δημοψήφισμα. Ο κ. Βαρδίκος δήλωσε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά δεν ψηφίζει υπέρ του δημοψηφίσματος. Ο κ. Καρτάλης χαρακτήρισε την πρωτοβουλία για το δημοψήφισμα «πολιτική επιπολαιότητα».

Η αναπληρωτής υπουργός Παιδείας κυρία Φώφη Γεννηματά μιλώντας στον...... τηλεοπτικό σταθμό Mega σημείωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μη φτάσει η χώρα μέχρι το δημοψήφισμα. Η κ. Γεννηματά τάχθηκε υπέρ της συναίνεσης, προκειμένου να διασφαλιστεί – δηλαδή να ψηφιστεί – η νέα δανειακή σύμβαση και εν συνεχεία να προκηρυχθούν εκλογές.

Σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου αντιτάχθηκε στο να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι στο ευρώ, τώρα, και δήλωσε ότι το πότε οι Έλληνες θα μιλήσουν για το εάν θέλουν ή όχι να παραμείνουν στο ευρώ είναι δικό τους θέμα, κι όχι κάτι που θα επιβάλουν οι ξένοι ηγέτες.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. εμ βεβαια,να αποφασισει ο ελλην δημοκρατικα να ξεφορτωθει την ευρωσοβιετικη ενωση τον εθνομηδενισμο και το ευρω τους που ακουσθη


    τι θα κανουν τοτε τα μπλοκ των βουλευταδων και τα μικροσυμφεροντα της καθε επιχειρηματικης καστας που φορουν κοινοβουλευτικη φανελα της...

    βλεπετε οι χορηγοι τους επενδυσαν τα παντα στο μεταπραττισμο των φραγκων,μεταπραττισμο ιδεων στα σχολεια στην οικονομια...

    αφησαν τη χωρα στον αυτοματο και τωρα ενδεεις βλεπουν οτι οι τριχες για το ξεπερασμενο εθνος,το ευρω που θα μας σωσει και δεν χρειαζομαστε πια εθνικη παραγωγη απεδειχθησαν τριχες κατσαρες.

    σε αδιεξοδο οι ελιτ του παρασιτισμου αλυκτουν τρεμοντας το τελος τους που θα σημανει ενα πιθανο οχι στο ευρω .

    που θα σημανει την λυτρωτικη μας απεμπλοκη απο την σκλαβια της διασυνδεσης της δραχμης με το σκληρο μαρκο (ευρω το λενε μασκαρεμενο)και την ανακτηση της ανταγωνιστικοτητας μας.

    τρεμουν και οι εχθροι μας βουλγαροι τουρκοι σκοπιανοι που με το σκληρο ευρω που μας φορτωσαν οι ελιτ εκαναν γερες μπαζες απο καταναλωτες ελληνες στις χωρες τους και ανοιξαν εργοστασια εκει και πηραν τις δουλειες μας...

    τρεμουν και οι λαθροελληνες που θα τελειωσει το παρασιτιλικι με ευρω να φευγουν αβερτα εξω μαυρα.

    γιατι με δραχμουλες τι να βγαλουν στο πακισταν σε συναλλαγμα?

    το μπουλο και αυτοι.μονοι τους θα φευγουν και τοτε θα δηλωνουν αληθινα απο που κραταει η σκουφια τους στα κωλοχαρτα του εποικισμου που εστησε το ελλαδικο κρατος του δηθεν μονοδρομου του διεθνιστικου μονεταρισμου.

    Το οχι αν μας επιτρεψουν να ψηφισουμε οι δημοκρατες επιχειρηματιες φαυλοκρατες μεσω των πολτικων τους λακεδων θα ειναι οχι στην παγκοσμιοποιηση,οχι στο ευρω στην αλλαγη της ιστοριας μας οχι στην πολυφυλετικη μεταελλαδα του πολυεθνοτικου θεματος του ευρωιμπεριουμ των χρηματιστων.

    θα ειναι ναι στην ανακτηση της εθνικης μας αξιοπρεπειας και θα σημανει αρχη νεα για τη χωρα εγχωριας παραγωγης με τυπωμα χρηματος δικου μας επδοτησεις και επιτελους ελευθερη παραγωγη αγροτικη και με δασμους να προστατευτουμε απο τον κινεζο αθεμιτο ανταγωνιστη, πλεον χωρις τον βαρδουλα του λαθρο ανταγωνιστη στην εργασια και χωρις τον βουλγαρο με το φτηνο νομισμα να μας παιρνει τις δουλεις με το ακριβο μαρκο που μας φορτωσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΒΛΕΨΗ.
    Να κάνω πάλι μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη.

    Απ'ότι ακούω στην τηλεόραση,
    ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι βουλευτές του ΜΠΑΤΣΟΚ κάνουν ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ζητάνε ουσιαστικά να φύγει ο Παπανδρέου, αλλά να συνεχίσει η χώρα με Βενιζέλο πρωθυπουργό.
    Φεύγει ο ΓΑΠ και γυρίζουνε όλοι οι αντάρτες πίσω.
    _______________________________
    Γιατί το ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    το πασοκ είναι ΚΑΘΕΣΤΩΣ ρεεεεε
    Τρικοσμικής χώρας π.χ.Τυνησίας-Αιγύπτου-Λιβύης-Συρίας-Υεμένης
    και λοιπά...

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ
    ΠΡΩΤΑ.
    αγαπητοί συνέλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φουντώνουν οι φήμες για παραίτηση ΓΑΠ!

    Παραίτηση που αν γίνει θα είναι βέβαια μεγάλη ποστία (όπως λέει
    και η διαφήμιση) μιας και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μας κάτσει στο σβέρκο ο Βενιζέλος και είναι βαρύς ο άτιμος...

    Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει σύμφωνα πάντα με τις φήμες η περίπτωση ενδεχόμενη παραίτηση ΓΑΠ να οδηγήσει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας (με ποιους και πως, μόνο οι ΠΑΣΟΚοι που σκέφτονται τέτοιες πα παριές ξέρουν).....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελευθεροτυπία είναι η μόνη εφημερίδα που κρατά έντιμη και αντιμνημονιακή στάση (ανεξάρτητα αν και αυτή έχει τις αμαρτίες του παρελθόντος). Εάν κλείσει, η πληροφόρηση από όλα τα κανάλια και τις κυβερνητικές εφημερίδες Καθημερινή, ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ θα είναι δικτατορικά μονόπλευρη και το λαϊκό κίνημα δεν θα έχει κανένα ΜΜΕ στο πλευρό του. Η Ελευθεροτυπία κινδυνεύει να κλείσει γιατί με εντολή του Γιωργάκη ο Σάλλας και ο Κωστόπουλος των τραπεζών Περαιώς και Αλφα δεν της δίνουν το καθ’ όλα νόμιμο δάνειο που ζήτησε.
    Προτείνω ο λαός να ενισχύσει την Ελευθεροτυπία αγοράζοντάς την. Αγοράστε Ελευθεροτυπία για να μείνει μια φωνή δικιά μας ζωντανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    Α) Είδη προς αποθήκευση.

    1) Απαραίτητες τροφές προς αποθήκευση:

    Τα είδη τροφής που πρέπει να επιλέξετε πρέπει να πληρούν οπωσδήποτε τους εξής κανόνες:

    * Να μπορούν να διατηρηθούν επί μακρόν,
    * Και να πληρούν τις διατροφικές ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού

    Τουλάχιστον τα εξής:

    * 2 Τσουβάλια σιτάρι: 120€,
    * 1 τσουβάλι φασόλια : 75€,
    * 1 τσουβάλι ρεβίθια : 75 €,
    * 1 τσουβάλι φασόλια γίγαντες : 90€,
    * 1 τσουβάλι φακές: 75€,
    * 5 τενεκέδες λάδι: 375€,
    * 1 τσουβάλι αλάτι χοντρό*,
    * 1 Τσουβάλι Ζάχαρη 70€,
    * 2 μεγάλοι τενεκέδες γάλα σε σκόνη 100€,
    * 10 κεφάλια κεφαλιαμυτζιθρα σκληρή: 100€,
    * 20 σαλάμια αέρος :160€,
    * περί τα 10 κιλά μακαρόνια,
    * 1 τσουβάλι ρύζι,

    *Ο λόγος που αναφέρουμε χοντρό αλάτι και όχι το κλασικό είναι δυϊκός. Το χοντρό αλάτι εκτός από χρήση του στην μαγειρική είναι απαραίτητο στο “ πάστωμα” των τροφών.

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαραιτήτως βιταμίνες για συμπλήρωση των διατροφικών αναγκών:

    -εκτός άμα θέλετε να πάθετε σκορβούτο-

    * Βιταμίνες PHARMATON GERIATRIC περί τα 9€

    -κάθε κουτί αρκεί για τις ανάγκες ενός ατόμου για 30 μέρες, υπολογίστε με μακρύ ορίζοντα και αναλόγως τα μέλη της οικογένειας σας.

    Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σε βιταμίνες του οργανισμού, απορροφάται κατά 90% τουλάχιστον διότι είναι σε μορφή κάψουλας (εν αντιθέσει με τις βιταμίνες σε μορφή χαπιού που απορροφώνται κατά 25-30% από τον οργανισμό) και εμπεριέχει Ginseng που προσφέρει αυξημένη ενέργεια.

    Είναι ακριβώς η ίδια φόρμουλα με γνωστό προϊόν βιταμινών που κοστολογείται στα 35€-40€ αλλά αποτελεί παραεισαγωγή της ίδιας εταιρείας με διαφορετικό όνομα (ψάξτε στο διαδίκτυο και θα καταλάβετε).


    Βιώνοντας φρικτά πράγματα που μπορεί να συμβεί σε έναν πόλεμο - θάνατος των γονέων και των φίλων, της πείνας και του υποσιτισμού, ατέλειωτες τσουχτερό κρύο, το φόβο, επιθέσεις sniper ...
    Αποθήκευσης βοηθά, αλλά δεν μπορείτε ποτέ δεν πόσο καιρό θα διαρκέσει πρόβλημα, έτσι εντοπίστε κοντά ανανεώσιμες πηγές τροφίμων.
    Που ζουν κοντά σε ένα καλά με χειροκίνητη αντλία είναι σαν να σε Εδέμ.
    Μετά από λίγο, ακόμη και ο χρυσός μπορεί να χάσει τη λάμψη του. Αλλά δεν υπάρχει πολυτέλεια στον πόλεμο αρκετά όπως το χαρτί τουαλέτας. Υπεραξία του είναι μεγαλύτερη από το χρυσό.


    Να προτειματε κονσερβες που ανοιγουν με ανοιχτηρι και οχι με ευκολο ανοιγμα μπορουν να κανουν περισσοτερα πραγματα αν εισαι γνωστης


    Όλα τα παραπάνω παιδιά τα έχει αγοράσει ο πατέρας μου για περίπτωση πολέμου που θα λείπει από το σπίτι λόγω επαγγέλματος. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αν δεν έχουν φύγει λόγω μη επιστράτευσης μαζί με τις γυναίκες ξέρουμε, το έχουμε συζητήσει δηλ που θα πάμε με το αυτοκίνητο και τα 4 αυτά σακίδια. Όλα τα σενάρια τα έχουμε συζητήσει. Είτε Αλβανοί, είτε Τούρκοι. Διότι είμαστε στα βαλκάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ANTIOXOΣ Δ ΚΑΙ Ε
    Το 142 π.Χ. από ένα στρατηγικό λάθος των πανίσχυρων Μακεδόνων, «γεννήθηκε» ο σιωνισμός. Επί αιώνες έχει μάθει να επιβιώνει, έχοντας ως «φάρο» του το μίσος εναντίον των Μακεδόνων. Σήμερα, στη Μακεδονία γίνεται η πραγματική «μητέρα όλων των μαχών». Συγκρούεται ο σιωνισμός με τον ελληνισμό. Η πιο εξοπλισμένη «μηχανή», που γνώρισε ποτέ ο κόσμος απέναντι στον πιο ισχυρό πνευματικό παράγοντα της παναθρώπινης ιστορίας.
    TΡΑΪΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    Μακκαβαίων Δ΄,

    ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
    Τὸ βιβλίον Μακκαβαίων Δ΄, ὡς «ἀπόκρυφον» δὲν συγκατελέχθη ὑπὸ τῆς Ἐκκλησίας μεταξὺ τῶν κανονικῶν βιβλίων τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης. Ἐν τούτοις, λόγῳ τῆς σπουδαιότητος τοῦ περιεχομένου αὐτοῦ καὶ τῆς συμπεριλήψεώς του εἰς ἀρχαῖα χειρόγραφα τῆς Μεταφράσεως τῶν Ἑβδομήκοντα (Ο΄), ἐκδίδεται συνήθως μετὰ τῶν ἄλλων βιβλίων τῶν Μακκαβαίων (Α-Γ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου