Παρέλασαν οι ρώσοι στην Αλεξανδρούπολη.

3
Το κλίμα στην Αλεξανδρούπολη ήταν τελείως διαφορετικό από τις άλλες πόλεις της Ελλάδας. Μπορεί κι εδώ να μην έλειψαν οι αποδοκιμασίες των κυβερνητικών, αλλά η παρουσία των Ρώσων πεζοναυτών λειτούργησε κατευναστικά και όλοι περίμεναν να δουν την γαλάζια «χιαστί» σημαία του ρωσικού Ναυτικού να παρελαύνει στους δρόμους της πόλης. Με εντυπωσιακό βηματισμό και τα ΑΚ-74 χιαστί, το τμήμα των Ρώσων πεζοναυτών έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Ανατολή. Οι πεζοναύτες ανήκουν στο αποβατικό σκάφος (LST) Tsesar Kunikof. το οποίο έχει δέσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ως προπομπός της Ομάδας Μάχης Αεροπλανοφόρου «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» .Με δύναμη 150 Ρώσων πεζοναυτών και...... δεκάδες τροχοφόρα ΤΟΜΑ BTR-80 διαφόρων εκδόσεων, μεταξύ των οποίων και στην σπάνια έκδοση SHORAD με βλήματα SA-16, BRDM κλπ, το Tsesar Kunikof, αποτελεί ένα σχετικό σύγχρονο αποβατικό σκάφος. Φυσικά και εδώ δεν λείψανε οι αγανακτισμένοι πολίτες που ειρηνικά φώναξαν συνθήματα κατά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
"Όχι λέει ο λαός πάρτε την τρόικα και μπρος"
"Λαέ πεινάς γιατί χειροκροτάς"
"Εμπρός λαέ ή τώρα ή ποτέ"
"Ψωμί παιδεία ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το 73"

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Eίμαστε σε καλό δρόμο.
    Επιτέλους ο λαός σιγά σιγά ξεσηκώνεται.
    Οσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψουμε τόσο το καλύτερο. Τουλάχιστον να σώσουμε την τουριστική περίοδο του 2012, το τελευταίο προπύργιο των εσόδων της πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο το άρθρο αλλά με προκαλεί ο πρώτος σχολιαστής να "συνεχίσω" σε κάτι που άρχισε.
    Καλός - κακός αυτός είμαι ο δρόμος που πήραμε. Είναι όμως γενικός και απροσδιόριστος. Έχουμε τεράστια οικονομική κρίση και τεράστια πολιτική κρίση. Όλα μαζί δεν λύνονται. Πρέπει πρώτα να λυθεί η πολιτική κρίση και μετά η οικονομική. Σήμερα το κάθε κόμμα έχει την παντιέρα του και την θέση του όχι σαφώς προσδιορισμένη. Ο κάθε αρχηγός κόμματος διαχειρίζεται μια πολιτική κρίση κατα πώς του γουστάρει και χωρίς να λύνει κανένα απο τα προβλήματα με ασυναρτησίες. Ο λαός δεν ξέρει καλά - καλά τι να κάνει και ποιόν να πιστέψει.
    Πρέπει λοιπόν να γίνει ένα πολιτικό ξεκαθάρισμα. Αυτό ,όμως, γίνεται με δύο τρόπους. Με εκλογές η με ξεσηκωμό του λαού. Όπως πάμε, καμιά εκλογική αναμέτρηση δεν θα φέρει νέο ξεκίνημα στη πολιτική σκηνή. Το μόνο που απομένει είναι να "ξεκαθαρίσουμε" πρώτα μεταξύ μας τι θέλουμε και να γίνει συγκεκριμένη η λαϊκή βούληση. Αγώνας λοιπόν, να φαγωθούμε μεταξύ μας και όσοι μείνουν ζωντανοί τότε σίγουρα θα ξέρουν τι πολιτικούς θα έχουν και πως θα επιλύσουν με ένα μέτωπο το οικονομικό πρόβλημα.
    Όλα τα παραπάνω ,δυστυχώς, θέλουν τεμαχισμό της Ελλάδος και ΑΙΜΑ.
    Βλέπουμε την πορεία στη καταστροφή και η εθνική μας ¨κουλαμάρα" δεν αφήνει να διορθώσουμε. Έχουμε παράδοση σε αυτό το σπόρ.
    Τώρα αγαπητέ σχολιαστή (11:42πμ) η τουριστική περίοδος που αναφέρεις και τα έσοδα είναι για πολύ αργότερα. Θα γίνουν και αυτά αλλά μετά την καταστροφή.

    ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Λαζό στο τελευταίο σου τσαντήρι γιατί προσπαθείς να απαλύνεις τα πράγματα; μέχρι τώρα μας έλεγες οτι ο Γιωργάκης εκτελεί σχέδια και τα εφαρμόζει πιστά.Τώρα γιατί το γύρισες και μας παρουσιάζεις τον Γιωργάκη σαν το αγαθό παιδί που δεν καταλαβαίνει τί του γίνεται; κι αυτή η στήριξη στη Βάσω Π. τυχαία ήταν;; και οτι η σωτηρία θα έρθει μέσα απο το πασοκ κι αυτό τυχαίο ήταν;; Μήπως κάνεις τελευταία πολλή παρέα με πασοκτσήδες...μήπως κάποιοι σου βάλανε χέρι;; αλλα στη σάτυρα μπορεί κανείς να λέει ότι θέλει, γιατί κομπλάρεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου