Αυλαία στο Σκάνδαλο Siemens. Ολοι αθώοι

1
Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο της Siemens θα συζητηθεί σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής και με τον τρόπο αυτό αναμένεται να μπουν οριστικοί τίτλοι τέλους στην «φαρσοκωμωδία» που ήθελε να βρεθούν εκείνοι οι Ελληνες υπουργοί που χρηματίστηκαν από τα «μαύρα» ταμεία της γερμανικής εταιρείας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση θα καταψηφιστεί όχι μόνο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και από αρκετούς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Αλλωστε η συγκεκριμένη πρόταση που ζητά περαιτέρω έρευνα μόνο για τους κ.κ. Γιώργο Αλογοσκούφη και Χρήστο...........

Μαρκογιαννάκη, αν και το πόρισμα της εξεταστικής επέρριπτε ευθύνες για 12 πρώην υπουργούς, κατάφερε να δυσαρεστήσει τόσο τους βουλευτές της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ.

Η δυσφορία βγήκε στην επιφάνεια πριν από περίπου ένα μήνα όταν καταψηφίστηκε η σχετική πρόταση για σύσταση Γνωμοδοτικού Συμβουλίου και πλέον σήμερα αναμένεται να μπει οριστική «ταφόπλακα» με την απόρριψη της πρότασης για προανακριτική.

Με τον τρόπο αυτό το σκάνδαλο Siemens μπαίνει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και μαζί του η δέσμευση της κυβέρνησης για ικανοποίηση του περί δικαίου αισθήματος των πολιτών.

Πάντως, μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Θανάση Οικονόμου, άλλοι έντεκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υπογράφουν επιστολή προς τον πρόεδρο της βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, με την οποία στην ουσία του ζητούν να μην ισχύσουν αυστηρά οι επιταγές του νόμου περί ευθύνης υπουργών έτσι ώστε η ψηφοφορία για την πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής να είναι ονομαστική και να διαπιστωθεί με αυτό τον τρόπο, ποιοι είναι υπέρ της περαιτέρω έρευνα και ποιοι όχι.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΙ;ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ;ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΟΧΟΣ!!!!!!!!!!ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου