ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ…Μετά έχασες!

33
 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

«Η στιγμή της κοινωνικής εξέγερσης είναι ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ στιγμή. Είναι το άναμμα της φλόγας. Η φλόγα ΔΕΝ νοιάζεται να φέρει ποτέ καμία τάξη μετά τον εαυτό της. ΔΕΝ υπάρχει κοινωνική επανάσταση που να άντεξε περισσότερο από 3 ημέρες στη ΓΝΗΣΙΑ έκφραση και κατάστασή της.
Μόνο κατά το τριήμερο που καίει η φλόγα μπορεί να έρθει η  νίκη του επαναστάτη. Μια νίκη που ξεκινά με βασική αρχή το  ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΡΕ! Με κέφι και δύναμη νιάτων. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ –με κέφι νιάτων- ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ θ αφήσουμε επάνω!!!
Όλα αυτά σε τρεις το πολύ μέρες. Αλλιώς φίλε επαναστάτη έχασες…»
ΡΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Το έχω πει, το έχω ξαναγράψει, και κατά καιρούς θα το επαναλαμβάνω. Τούτος εδώ ο τόπος ακόμα κι αν αναλάβει τη διακυβέρνησή του ο Ιησούς Χριστός με τους 12 Απόστολους, όσο παραμένει στο πολιτικό σκηνικό ακόμα και σε ρόλο κομπάρσου έστω και ΕΝΑ από τα........ πολιτικά παράσιτα των βρωμερών κομμάτων με  τους ροζ, κόκκινους μπλε και γαλανοπράσινους κόκκους, ΔΕΝ πρόκειται να δει ΣΩΤΗΡΙΑ

Η σωτηρία (αν υπάρχουν περιθώρια για δαύτη) θα υπάρξει αν και μόνο αν, έρθει μέρα που το κοινοβούλιο θα το απαρτίζουν άνθρωποι που ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων όχι απλώς  δεν θα έχουν πατήσει το πόδι τους σε γραφεία κομμάτων η στο ίδιο το κοινοβούλιο ως επισκέπτες, αλλά δεν θα έχουν καν αγοράσει ούτε τριαντάφυλλο απ τα λουλουδάκια της σημερινής Βουλής του αίσχους, και δεν θα έχουν ταΐσει ούτε καν τα περιστέρια της

Κάτι τέτοιο με έναν τρόπο μπορεί να συμβεί. Με μια κοινωνική επανάσταση που θα στείλει στον αγύριστο όλα τα ανεπάγγελτα κομματικά παράσιτα του σήμερα, όλων των χρωμάτων

Και επειδή αφ ενός μεν οι κοινωνικές επαναστάσεις με την κυριολεκτική σημασία της λέξης, με την έννοια της φλόγας που δεν «γνωρίζει» καμία μα καμία τάξη πλην του πυρωμένου εαυτού της,   συμβαίνουν από σπανιότατα έως ποτέ , (οι συντεχνιακές «επαναστατικές» διεκδικήσεις από αυτόκλητους σωτήρες που στην πραγματικότητα κοιτάνε μόνο πως θα παχύνουν την τσέπη τους στο όνομα τάχα του γενικότερου κοινωνικού καλού, δεν είναι τίποτα περισσότερο απο τρισάθλια καραγκιοζιλίκια και η σχέση τους με κοινωνική επανάσταση είναι ίδια με την σχέση που έχουν τα σώβρακα με τις γραβάτες) αφ εταίρου δε, δεν θέλει πολύ να εκφυλιστούν σε τραγέλαφο της κοινής λογικής (βλ Αιγυπτος!!!)  γι αυτό παραθέτω σήμερα την φλογερή επαναστατική άποψη του μοναδικού Ρένου Αποστολίδη μήπως και βοηθήσω με τη σειρά μου με τις απειροελάχιστες δυνάμεις μου να εκμεταλλευτούμε στο έπακρον την «φλογερή ευκαιρία» αν ποτέ μας δοθεί!


Δείτε τον ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ των Αιγυπτίων που οι διάφοροι επιτήδειοι πάνε να τον βαφτίσουν επιτυχία

Μετά από εκατόμβη νεκρών, με τον στρατό να μην έχει δοκιμάσει ούτε γι αστείο να χτυπήσει διαδηλωτή (πόσες τέτοιες περιπτώσεις ξέρετε ιστορικά με τον στρατό την ώρα της έκρηξης να μένει ουδέτερος?)  ένας λαός που βίωσε για τα καλά στο πετσί του την τυραννία, βρίσκεται να πανηγυρίζει γιατί απλά «έφυγε» ο δυνάστης, την ώρα που παραμένουν οι αυλικοί και τα γιουσουφάκια του να εγγυηθούν τάχα την μετάβαση στη δημοκρατία!!!

Ο εκλεκτός κύριος  Ταντάουι που μπορεί μεν να κράτησε ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ τον στρατό ουδέτερο την ώρα που η φλόγα της λαϊκής εξέγερσης  έκαιγε , κράτησε όμως και τον τίτλο του Στρατάρχη απο το 1991 όντας γιουσουφάκι του Μουμπάρακ, μαζί με τον εκλεκτό αντιπρόεδρο του δικτάτορα, Ομαρ Σουλειμαν θα οδηγήσουν λέει την Αραβική χώρα – τσίρκο στην Δημοκρατία!!!

Ο επί 20 χρόνια στρατηγός του δικτάτορα εγγυητής της Δημοκρατίας!!!

Και το πιο ωραίο. Μιας Δημοκρατίας που  κατά τα όνειρα των δύστυχων Αιγυπτίων θα ακολουθεί λέει τα Τουρκικά πρότυπα του Ταγιπ Πασά!

Πάει περίπατο το « ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΡΕ!» ! Και οι  «κάτω» πανηγυρίζουν!!!

Και δεν ξέρω με τι να πρωτογελάσω. Με τα δημοκρατικά πρότυπά τους, με τους εγγυητές της μετάβασης σε αυτά ή με το γενικότερο λανσάρισμα της μούφας απ τους «ειδικούς» ως επαναστατικής νίκης!

Σαν να πανηγυρίζει η Ελλάδα μετά από μια κοινωνική έκρηξη κατά του ΠΑΣΟΚ γιατί το Παχύδερμο που ακούει στο όνομα «ΜαζίΤαΦαγαμε» βγήκε λέει και ανήγγειλε την απομάκρυνση του Ανελλήνιστου απο την κυβέρνηση της χώρας, στην οποία όμως κυβέρνηση το κήτος παραμένει!!!

Σαν να πανηγυρίζει η Ελλάδα γιατί μετά από μια κοινωνική έκρηξη κατά του συνολικού βρωμερού της κομματικού κατεστημένου «έφυγαν» λέει τα πρωτοκλασάτα αφεντικά και άφησαν το πηδάλιο στους αυλικούς τους, στις ορντινάτσες τους και στους ανεπάγγελτους συγγενείς τους  που επανδρώνουν τις περίφημες φαμίλιες τους που κατέστρεψαν τη χώρα!!!

Ίσως και να μην είναι τελικά τυχαίο το γεγονός οτι στον τύπο της Ρουσφετόβιας η αποτυχία των δυστυχισμένων Αιγυπτίων λανσάρεται ως νίκη εκδημοκρατισμού

Αυτή θα είναι και η εδώ προσέγγιση αν ποτέ οι Ραγιαδες Ραγιαδες ξεσηκωθούν και αντί να καταφέρουν να στείλουν όλους τους εγχώριους δυνάστες τους στον αγύριστο βρεθούν να βολεύονται με τραγελαφικές μεσοβέζικες καταστάσεις «εγγυητών» που ξεπετάχτηκαν μέσα από τους γνωστούς κομματικούς σωλήνες…

Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα έχουμε την τύχη να ζήσουμε μια κοινωνική επανάσταση κατά των πολιτικών κόπρων που ξεφτίλισαν τον ιερό τούτο τόπο

Αν όμως αξιωθούμε να ζήσουμε τις ιστορικές στιγμές μιας δικής μας γνήσιας κοινωνικής επανάστασης θα είναι κρίμα να αφήσουμε την ευκαιρία να πετάξει και να βολευτούμε με μεσοβέζικες λύσεις

Ας μην ξεχνάμε λοιπόν

Μπορεί να περιμένουμε μια ζωή, ο  χρόνος της πάλης όμως θα είναι λιγοστός. Το πολύ ΤΡΕΙΣ μέρες μόνο.

Όσα χρόνια λοιπόν κι αν κουβαλά ο καθένας μας στην πλάτη του, αν μπορέσουμε με  ΠΑΘΟΣ ΝΙΟΤΗΣ και με μια φωνή να τους φωνάξουμε «ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΡΕ. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΝ Θ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ» θα έχουμε σώσει τον εαυτό μας μα πάνω απ όλα την δύστυχη τούτη Πατρίδα…

Κatsikas.George@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

33Σχόλια
  1. Το καθεστώς Μουμπάρακ ήταν 30 ετών, αλλά η δυναστεία Παπανδρέου ενός αιώνα !!..........................

    Ο Αιγυπτιακός λαός ξεσηκώθηκε και ανέτρεψε το καθεστώς Μουμπάρακ, ο οποίος κυβερνούσε την Αίγυπτο από το 1981, όμως σε μας διαφεύγει μια μικρή λεπτομέρεια. Η οικογένεια Παπανδρέου είναι μέσα στο πολιτικό μας σύστημα εδώ και έναν αιώνα και είναι η βασικότερη δυναστεία του πολιτικού μας συστήματος.
    Ο Γεώργιος Σταυρόπουλος, μετέπειτα Γεώργιος Παπανδρέου, γεννήθηκε το 1888 και το 1916 μπαίνει ενεργά στο πολιτικό σύστημα....
    διοριζόμενος νομάρχης Λέσβου. Το 1917-1920 διατελεί γενικός διευθυντής Χίου. Εκλέχτηκε βουλευτής και διορίστηκε υπουργός εσωτερικών το 1923 και αργότερα υπουργός Εθνικής Οικονομίας. Το 1935 ίδρυσε κόμμα με τον τίτλο «Δημοκρατικό Κόμμα» και από το 1944, μετά το Συνέδριο του Λιβάνου, παίζει πλέον στην πρωθυπουργία της χώρας. Ο γιός του Ανδρέας, τον οποίο, είχε διορίσει υπουργό ο πατέρας του πριν την χούντα, συνέχισε να παίζει μέσα στο πολιτικό σύστημα και μετά την χούντα και από το 1981 ανέλαβε την πρωθυπουργία της χώρας, όταν και άρχισε την οικονομική του πολιτική, με τα αποτελέσματα που ζούμε τώρα. Σήμερα, ένα ακόμα μέλος της οικογένειας, ο Παπανδρέου ο Γ΄, τον οποίο και αυτόν τον είχε διορίσει υπουργό ο πατέρας του, ανέβηκε στην πρωθυπουργία της χώρας και λαμβάνει ερήμην του λαού τις αποφάσεις που όλοι γνωρίζουμε.

    Βλέπουμε δηλαδή ότι μία πολιτική δυναστεία έμεινε στη χώρα μας πιο πολύ και από βασιλικές δυναστείες.

    Φυσικά δεν είναι η μόνη πολιτική οικογένεια, υπάρχουν άλλες δύο κύριες πολιτικές οικογένειες και φυσικά και άλλες μικρότερες.

    Το πρόβλημα δεν είναι γιατί μια πολιτική οικογένεια συνεχίζει ακάθεκτα την απόλαυση της εξουσίας. Αφού μπορεί καλά κάνει.

    Το πρόβλημα είναι κατ΄ αρχήν το ίδιο το πολίτευμα που επιτρέπει αυτή την κατάσταση και δεν έχει ασφαλιστικές δικλείδες ακύρωσης αυτού του φαινομένου και αφετέρου ο ίδιος ο λαός που έχει χωριστεί (πάππου προς πάππον) στα πολιτικά «μαντριά» αυτών των οικογενειών.

    Και να φανταστείτε ότι είμαστε ο λαός που εφηύρε τη δημοκρατία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μααα, εμένα μου αρέσει ο ΓΑΠ.
    Θέλω κι' άλλο.
    Κι'άλλο, κι'άλλο, κι'άλλο.
    Μου αρέσει πολύ.
    Πάρα πολύ.
    Τρελλαίνομαι......


    GAY ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπον Καφετζη, εχω μερικες σκεψεις και προβληματισμους..
    Οι bloggers ειναι πλεον πολλες χιλιαδες, ειμαστε μεγαλη δυναμη με ρυθμους αυξησης επισης μεγαλους. Το ζητημα ειναι αν μπορει αυτη η δυναμη να συντονιστει προς εξωφθαλμες απαιτησεις του σημερα, και να τις επιβαλλει. Αν μπορει τελος παντων η δυναμη των blogers να διαμορφωσει το πολιτικο γιγνεσθαι. Πιστευω πως ναι, γινεται αυτο.
    Σε πρωτη φαση απαιτειται μια διαδικασια συντονισμου μας. Αυτο μπορει να γινει με διαδικτυακα ραντεβου στην βαση ενος αιτηματος. Αν ας πουμε διαχυσουμε στα bloggs οτι την 1/6/2011 στο blogg του καφενειου εχομε συναντηση κατα της ενημερωσης απο την τηλεοραση, αυτο θα συντονισει τους bloggers, θα πυροδοτησει αναρτησεις και σχολια, θα διαρρευσει στον τυπο, βεβαια η TV μουγκα, αλλα γενικως θα γινει θεμα. Θα μαθει ο αμυητος οτι εκτος απο τα λουκια της τηλεορασης υπαρχουν και τα bloggs κλπ κλπ. Στην συναντηση θα καταγραφει το κοινωνικο ρευμα που εχει διαμορφωθει εναντια σε αυτα τα αποχετευτικα λουκια και τα υπολοιπα ειναι αντιληπτα. Αυτο ειναι ευκολο να περασει και εκτος ελληνικων συνορων, να γινει παγκοσμια η διαδικασια συντονισμου των bloggers. Σταματω εδω, και πιστευω εκτος απο βρισιδια να περασει σαν προβληματισμος γενικά. Εγω παντως προτεινω
    1/6/2011 ραντεβου στο καφενειο ολων των bloggers, βγαλουμε ενα κειμενο και να το κανομε σημαια κατα της παραπληροφορησης των αποχετευτικων καναλιων της τηλεορασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί σκοτίζεσθε ;
    Το ΠΑΣΟΚ είναι διαχρονική Χούντα.

    Είναι η ανώτερη μορφή εξέλιξης του καθεστώτος του Φράνκο στην Ισπανία, του Σαλαζάρ στην Πορτογαλία, του Σρέντερ στην Παραγουάη, του Μουμπάρακ στην Αίγυπτο, κλπ, κλπ.

    Η διαφορά με τα ομογάλακτα καθεστώτα ανα την υφήλιο εγκειται στο ότι έχει μαφιόζικη πολιτική δομή, βασίζετε στο παρακράτος των ΜΚΟ για να ασκεί «πολιτική» και διοικεί τετράποδα.

    Το τελευταίο είναι που θα το κρατήσει στην εξουσία για πάντα.

    Aν δεν κοπούν μαχαίρι ή τους κόψουμε
    μαζί με τα Τσογλάνια τα δημοσιοκαφρικά ΠουτανοΠουστράκια
    των ΜΜΕ.

    Αν τις μαζεύουν κάθε μέρα και τρις
    και λίγο ή Μ.Κ.Ο σύντροφοι $$$$$$$$
    και τα ΜΜΕ πράσινα βατράχια $$$$$$$
    ΔΕΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ..ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σύστημα που προτεινεις ειναι αδιεξοδο και θα δημιουργήσει νέα τροκτικά αφού δεν θα υπάρχει ουσιαστικά μηχανισμός προστασίας.Θέλω να πιστεύω ότι πρέπει η χώρα να γίνει πρώτον ανεξάρτητα καντόνια στα όρια των σημερινών περιφερειών. Με βάση την έκτασή τους θα εκλέγουν βουλευτές. Οι βουλευτές θα πρέπει να έχουν 25ετή τουλάχιστον εργασία με ασφάλιση για νά έχουν δικαίωμα να θέτουν υποψηφιότητα και ο ΄μέγιστος χρόνος άσκησης του λειτουργήματός τους θα είναι 8ετής. Στη συνέχεια θα συνταξιοδοτούνται από τον ασφαλιστικό φορέα στον οποίο ήταν ασφαλισμένοιπριν την εκλογή τους, με βάση το συνταξιοδοτικό του.Σε κάθε καντόνιο θα δημιουρηξθεί μια γερουσία βουλευτών στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν άμμισθα ,η οποία με βάση την εμπειρία της θα επεξεργάζεται θέματα του καντονίου και θα προτείνει ακόμα και σχέδια νόμου προς τη βουλή η οποία θα τα επικυρώνει ή θα τα απορρίπτει.
    Δεύτερον , αποκρατικοποίηση παντού , ακόμη και στην υγεία και παιδεία. Κανένας δημόσιος υπάλληλος . ΌΛα στην ιδιωτική πρωτοβουλία -εκτός της δικαιοσύνης και στρατού-με την αυστηρή επίβλεψη των εκλεγμένων στα καντόνια. Πχ Υγεία , κάθε ασφαλισμένος θα έχει κάθε χρόνο ένα κουπόνι , με αυτό θα συνάπτει υγειονομική κάλυψη με όποιο νοσηλευτικό ιδιωτικό ίδρυμα ΄κρίνει ως το καταλληλότερο , με βάση συμφωνητικό που θα υπογράφεται με τα δυο μέρη. Το κράτος μόνο θα καθορίζει τις ανώτατες τιμές τιμοκαταλόγων και θα επεμβαίνει σε περίπτωση καταπάτησης των όρων του συμβολαίου αφαιρώντας άδειες και επιβάλλοντας αυστηρά πρόστημα.Το ίδιο και στην παιδεία, κάθε οικογένεια θα παίρνει το κουπόνι της και θα επιλέγει εκπαιδευτικό ίδρυμα . Παρόμοια και στους άλλους τομείς. Αστυνομία , πυροσβεστική ..... θα είναι αρμοδιότητας καντονίου. Επικεφαλής θα είναι ένας αρχιεισαγγελέας του καντονίου με βοηθούς εισαγγελείς σε κάθε νομό , οι οποίοι θα εκλέγονται ταυτόχρονα με τον περιφερειάρχη , αλλά με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο. Θ αμπορούσα να συνεχίσω , αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά. Για να δεις το αστείο της σημερινής ιστορίας και ενώ υποτίθεται ότι έχουμε οικονομικά προβλήμετα 3000 δημόσιοι υπάλληλοι είναι αποσπασμένοι σε βουλευτικά γραφεία , εκτός των υπουργικών, υφυπουργικών , γενικών και ειδικών γραμματέων λαμβάνοντας επιπλέον του μισθού τους ,μαζί με τις ασφαλιστικές ειφορές 1500 € μηνιαίως. Την ίδια ώρα Υπουργείο Πολιτισμού , ΟΠΑΠ κλπ μοιράζουν μέσω των βουλευτών 2000-5000 € σε πολιτιστικούς συλλόγους και ερασιτεχνικά σωματεία για άγρα ψήφων . ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενα μεγαλο μπραβο παλι Κε Κατσικα.Σωστοτατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τιποτα δεν θα γίνει,για τον απλό λόγο οτι ο πατέρας του σημερινου προδότη φροντισε να διορίσει στο δημοσιο και τις ΔΕΚΟ απο το 81 και μετά ολους τους αγράμματους,ανεπάγγελτους,αχρηστους της ελληνικής κοινωνίας.Εχεικανένα λογο να κάνει επανάσταση ο υπάλληλος στα ΕΛΠΕ,ΕΥΘΑΠ,ΟΠΑΠ,ΟΛΠ,.......που πέρνει 3,4 χιλιάρικα;;;;;Οι υπόλοιποι ας κάθονται στον καναπε να βλέπουν καθε βράδι τον Πρετεντερη και τον Καψη και να πάνε να κόψουν τον λαιμό τους.Το 28% που πέρνουν απο αυτούς τους φτάνει για να ξεπουλήσουν οτι απέμεινε απο την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενα Μήνυμα που ειπώθηκε στα αλήθεια στο παρελθόν αλλά επίκαιρο σήμερα οσο ποτέ........


    «'Eλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι o ίδιος μας ο εαυτός»
    - ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιες τρεις μερες ρε Κατσικα, μιση ωρα χρειαζεται.
    Μιση ωρα απο τη στιγμη που το κεφαλι του ΓΑΠ θα καρφωθει σε ιστο Ελληνικης σημαιας στο Συνταγμα και ολα θα καθαρισουν.
    Μιση ωρα ακριβως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το κάτω όλοι ρε !!
    Μεγαλύτερη μαλακία δεν έχω ακούσει ποτέ .
    Πρώτα όλοι κάτω και μετά βλέπουμε ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ .
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝΕ ΟΤΙ ΝΑΝΕ .
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΧΑΟΣ –ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ –Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥ – ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΟΙΩΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ Ν ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ !!
    ΑΝΑΡΧΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΑΟΣ !!
    Έτσι έγινε σε όλα τα κράτη που απότομα κατάρρευσε το σύστημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιό ποιόν λόγο άλλαξαν το όνομά τους απο Σταυρόπουλος σε Παπανδρέου;Το ότι και οι τρεις ήταν και είναι παπατζήδες είναι γνωστό , αλλά ποιος είναι ο λόγος της αλλαγής ;
    Ιάσων Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ –ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ – ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ,ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ,ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΦΤΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΑ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ - ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αιθεροβάμων για τα καλά ειστε Κύριε Κάτσικα με αυτά που μας γράφετε.
    ...................Η σωτηρία (αν υπάρχουν περιθώρια για δαύτη) θα υπάρξει αν και μόνο αν, έρθει μέρα που το κοινοβούλιο θα το απαρτίζουν άνθρωποι που ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων όχι απλώς δεν θα έχουν πατήσει το πόδι τους σε γραφεία κομμάτων η στο ίδιο το κοινοβούλιο ως επισκέπτες, αλλά δεν θα έχουν καν αγοράσει ούτε τριαντάφυλλο απ τα λουλουδάκια της σημερινής Βουλής του αίσχους,.....................................................


    ...............


    Γιατί τα λέω ως ανεφάρμοστων αυτών που λέτε ?

    1. Που ειναι αυτοί οι αφθαρτοι οι αμόλυντοι και ικανοι ανθρωποι?
    Δεδομένου της αντίληψης του κάθε Ελληνα οτι ο αλλος , ο δίπλα ειναι πάντα τρελός, ασχετος, μακάκας, ηλίθιος, και εγώ μόνο εγώ ειμαι ο μάγκας ο ξύπνιος ο ικανός και ο ωραίος.

    2. Και εάν λέω εάν βρεθούν οι αφθαρτοι και ικανοι.
    Τί ειδους πολιτική γραμμή στην διακυβέρνηση της χώρας θα ακολουθηθεί.?
    Τι εσωτερικές πολιτικές,οικονομικές η κρατικής διοίκησης η διεθνείς γραμμές θα ακολουθηθούν?
    Πώς θα συνεργαστεί αυτό το ετερόκλητο πλήθος?
    Εδώ αδέρφια σφάζονται για διάφορα απλά πράγματα, και αντρόγυνα γίνονται μαλλιά κουβάρια για διαφορές απόψεων,
    Μπορεί να συντονιστεί κρατική εξουσία αγνωστοι μεταξύ αγνώστων?

    Βράστα και αστα , ενα μπάχαλο χειρότερο του σημερινου θα γίνει αν ακολουθηθεί τέτοια κατάσταση οπως στο σκεπτικό σας..

    Να το πώ ποιό απλά?
    Αλλαγή σε ληγούρια τρωκτικά και με μεγαλύτερες μασσέλες θα γίνει.
    Τίποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 3:41 μ.μ.
    Αντε καμια βολτα ρε χρυσαυγιτη να ξελαμπικαρεις, αν δεν εχεις χρονο για βολτες τραβα καμια μεσημεριανη το ιδιο ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3:43 μ.μ.
    ΠΑΣΟΚΟΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

    ΟΧΙ ΒΛΑΚΑ, ΟΧΙ.
    ΑΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΑΠ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ, ΜΠΗΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. προταση : οπου υπαρχει καμερα και ζωντανη μεταδοση, τους την χαλαμε με γιαουρτακια,ντοματες,ελαφρα σκουντηγματα και γενικα τους φωναζουμε προδοτες,αλητες,πουλημενους και οτι αλλο,οχι υβριστικο.αν καταλαβουν τα μμε οτι δεν εχουν σημειο να σταθουν,θα το μεταφερουν και στα μεγαλοδημοσιοκαφρακια,που καθοντε στην σιγουρια του στουντιου.επισης αν μενει στην γειτονια καποιος απο τα δελτια ειδησεων των 8 κλπ,φτυσιμο και τα σχετικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η κομματοσκυλιαση ειναι που κατεστρεψε την Ελλαδα.

    Αν ΟΛΟΙ τιμωρουσαμε καθε τετραετια τους ψευτες και κλεφτες, οπως επισης και το "νεο" κομμα που πιθανον θα προεκυπτε απο παλιους κλεφτες και ψευτες τωρα θα ειμασταν η νουμερο ενα χωρα στην ευρωπη σε αναπτυξη, οικονομια, ελευθερια, παιδεια.
    Αυτο που εχει συμβει εδω, δηλαδη 30 χρονια ψευτιας, αρπαγης, λαμογιας, ξεπουληματος, βολεματος ημετερων απο το πασοκ ΟΥΤΕ ΦΥΛΗ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ θα το ειχε δεχτει, με την πρωτη κινηση θα εσφαζαν και θα ετρωγαν τον κλεφτη αρχηγο.

    Οχι πως και η ΝΔ ειναι αμοιρη ευθυνων, αλλα σε συγκριση με τα εγκληματα του πασοκ εχει κανει μονο πταισματα, κυριως λογω μικρου χρονου στην εξουσια και ατζαμοσυνης στο κλεψιμο, ενω οι αλλοι το εχουν αναγαγει σε επιστημη.

    Η κομματοσκυλιαση λοιπον και η αρνηση να ψηφισουμε κατι αλλο, να ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ κατι αλλο και οχι σαν εναν ηλιθιο πανω που λεει "και οι αλλοι κλεφτες θα ειναι, ας μεινουμε στους ιδιους" ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έχουμε κυβέρνηση και όση από εμάς δεν την έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη να
    παρηγορηθούν στην σκέψη πώς παράλληλα έχουμε και την επιτήρηση ...
    η επανάσταση ξεκίνησε η ΕΛΛΆΔΑ θα την κάνουμε καλύτερη δικαιότερη και δημοκρατική Το κόστος μεγάλο και δυστυχώς το πληρώνουν η αθώοι
    η ένοχη η μαζί τα φάγανε συνεχίζουν
    τον αγώνα τους .... Απεργώντας γλείφοντας υπογράφοντας ικετεύοντας και ουρλιάζοντας ... ξεφτιλισμένα ΝΑΙ ....ουρλιάζοντας ... ξεφτιλισμένα έξω ρε η ξένη ΣΥΜΜΟΡΊΑ τοκογλύφων έχουμε τους δικούς μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 4.12 ΒΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΓΑΠ. ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΚΟΥΣ; ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΪΡΙΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΙΟΡΘΩΣΗ,

    "...ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ..."

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟΣ ΣΑ ΧΟΛΕΡΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 4:17 μ.μ.4:18 μ.μ.=Με λένε Ρίζο, κι όπως θέλω τα γυρίζω - me lene rizo ki opos thelo ta gyrizo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 4.23 ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ.

    ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 13 Φεβρουαρίου 2011 3:54 μ.μ.

    Οτι πείς μεγάλη ιδιοφυία μου.

    Αμφισβήτηση στους βλάκες σαν εσένα?
    Χαμένος ο χρόνος και ο κόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΡΕ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΡΟΖ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΚΤΛ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ!!ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ . ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Η ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Η ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!!ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 7:10 μ.μ.

    ΌΠΑ
    καλώς τα παιδια τα ζουμπουρλούδικα
    με το που ανηφόρες στην πόρτα του καφενέ
    σε κατάλαβα φαίνεσαι αραχνιασμένος σε προδινη και η
    αντίκα τακτική Η καραμέλα κασέτα τριάντα χρόνια.. τώρα(Η ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Η ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!!ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ!!) και είπα
    αμάν ρε μάγκες τουμπεκί έσκασε ο κουμουνιστής με την δεξιά τσέπη.....ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ καθότι τριάντα πέντε χρόνια στην πιάτσα με το ίδιο .. παραμύθι είναι το κκε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ καθότι τους παίξανε τον παπά ενώ ο λαός περίμενε τον ρηγα......μάγκες τουμπεκί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΗΜΙΑΝΑΠΑΥΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΠΑΙΖΕΙ" ΜΕ ΠΑΘΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. είπε... Ο 7:10 μ.μ.

    ΡΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΡΕ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΡΟΖ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΈΠΕΙ ΤΟ ΡΟΖ.....
    ΚΑΘΌΣΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣΑ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΆ
    ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ Ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΈ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. .......φρίξτε !!!!


    Κι εσείς στο Δημόσιο κύριε Τατσόπουλε ;

    (..η γνωστή ψωλή του Βουκεφάλα
    του Μ.Αλέξανδου που είχε το βασίλειο εκεί πάνω, που είστε ..ΕΣΕΙΣ. )

    Γιατί δικαιωνόμαστε τόσο εκνευριστικά, όταν λέμε ότι όλοι όσοι στρέφονται εναντίον της Ελλάδας, με οποιονδήποτε τρόπο, μισθοδοτούνται από το δημόσιο, δηλαδή από όλους εμάς ;

    Διαβάζουμε εδώ ότι ο κ.Τατσόπουλος, διορίστηκε αντιπρόεδρος του (επιχορηγούμενου από το Υπουργείο Πολιτισμού) ΕΚΕΒΙ, με την υπ’αριθμ.ΥΠΠΟΤ/ΔΙΟΙΚ/ΤΔΠΕΦ/29335 απόφαση, στις 23-3-10 ενώ δεν έχει καν πτυχίο ΑΕΙ (!)
    κι ότι πήρε...
    απολυτήριο Ι5 από το στρατό ;

    Εκτός αν μας πεί κι αυτός, ότι ήταν άμισθος....Θα συνεχιστεί πολλά χρόνια αυτή η κωμωδία, να ανταμείβονται πλουσιοπάροχα σ΄αυτή τη χώρα, όσοι, όχι μόνο δεν την υπηρετούν, αλλά την υβρίζουν κιόλας ;
    Και καλά να λες ό,τι γουστάρεις, να κάνεις το χιουμοράκι σου, να απεχθάνεσαι τη λέξη "Έλληνας" ή "πατρίδα" ή "έθνος", αλλά να πληρώνεσαι κι από το κράτος ρε γαμώτο ;
    Παραπάει..........!

    Βαρεθήκαμε ρε τους "αντιεξουσιαστές" που σιτίζονται από τον κρατικό προϋπολογισμό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 7.41 7,45 8.00

    ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΤΛ. ΣΕ ΛΙΓΟ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ(ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ) ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ (ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ)ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΘΥΜΕΙΘΗΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ: ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ, ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ROZ ARISTEROYS ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΣΑΣ!!ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΔΕΞΙΟΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ.ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ(ΚΑΙ ΕΝΟΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!)ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΤΕΡΜΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟ ΣΧΟΛΑΣΕ!ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 10:43 μ.μ.....
    "Χρειαζόμαστε μια πραγματικά προοδευτική αριστερά, που θα διακρίνει την επένδυση από την κερδοσκοπία. Το επίδομα από την αργομισθία. Την παραγωγικότητα από την αδράνεια. Την επιχειρηματικότητα από τη λαμογιά. Τον δημόσιο λειτουργό από τον δημόσιο αργόμισθο. Χρειαζόμαστε μια αριστερά που θα απομακρυνθεί συνειδητά από φασιστικές
    γενικεύσεις προάγοντας τα στερεότυπα του μονίμως "κακού επιχειρηματία", του μονίμως "καλού εργαζόμενου", του εσαεί "αγωνιζόμενου συνδικαλιστή".....
    Σε τι χρειαζόμαστε την αριστερά για να αντιμετωπίσουμε/λύσουμε αυτά τα κακά αφού είναι δημιουργήματά της και δείχνουν σε ποιον βαθμό η ιδεολογία της αριστεράς είναι αποδεκτη από την ελληνική κοινωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η χώρα του τίποτα

    Ανώτερος μισθός στο δημόσιο και σύνταξη τα 1.500 ευρω, χωρίς να εξαιρείται κανείς, ούτε οι βουλευτές. Όλοι οι δημόσιες υπηρεσίες, μουσεία και η βουλή, να γίνουν μία μικρογραφία ενός ελληνικού σπιτιού, χωρίς θέρμανση-κλιματισμό και τα φώτα με λελογισμένη χρήση και μόνο το βράδυ. Τα μέσα ενημέρωσης να ανεξαρτητοποιηθούν και να παύσουν όλες οι κρυφές και φανερές επιχορηγίες τους. Πλήρης κατάργηση της γραφειοκρατείας με τους παράλογους φασιστικούς νόμους που φρενάρουν κάθε ανάπτυξη. Γενική αμνηστία στο εμπόριο που τόσα χρόνια καταδυναστεύουν οι κατάπτυστες πολιτικές και κάλεσμα όλων να επιστρέψουν στην πατρίδα να συνεχίσουν πάλι εδώ τις δουλειές τους (δέκα χιλιάδες κατατρεγμένοι έλληνες βιοτέχνες δραστηριοποιούνται μόνο στην Βουλγαρία).

    Μείωση των ΔΕΗ-ΟΤΕ και ΟΑΕ-ΙΚΑ σε επίπεδα δεκαετίας του '70 , με παράλληλη υποστήριξη της επαγγελματικής στέγης. Αυτές τις προτάσεις κάναμε και δημοσιεύαμε πριν δύο χρόνια, προβλέποντας την καταστροφή που έρχεται.
    ΑΜΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου