Εμείς μπορούμε και πρέπει ... να τα αλλάξουμε όλα!!!

15
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Σε λίγες ώρες θα μιλήσει ο λαός και θα δώσει την δική του απάντηση σε όλα όσα έγιναν ειδικά τον τελευταίο χρόνο …. για το καλό του!!!
Λένε ότι ο λαός είναι σοφός και η ετυμηγορία του πάντα η ορθή όμως επιτρέψτε μου να πω ότι αυτή την σοφία τα τελευταία χρόνια οι καιροσκόποι και δολοπλόκοι πολιτικάντηδες φρόντισαν  με χίλια δυο τεχνάσματα να την αλλοιώσουν.
Ρουσφετολογικές προσλήψεις και συντεχνιακά προνόμια δημιούργησαν κομματικούς στρατούς, ενώ η ατιμωρησία από τα απλά έως τα πιο βαριά παραπτώματα που εξασφάλιζαν σε κάποιους οι υψηλές γνωριμίες, μας κατάντησαν ένα λαό του “Ωχ! δε βαριέσαι βρε αδερφέ εγώ να περνώ καλά και όλοι οι άλλοι ας πάνε να γ@@@@@@@ε!!!
Όλα αυτά δεν είναι ιδίωμα της φυλής μας όπως θέλουν κάποιοι να μας πείσουν αλλά αντιθέτως πιστεύω ότι αυτό....... που μας λείπει εδώ και χρόνια είναι οι φωτισμένοι (και τίμιοι)  ηγέτες αλλά και οι φωνές των πνευματικών ανθρώπων τους οποίους φρόντισαν οι σκοτεινοί αυτοί άνθρωποι να μπουκώσουν στο στόμα! …. για να τους καταστήσουν άφωνους!!!
Μας έφεραν την ελεύθερη τηλεόραση για να αλλοιώσουν τα πρότυπα της νεολαίας μας την οποία έκαναν να συνωστίζεται στις ακροάσεις για συμμετοχή στα διάφορα τηλεσκουπίδια τους. Η μορφή και η κατεύθυνση της παιδεία μας εδώ και χρόνια θέλει να κάνει τα παιδιά μας παπαγάλους για να μην υπάρχει κριτική σκέψη και αντίδραση στα πεπραγμένα τους και για να είναι σίγουροι για τα αποτελέσματα εισήγαγαν και τον κομματικό τους καιροσκοπισμό και αλητεία ακόμα και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση!!! Μας έδωσαν υποτίθεται μπόλικη ενημέρωση η οποία όμως είναι κατευθυνόμενη και ραμμένη στα μέτρα των καναλαρχών και μεγαλοεκδοτών οι οποίοι διόλου τυχαία τυγχάνει να είναι οι μεγαλοεργολάβοι και  μεγαλοπρομηθευτές του δημοσίου!!!
Φίλες/οι τον τελευταίο καιρό έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά αλλά θα πρέπει όλοι μας να αντισταθούμε στους εκβιασμούς του τρομοκρατημένου πολιτικού συστήματος γιατί τα ψέματα τελείωσαν! Το βόλεμα ο ωχαδερφισμός και ίσως η παραπλάνηση μερικών από εμάς πρέπει να σταματήσει εδώ γιατί είμαστε πλέον υπόλογοι στα παιδιά μας και γενικά στη νεολαία μας για την Ελλάδα που θα τους παραδώσουμε.
Την Κυριακή ας μη τους κάνουμε το χατίρι και ας πούμε  “Όχι στην αποχή, στο άκυρο και στο λευκό”  μια και θα πρέπει το μήνυμα μας να είναι ξεκάθαρο και αποκομμένο από το κομματικό εκβιασμό ή συμφέρον. Ας γίνει η 7 Νοέμβρη η αφετηρία για έναν άλλο τρόπο σκέψης και λειτουργίας των προσώπων και των θεσμών!!!

Ας πιστέψουμε πλέον ότι εμείς μπορούμε και πρέπει να τα αλλάξουμε όλα!!!

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια
  1. OXI στην Αποχη.
    Ψηφιζουμε και μαυριζουμετους υπευ8υνουςτης διαλυσης της χωρας μας.

    Δεν αφηνουμε στα κομματοσκυλα και τους λαθροψηφοφορουςτην τυχη μας.

    Εστω και με ζωγραφιστο ψηφοδελτιο ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Γ.Α.Π ΕΔΩ......http://redwildwind.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρωθυπουργος του 1/3 των Ελληνων (ολοι οι αλλοι ειναι εναντια στο Μνημονιο) πιστευει οτι ολος ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο αυτον.Αδιαφορωντας για τους πολιτες που ειναι σε απογνωση ,παιζει πολιτικα παιχνιδια πανω στην πιο κρισιμη περιοδο για τη χωρα.
    Ας του δωσουμε να καταλαβει οτι ο εκλεγμενος δεν εκβιαζει,ο εκλεγμενος ακουει.Και προπαντος υπηρετει το εθνικο συμφερον.


    Εμείς και τα παιδιά μας ζούμε στην αστάθεια και στην ανασφάλεια ενώ οι «δικοί τους» στη σταθερότητα και στην ασφάλεια.
    Αυτή τη σταθερότητα τί να την κάνουμε ;
    Αυτή τη «σταθερότητα» θα την αποσταθεροποιήσουμε!

    ΤΩΡΑ...Ουτε στηριξη του 1/5 δεν εχει, εχει απομεινει με τους κομματαρχες και τους ακολουθους τους που ονειρευονται εποχες προ 15ετιας, οταν τρωγανε με χρυσα κουταλια…
    ΡΕ ΟΥΣΤ............ΡΕΜΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΧΗ.

    ΣΤΑΘΕΡΑ.

    ΜΗΝ ΛΥΓΙΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΛΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΟΕΛΙΤΟΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ!

    "Εμείς μπορούμε και πρέπει ... να τα αλλάξουμε όλα!!!"

    ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!
    Μην ακουτε τους προπαγανδιστες κρυφοπασοκους, η μονη σωτηρια τους ειναι η μεγαλη αποχη!
    ΑΥΡΙΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ:

    Τον αχυρανθρωπο αμερικανιφερτο βλακα που το παιζει πρωθυπουργος και την θλιβερη ΥΠΟκυβερνηση - θεατρο σκιων του Πασοκ.
    Τα δεκανικια - εξαπτερυγα του Πασοκ.

    ψηφιζουμε μικρα κομματα εντος και εκτος βουλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11.21
    ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ Ή ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΕΙΣ?

    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΕΙΣ ΚΑΝΕ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.

    ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΡΕΒΕΝΙΕ , ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΑΟ ΓΡΑΦΕΙΣ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟΝ ΕΔΩ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αύριο, Κυριακή θα ψάξω να βρω τους ΑΕΤΟΥΣ…

    Εφόσον ΔΕΝ υπάρχουν ΑΕΤΟΙ (όπως ήδη έχω διαπιστώσει) τότε ΔΕΝ θα κάνω την ΗΛΙΘΙΑ επιλογή κάποιας δήθεν «χρυσής μετριότητας» αλλά θα ΕΠΙΛΕΞΩ να ψηφίσω ότι πιο ΑΣΧΕΤΟ υπάρχει ανάμεσα στην πληθώρα συνδυασμών!...

    Αύριο ψηφίζω ΚΟΝΤΡΑ σε όλες τις «μπλόφες»…ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

    http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/2010_6195.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!!ΠΑΦΙΛΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωστε μας λείπουν οι τίμιοι άνθρωποι; Δηλαδή αν πάρουμε έναν άγιο παπούλη από το άγιο όρος και τον ρίξουμε στον οχετό του πολιτικού μας συστήματος, πιστεύουμε ότι θα παραμείνει ...καθαρός;

    Αυτά είναι μεσσιανισμός. Εχουμε δει κι έχουμε δει μεσσίες και φωτισμένους ηγέτες στην πολύ πρόσφατη ιστορία μας.

    Εμείς, ο λαός, όντως μπορούμε και πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Και για να το κάνουμε αυτό πρέπει πρώτα να μάθουμε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Διότι δεν έχουμε ιδέα για το τι είναι δημοκρατία και νομίζουμε ότι δημοκρατία είναι ο κοινοβουλευτισμός, αυτό το κακό όνειρο που ζούμε.

    Πρέπει να ζητήσουμε Συνταγματικές αλλαγές ώστε να αρχίσει το πολίτευμά μας να μοιάζει με δημοκρατία.

    Το υπερόπλο της δημοκρατίας είναι ο ΚΛΗΡΩΤΟΣ πολίτης. Η ψήφος δεν είναι δημοκρατία. Δημοκρατία είναι η κλήρωση.

    Θραξ Αναρμόδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εαν τα λες για πλακα μην λαβεις τα πρακατω ως προσβολη.Δηλαδη,λιγο πολυ μας λες να ενταξουμε την Δημοκρατια στον ΟΠΑΠ για να ειναι σωστη,δεν μας ειπες αν εχει και Τζακ ποτ.Και απ,οτι ειδα εισαι ΘΡΑΞ,και θυμαμαι απο παιδι,που λεγανε,ΠΑΣ ΘΡΑΞ ΒΛΑΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Ανώνυμος

    Προσβολή είναι. Αλλά έχω συνηθίσει τον κόσμο που ζω αρκετά.

    Σαν απάντηση στον ΟΠΑΠ που ανέφερες, πρέπει κι εγώ με τη σειρά μου να σου πω, ότι από το τι είναι δημοκρατία ιστορικά έχεις μαύρο μεσάνυχτο. Δεν θυμάσαι εν ολίγοις ούτε τι διδαχτήκαμε στο δημοτικό.

    Αλλο αν δεν συμφωνείς με την δημοκρατία. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει η δημοκρατία θα πάψει να είναι δημοκρατία.

    Και ο κοινοβουλευτισμός που προβλέπει ψήφιση αντιπροσώπων και αρχόντων με 4-ετείς θητείες, ΔΕΝ είναι δημοκρατία. Ολιγαρχία είναι. Συμφωνεί μέχρι και ο Αριστοτέλης επ' αυτού (προ ΟΠΑΠ).

    Οταν δικαίωμα έγκρισης των νόμων έχουν ΜΟΝΟ 300 πολίτες (οι βουλευτες), δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου φαίνεται ο κοινοβουλευτισμός για δημοκρατία.

    Μήπως επειδή νομίζεις πως όλα τα αξιώματα είναι προσωπικά και όχι συλλογικά;

    Πατριώτη, δεν φταίω εγώ για την άγνοιά σου. Αλλά η "δημοκρατία" στην οποία ζεις.

    Αν είχαμε εξεταστική επιτροπή από ΤΥΧΑΙΑ κληρωτούς πολίτες, θα μας εύρισκε ή όχι την άκρη για Ζήμενς, Βατοπαίδια και διαφθορές.

    Εγώ εμπιστεύομαι ακόμη και σένα μέσα σε μια τέτοια επιτροπή.

    Ρίξε μια ματιά αν έχεις χρόνο.
    http://anarmodios.blogspot.com/2010/08/blog-post_4691.html
    http://anarmodios.blogspot.com/2010/10/blog-post_04.html

    Θραξ Αναρμόδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρόγνωση καιρού την Κυριακή: Μέχρι τις αμυγδαλές η ΨΩΛΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ για τους εθνικοσοσια-ΛΗΣΤΕΣ οπαδούς του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής και του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΟΥΣΤ............ΡΕΜΑΛΙΑ.
    Ανώνυμe
    6 Νοεμβρίου 2010 10:28 π.μ.
    είπες

    "ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΧΗ"
    Μέγα λάθος, γιατί στην προκειμένη περίπτωση, η αποχή = ανοχή = συνενοχή = αποδοχή του μνημονίου. "Δεν γυρίζουμε τις πλάτες μας στο μέλλον να το φτιάξουν άλλοι για μας και στα μέτρα που τους βολεύει γιατί η ιστορία μας ανήκει, η Ελλάδα είναι η πατρίδα μας και την αγαπάμε, δεν την ξεπουλάμε.
    Χ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου