Το μπάχαλο είναι …έργο της φάρας των πολιτικών!

7

Γράφει ο Καφενόβιος

Όχι, δεν υπάρχει συνευθύνη για το αποπνιχτικό μπάχαλο που λέγεται ελληνικό κράτος, όπως τεχνηέντως προπαγανδίζουν τα ποικιλόχρωμα εξαπτέρυγα και λοιπά παπαγαλάκια του διεφθαρμένου και χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος.

Υπάρχει αποκλειστική ευθύνη, την οποία φέρει η κατεστημένη πολιτική τάξη. Αυτή φρόντισε να γαλουχήσει και να εκπαιδεύσει την κοινωνία ώστε να κινείται και να δουλεύει με το ρουσφέτι, τη μικροεξυπηρέτηση, τη μικρή και μεγάλη απάτη, τη διαφθορά.

Οι πολιτικοί θέλουν τους πολίτες αιχμάλωτους της εξουσίας τους για να μπορούν να τους χειραγωγούν και να υφαρπάζουν τα ψηφαλάκια.

Οι εκάστοτε κυβερνώντες είχαν γενικά την τάση να ανέχονται την οσμή της διαφθοράς για λόγους αφενός διατήρησης του κομματικού στρατού και αφετέρου των πελατειακών σχέσεων. Και όποτε έπρεπε να συγκαλύψουν χρησιμοποιούσαν τη Δικαιοσύνη.

Το χειρότερο είναι ότι ορισμένοι απ΄ αυτούς τους απίθανους κυρίους έχουν το θράσος να μιλούν ακόμη και..........
σήμερα για την κρίση, για τις συνέπειές της, να προτείνουν λύσεις και να παριστάνουν
τις αθώες περιστερές, ωσάν να μη γνωρίζουν τίποτε για τον φόνο.
Πιστεύουν οι αφελείς ότι, θα μείνουν ζωντανοί. Δεν βλέπουν ή καλύτερα
κάνουν πως δεν βλέπουν ότι ο κόσμος δεν θέλει να τους βλέπει ούτε ζωγραφιστούς.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
  1. Το μεγαλύτερο οξύμωρο είναι η κυρά Θοδώρα.
    Θέλει να κάνει και κόμμα, λέει.
    Θα την ψηφίσει και ο λαός, λέει.
    Ψευτο-θοδωρούλα πές αλεύρι, ο λαός σε γυρεύει.
    Επίσης:
    Πές Χριστοφοράκος.
    Πές Καραβέλας.
    Πές σχέδιο Ανάν.
    Πές Λαμπράκο-Μπομπολιστάν.
    Πές Όλγα Τρέμη.
    Πές Χατζηπαπαγαλάκης.
    Πές Μayo.
    Πές Μανδραβέλλης.
    Πές Αλαφούζος.
    Πές Αδριανόπουλος.
    Πές Μάνος.
    Είναι τόσο μεγάλη η λίστα που εάν η ψευτοθοδωρούλα κάνει κόμμα θα γελάσει κάθε πικραμένος.
    Έχουμε να θυμόμαστε άπειρα πράγματα.
    Α και κάτι ακόμα για να μην ξεχνιόμαστε.
    Εκτός από τα κλεμμένα, δώστε πίσω ρε αλήτες τις βουλευτικές έδρες που κλέψατε και η ψευτοθοδωρούλα και ο μοσχαρομούρης ο κιλτίδης.
    Τέλος, ο λαός δεν ξεχνά ποιός βοήθησε τον παπανδρέου στο μνημόνιο-μνημόσυνο εναντίον του Ελληνικού λαού.
    Η μόνη ερώτηση που παραμένει είναι:
    O γιός της κυρίας τσάντ, η κόρη του μητσοτάκη και ο παιδοβούβαλος ο καρατζαφέρης θα φύγουν με το ίδιο ή με ξεχωριστά ελικόπτερα;
    Επιτέλους και μια ευχάριστη σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φυσικα θα εχουν το θρασσος να μιλανε οσο εσυ τους λες ακομα κυριους μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, Ή ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΠ ΜΑΣ ΔΙΕΣΥΡΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΔΙΕΘΝΩΣ Ή ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΔΩΣΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΟΥΣ.

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ, ΕΜΜΕΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΧΥΝΕΤΕ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ- ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεις .......για τα μάτια του κόσμου"

    "H προώθηση του Πολιτισμού και Τουρισμού τι σχέση έχουν με τις κομματικές τοποθετήσεις του κ.Γερουλάνου ;
    Να χαίρεται τα άτομα που έχει γύρω του –καβαλημένα καλάμια...

    Εκτός από το κ.Λούπη που όρισε Δ/ντή του Γραφ.Τύπου ,ας αναζητήσετε και άλλα πρόσωπα που στελεχώνουν το Υπουργικό Γραφείο του κ.Γερουλάνου.
    Πρόσωπα που κατέχουν από δύο (2) έως τρείς θέσεις ο καθένας με αμοιβές.

    -Είναι η κα Χατζοπούλου ,Δ/ντρια Πολιτικού Γραφείου ευνοούμενη από Πρόεδρο και που ουδέποτε μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί της για θέματα που αφορούν τον Πολιτισμό και Τουρισμό.
    Προσπαθήστε να την αναζητήσετε, δεν θα βγει ποτέ στο τηλέφωνο, δεν θα σας μιλήσει και συναντήσει.
    Ο λόγος; Πολύ απλά νομίζει ότι κάποια είναι. Και ο Υπουργός τι κάνει; Τίποτα κύριοι ,τίποτα.

    -Ο κ.Αντωνίου Ηλίας ,συνεργάτης σε Δ.Σ.του ΥΠΠΟ και αποσπασμένος επίσης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

    -ο κ.Κ.Μαρκάκης ,συνεργάτης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και μέλος Δ.Σ. Τουρισμού.

    -Η κ.Βιβή Χαραλαμπόγιαννη,ιδιαιτέρα του Υπουργού. Η κ.Β.Χαραλαμπόγιαννη υπάλληλος ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογές παραμονές εκλογών διορίστηκε στη Βουλή με υπογραφή Προέδρου ΠΑΣΟΚ και Προέδρου της Βουλής (με τρία άλλα άτομα από ΠΑΣΟΚ) σαν μόνιμη υπάλληλος της Βουλής. Είχε την εύνοια ανωτέρω στελεχών στο Κόμμα και πέτυχε να γίνει υπάλληλος της Βουλής έναντι άλλων ενδιαφερομένων με περισσότερα προσόντα για θέση στη Βουλή..
    Στέλεχος τώρα του κ.Γερουλάνου με θέση Ειδικού Συνεργάτη και εκτός από την μισθοδοσία της από Βουλή, εισπράττει δεύτερο μισθό (σαν Συνεργάτης Υπουργού) από κωδικό του Υπουργείου Πολιτισμού. Εισπράττει έξοδα Κίνησης για τα ταξίδια με Υπουργό ( Νέα Υόρκη –Βρυξέλλες-Κωνσταντινούπολη-Πεκίνο –Σαγκάη-Τουμπάι) .
    Ατομο με ανεπίτρεπτη συμπεριφορά σε κοινό, συνεργάτες, προσωπικό του
    Υπουργείου. Εκτός άλλων κρύβεται ότι είναι μόνιμος υπάλληλος Βουλής και προβάλλεται ως ιδιαιτέρα του Υπουργού.

    Τα συγχαρητήρια μας στο Υπουργό για τα άτομα που έχει γύρω του.Εχει μια παιδική χαρά στην κυριολεξία. Δεν έχει καταλάβει ότι θα τον καταστρέψουν -αν και τον έχουν καταστρέψει προ πολλού.

    Και εγώ ως πολίτης ρωτάω γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν δεύτερη και τρίτη θέση και κάποιοι άλλοι προσπαθουν να τα βγάλουν πέρα , κάνουν αιτήσεις και έχουν τα προσόντα ενώ κάποιοι άλλοι χωρίς καν να ιδρώσουν έχουν έτοιμες τις θεσεις και το μισθό. Και όχι απλό μισθό αλλά μισθάρααα....

    ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ : ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ.
    ΣΑ ΠOΙΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ..
    ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΟΥ
    Ή ΤΩΝ ΠΙΣΩΚΩΛΛΗΤΩΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ....ΣΚΑΤΟΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!!

    Η συγκατοίκηση ΠΑΣΟΚ-Μητσοτάκη μέσω Πάγκαλου και τα..”Καλύβια της Οργής”…

    Ήταν 18 Γενάρη 2004…Χημικά και δακρυγόνα έπεφταν εναντίον εκατοντάδων κατοίκων των Καλυβίων και της γύρω περιοχής, οι οποίοι έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο «GRAND RESORT» στο Λαγονήσι, αξιώνοντας να μείνει ανοικτή η παραλία για τους πολίτες. Στη συγκέντρωση παρέστησαν ο (τότε) πρόεδρος του Συναπισμού Ν. Κωνσταντόπουλος, βουλευτές της Αττικής, ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λ. Κουρής και πολλοί δήμαρχοι. Φυσικά και δεν ήταν εκεί ο Θ. Πάγκαλος.

    Ο δήμαρχος Καλυβίων και πρόεδρος (τότε) της ΤΕΔΚΝΑ Πέτρος Φιλίππου κατήγγειλε στην ομιλία του «Το κρυφό ξεπούλημα της παραλίας στο Λαγονήσι, από τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα και τον υπουργό Ανάπτυξης Α. Τσοχατζόπουλο στον όμιλο Μαντωνανάκη». Την ίδια ώρα σε δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης, Άκης Τσοχατζόπουλος, δήλωνε ότι η παραχώρηση παραθαλάσσιας έκτασης στο «Λαγονήσι Ριζόρτ» του ομίλου Μαντωνανάκη γίνεται υπό την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλιστεί η ελεύθερη πρόσβαση των επισκεπτών.

    Τη συνέχεια εξιστορεί ο Δήμος Καλυβίων: «την ώρα που σύσσωμοι οι πολίτες των Καλυβίων (2003 – 2005), νέοι και γέροι, όλοι μαζί αγωνιζόμασταν να ακυρωθεί η σύμβαση παραχώρησης της παραλίας μας στον ξενοδοχειακό όμιλο Μαντωνανάκη (παραχώρηση που έγινε από τον τότε υπουργό Τουρισμού κ. Άκη Τσοχατζόπουλο), και να παραμείνει δημόσια και ελεύθερη για όλους τους πολίτες και εισπράτταμε άπειρα δακρυγόνα και διώξεις για το λόγο αυτό, και είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση όλου του πολιτικού κόσμου, η εταιρεία ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ (οικογενειακή επιχείρηση της υποψηφίας) ήταν αυτή που εργαζόταν μεταξύ άλλων και έχτιζε μέσα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του κ. Μαντωνανάκη που διεκδικεί την παραλία μας, και που ειρήσθω εν παρόδω, όπως πληροφορούμεθα, τώρα κάνει αγώνα δρόμου στις αρμόδιες υπηρεσίες για να καλύψει υπερβάσεις και αυθαίρετα.”

    Όλως τυχαίως, ο κ. Μαντωνακάκης είναι, όπως λέγεται, φίλος του Κ. Μητσοτάκη, από τα Χανιά

    Όπως εξάλλου μας διαβεβαιώνει το “ΒΗΜΑ” (Κυριακή 27 Ιουνίου 2010) ο Επίτιμος συνάντησε προσφάτως την κ. Χριστοφάκη (επίσης όλως τυχαίως) και της είπε «στον Δήμο Σαρωνικού παίζεις χωρίς αντίπαλο, θα σκίσεις».

    Από την άλλη μεριά πληροφορηθήκαμε εσχάτως ότι η κόρη του κ. Πάγκαλου πήγε στο Δήμο Αθηναίων επί Ντόρας…

    Ενώ είναι ευρέως γνωστό ότι ο κ. Πάγκαλος είναι ο πολιτικός που προτιμά η κ. Μπακογιάννη να συνδιαλέγεται στα τηλε- παράθυρα (εκτός φυσικά του κ. Βενιζέλου). Πράγμα που ο ίδιος της το έχει ανταποδώσει πολλάκις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντόρα! Ελα μπροστά, έλα! (το ΔηΑρι του Κουβέλη) Έχουμε και την σαπίλα του ΛΑΟΣ μαζί μας και όλοι μαζί θα χωρέσουμε..


    ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ
    το "ΔηΑρι"
    (με κουζίνα και λουτροκαμπινέ)

    Εκπρόσωπος των ανεξαρτήτων, με την στήριξη Ντόρας και δορυφόρων.
    Οι διαγραφέντες πασόκοι τον καταψήφισαν.
    Ανανέωση... εκσυγχρονισμός... μεταρρύθμιση...
    και άλλαι πίτσαι μπλου σε πράσινα κουτάκια.

    Τόπο στα κουρασμένα γηρατειά της πολιτικής.
    Καλά στερνά, καλή ψυχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΡΩ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΝΑ ΜΗ,ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ..ΕΝΟΩ ΤΗ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ Ν Δ.ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν Δ.ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗ Φ Υ Λ Α Κ Η.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου