Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου


Σας παρουσιάζουμε το ντοκυμαντέρ « ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ» βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του John Perkins που υπήρξε στρατολογημένος οικονομικός εκτελεστής από την Αμερικανική National Security Agency (NSA) για να προωθεί τα συμφέροντα των Αμερικανικών πολυεθνικών και τραπεζών σε χώρες του Τρίτου Κόσμου. Η αποστολή του ήταν να σχεδιάζει κυβερνητικά συμβόλαια, που θα φαίνονταν ιδανικά, αλλά ο πραγματικός στόχος θα ήταν να «υποδουλώνει» μια χώρα σε χρέος και να την κρατήσει υποδουλωμένη για πάντα. Αφού, όποιος χρωστάει, μόνο «ΝΑΙ», μπορεί να λέει σ αυτόν που του έχει δανείσει χρήματα.

Σε συνέντευξη του για την κατάσταση στην Ελλάδα δήλωσε τα εξής: «Η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να σωθεί, αλλά έντεχνα θα χρεωθεί ακόμη περισσότερο μέχρις ότου οι πόροι της χώρας να περάσουν σε χέρια συγκεκριμένων εταιρειών. Αυτό θα γίνεται μέχρις ότου οι πολίτες καταλάβουν πως τους επιβάλουν μία σύγχρονη δουλεία και ξεσηκωθούν.»



Κάντε κλικ εδώ για να δείτε και τα δέκα βίντεο τις σειράς . Αξίζει τον κόπο να διαθέσετε λίγο από τον χρόνο σας και να δείτε ότι αυτό που βλέπετε για τις άλλες χώρες μπορεί να συμβεί και σε μας.......