Ο BIG BROTHER εν δράσει μέσω του μοναδικού αριθμού συναλλασσομένου !!!!

Γράφει η Χριστίνα Α.

Για να λύσει ¨το πρόβλημα των αποδείξεων¨ η Κυβέρνηση σκοπεύει να μας προικίσει όλους με το barcode του φορολογουμένου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε όλες τις αγορές μας !!!

Λέει η Κυβέρνηση, ότι με τους barcodes , με τους μοναδικούς αριθμούς συναλλασσόμενου δηλαδή, οι φορολογούμενοι θα αναγνωρίζονται ως συναλλασσόμενοι από τα ηλεκτρονικά συστήματα του υπουργείου Οικονομικών και θα ¨απαλλάσσονται¨ από την υποχρέωση να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία των αποδείξεων. Από τι άλλο θα απαλλάσσονται όμως ; Από όποια αίσθηση ελευθέριας ή από τι άλλο ; Γιατί χρειάζεται το κράτος να ξέρει τι τρώω, πότε τρώω, που πάω, πότε πάω, τι μου αρέσει, τι δεν μου αρέσει, κλπ, κλπ, κλπ. Όλες αυτές οι πληροφορίες και πολλές, μα πάρα πολλές άλλες, προκύπτουν .........
από τις αποδείξεις που θέλει να μαζεύει ο
BIG BROTHER – Υπουργείο Οικονομικών – Κυβέρνηση . Και πως θα χρησιμοποιηθούν στη συνεχεία όλα αυτά τα δεδομένα ; Μήπως, λέω μήπως, όλο αυτό το τσίρκο με το κυνήγι των φοροφυγάδων στήθηκε για να περάσει στα ψηλά και να γίνει αποδεχτώ αυτό το μέτρο του ηλεκτρονικού φακελώματος ;; Θα επανέλθω.