Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

Ο BIG BROTHER εν δράσει μέσω του μοναδικού αριθμού συναλλασσομένου !!!!

Γράφει η Χριστίνα Α.

Για να λύσει ¨το πρόβλημα των αποδείξεων¨ η Κυβέρνηση σκοπεύει να μας προικίσει όλους με το barcode του φορολογουμένου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε όλες τις αγορές μας !!!

Λέει η Κυβέρνηση, ότι με τους barcodes , με τους μοναδικούς αριθμούς συναλλασσόμενου δηλαδή, οι φορολογούμενοι θα αναγνωρίζονται ως συναλλασσόμενοι από τα ηλεκτρονικά συστήματα του υπουργείου Οικονομικών και θα ¨απαλλάσσονται¨ από την υποχρέωση να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία των αποδείξεων. Από τι άλλο θα απαλλάσσονται όμως ; Από όποια αίσθηση ελευθέριας ή από τι άλλο ; Γιατί χρειάζεται το κράτος να ξέρει τι τρώω, πότε τρώω, που πάω, πότε πάω, τι μου αρέσει, τι δεν μου αρέσει, κλπ, κλπ, κλπ. Όλες αυτές οι πληροφορίες και πολλές, μα πάρα πολλές άλλες, προκύπτουν .........
από τις αποδείξεις που θέλει να μαζεύει ο
BIG BROTHER – Υπουργείο Οικονομικών – Κυβέρνηση . Και πως θα χρησιμοποιηθούν στη συνεχεία όλα αυτά τα δεδομένα ; Μήπως, λέω μήπως, όλο αυτό το τσίρκο με το κυνήγι των φοροφυγάδων στήθηκε για να περάσει στα ψηλά και να γίνει αποδεχτώ αυτό το μέτρο του ηλεκτρονικού φακελώματος ;; Θα επανέλθω.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά -σιγά επαληθεύεται η αποκάλυψη του Ιωάννη που θέλει τους ανθρώπους να μην μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν τίποτε αν δεν έχουν το χάραγμα.

Ανώνυμος είπε...

Το 666 λειτουργεί.

Οι προβλέψεις των προφητών επαληθεύονται, ΔΕΝ δίνουν όμως απάντηση στην απαίτηση διεξόδου, παρά μόνο μεταφυσική σωτηρία στους πιστούς.
Η μήπως όχι;

Ανώνυμος είπε...

Τα σκοτεινά σχέδια της παγκοσμιοποιήσεως έχουν μπει σε εφαρμογή..Πρέπει όλοι να δουν το zitgaist (βιντεάκι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο )για να καταλάβουν πως λειτουργεί και στήνετε ο παγκόσμιος έλεγχος όλων των ανθρώπων..όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα είναι για να στρωθεί το έδαφος να δεχτούμε μια παγκόσμια κυβέρνηση με ότι αυτό συνεπάγεται..Δεν έχει να κάνει ούτε με διαβόλους ούτε με τριβόλους...Ζάπλουτοι άνθρωποι ως επί το πλείστων Εβραίοι που παίζουν στις πλάτες των λαών..Αν δεν αντιδράσουμε θα ξυπνήσουμε ένα πρωινό και θα είμαστε απόλυτα ελεγχόμενοι..

Ανώνυμος είπε...

" zeitgeist " είναι το video...
και συμφωνώ οτι πρέπει να το δουν όλοι !

Ανώνυμος είπε...

Δε μας υποχρεώνει κανείς να δεχτούμε το barcode.

To Zeitgeist :
Zeitgeist-Addendum -- Part 1 (with greek subtitles) http://www.youtube.com/watch?v=NPPAHCEGEtM&feature=related

Zeitgeist-Addendum -- Part 2 (with greek subtitles)
http://www.youtube.com/watch?v=PRHyYw-XaIU

Zeitgeist-Addendum -- Part 3 (with greek subtitles)
http://www.youtube.com/watch?v=_eFzb0APYBY&feature=PlayList&p=8F569195135C5AF6&playnext_from=PL&playnext=1&index=55