Η απάντηση της WWF

20
Αν και περιμέναμε να μας στείλουν απάντηση οι Μ.Κ.Ο. που αναφέραμε σε σημερινή μας ανάρτηση (Διάβασε εδώ) δεν μας έστειλαν τίποτα. Ομως η WWF έβγαλε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της και εμείς επειδή εδώ πάντα ανεβάζουμε όλες τις απόψεις ,την πήραμε μόνοι μας καιτην ανεβάζουμε,Ομως επί της ουσίας της σημερινής ανάρτησης και των όσων λέγονται στα e-mail δεν αναφέρουν τίποτα, ούτε καν μια αποδοκιμασία σε όλους αυτούς που λένε .

Σχετικά με αναρτήσεις blogs για χρηματοδότηση του WWF Ελλάς

Απαντώντας σε αναρτήσεις από διάφορα blogs σχετικά με δήθεν χρηματοδότηση του WWF Ελλάς από εταιρείες παραγωγής αιολικής ενέργειας, η περιβαλλοντική οργάνωση απαντά τα εξής:

Tο WWF Ελλάς δεν έχει λάβει χρηματοδότηση από καμιά εταιρία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Για το σύνολο των οικονομικών δεδομένων της οργάνωσης, δείτε τις εκθέσεις των ορκωτών λογιστών για τα οικονομικά έτη 2008 και 2009.

Οι θέσεις της οργάνωσης για τα αιολικά πάρκα είναι γνωστές και αναρτημένες στο διαδίκτυο. Δείτε ενδεικτικά ένα σχετικό κείμενο από τον Ιούλιο του 2008: «Ανεμογεννήτριες και ορνιθοπανίδα»

Τα σχόλια της οργάνωσης για το νομοσχέδιο για τις ΑΠΕ που τώρα βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση αναφέρονται εκτενώς στην ανάγκη σωστού σχεδιασμού και προστασίας του φυσικού χώρου και κυρίως των προστατευόμενων περιοχών και των δασών και δασικών εκτάσεων. Τα σχόλια του WWF Ελλάς είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της οργάνωσης: και μπορείτε να τα δείτε εδώ

Το σύνολο των θέσεων του WWF Ελλάς, μπορείτε να το βρείτε εδώ."

Αγαπητοί φίλοι του WWF περιμένουμε και την αντίδρασή σας για την ταμπακέρα, για όλα αυτά που γράφονται στα e-mail που δημοαιεύσαμε.

Πως είναι δυνατόν στελέχη των εταιρειών να σας βάζουν στα σχέδια τους με τόσο παραστατικό τρόπο. Θέλουμε εξηγήσεις;;

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια
  1. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ E-MAILS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε καφετζή . Είσαι μάγκας γιαυτό πίνω το καφέ μου εδώ. Κανένας άλλος δεν θα ανέβαζε την ανακοίνωση χωρίς να του την στείλουν.
    Και εγώ περιμένω εξηγήσεις για την Ταμπακέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταχτη στα ματια οι εκθεσεις ορκωτων λογιστών!
    Αφου δεν αναφερουν ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

    Για την ταμπακερα τον κινεζο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο ρε καφετζή. Τους χάλασες τη μανέστρα μέχρι νεωτέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι μόνο αυτή εξ όλων. Οι άλλοι συνεδριάζουνε ακόμα!!!. ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καφετζή τα εχεις βαλει με ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ της χωρας.
    Εχεις ΜΕΓΑΛΑ @@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η απάντηση είναι άχρωμη, άοσμη, άγευστη. Οι εκθεσεις των ορκωτών λογιστων είναι άσχετες με χρηματοδοτήσεις είτε από ιδιώτες , είτε από εταιρείες.
    Πάντως έστω κι έτσι, έβγαλαν κάτι για να σώσουν το κύρος τους (ότι τους απέμεινε από κύρος).
    Οι άλλοι δύο μάλλον ψάχνονται ακόμη για το πως να απαντησουν.
    Σε κάθε περίπτωση, αν δεν αποδοκιμάσουν τις εταιρείες έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην Ελλάδα, η πιο φαύλη είναι η Γκρηνπης. Σαν ΜΚΟ και σαν άτομα.

    Η WWF είναι πιο διακριτική.

    H Ορνιθολογική, πήγε να προσκυνήσει (έ όλο και κάτι θα έπιασαν μερικοί μερικοί) αλλά η βοή των μελών ήταν δυνατή.

    Οι ανένταχτες οικολογικές οργανώσεις έχουν ξεσηκωθεί. Όχι γιατί έμειναν στο "απ' έξω", αλλά γιατί βλέπουν την καταστροφή οικοσυστημάτων από 3-4 καρατικοδίαιτους και την κοροϊδία της πρασινίλας. http://windwatch.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε ένα παγκόσμιο σύστημα διαπλοκής , των διεθνών οικονομικών συμφερόντων και των συμμοριών των Μ.Κ.Ο.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ…..ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!...
    Μπράβο σας . Ξεσκεπάστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;; ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΜΟΝΑΧΑ:
    Η Διοίκηση του Ιδρύματος έχει την
    ευθύνη για την κατάρτιση και εύλογη παρουσίαση αυτών των Οικονομικών Καταστάσεων

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαχαχαχαχα... μεγάλο σκάνδαλο! Μεγάλε μάλλον την πάτησες. Και πολύ σου είναι που σου απάντησαν. Καφενείο ο ανώνυμος μπινελίκης. Για τα μπάζα είστε. Πες στην Αλέκα να μας δείξει τα οικονομικά του κόμματος. Κι ας είναι και από Ορκωτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι μκο απάντησαν εκτός από γκρινπις. και τώρα να απαντήσουν οι εταιρείς και όσοι είναι παραλήπτες του ιμέϊλ-σκάνδαλο: ποιος το έστειλε στο καφενείο και γιατί; μήπως όλοι παίζουμε το παιχνιδάκι τυων εταιριών; μήπως τους βοηθάμε να σπάσουν ένα μέτωπο που δεν έσπασε όταν ήθελαν; σίγουρα ο καφετζής δεν το έλαβε από κάπιον ευαίσθητο που το βρήκε να ταξιδεύει στο ίντερνετ. ι εταιρείες τα ξέρουν τα παιχνίδια και δεν έχουν ανοιχτά δίκτυα. ποιος λοι΄πόν το διέρευσε και ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 6:56

    Ασφαλώς και διέρευσε από υπάλληλο κάποιας εταιρείας, που το έστειλε σε σκληροπηρυνικούς οικολόγους και έτσι έγινε το ξεκατίνιασμα.

    Κακά τα ψέματα, όπως σφάζονται στα δημόσια έργα, γιατί κάποιοι παίρνουν φιλέτα και κάποιοι όχι, υποθέτω και στις ΑΠΕ το ίδιο συμβαίνει. Η κάθε κυβέρνηση προωθεί κάποιες εταιρειες και αφήνει απ' έξω άλλες.

    Είχα διαβάσει πριν μήνες σε μπλόγκ, πως όταν είχε δηλώσει στη ΔΕΘ ο ΓΑΠ "έμφαση σε αιολικά πάρκα σε βραχονησίδες", φωτογράφιζε υπερ ΤΕΡΝΑ γιατί μόνο αυτή είχε αιτήσεις σε βραχονησίδες!

    Συμπεραίνω, αν βρείτε ποιοι ανταγωνιστες της ΤΕΡΝΑ έχουν θιχτει από τη νέα κυβέρνηση, θα βρείτε και ποιοι έκαναν τη διαρροή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν και δεν μου αρεσει η συνομωσιολογια, στη λίστα αποδεκτών του εμαιλ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ ενω είναι απο τις μεγαλύτερες εταιρείες ΑΠΕ στη χωρα.......
    Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι δεν έχουμε καταλάβει ακόμα? Είδατε τον ισολογισμό που μας παρουσίασε η wwf?? (πλάκα πλάκα, η greenpeace τίποτα ακόμα). Ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι πάνω από 3εκ. ευρώ έχουν κατατεθεί στους λογαριασμούς της από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας. Είτε απ'ευθείας είτε μέσα από τα ιδρύματα (πχ. Λάτσης, Μποδοσάκης κλπ) που λειτουργούν συνήθως ως ρυθμιστές και φίλτρα κυκλοφορίας του χρήματος. Είναι δυνατόν να συγκρουστεί ποτέ αυτή η οργάνωση για οποιοδήποτε περιβαλλοντικό πρόβλημα με τον επιχειρηματικό κόσμο που αποτελεί παράλληλα και τον χρηματοδότη της? Και δεν μιλάμε για ψίχουλα και μία απλή χορηγία, αλλά για εκατομμύρια ευρώ - φρέσκο χρήμα - που μπαίνει στους λογαριασμούς τους (οι ίδιοι τα εμφανίζουν άλλωστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όσο για τους ορκωτούς λογιστές,οι άνθρωποι κάνουν ένα απλό οικονομικό έλεγχο στα λογιστικά της wwf. Δεν είναι οι ράμπο της εφορίας. Δεν νομίζω πως αμφιβάλει κανένας για την καλή κατάσταση των λογιστικών τους. ..Υπάρχει κάποιος που ακόμα δεν καταλαβαίνει το δούλεμα...??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι λε ρε ανώνυμε 6:14 μ.μ!!! ξεκινάς με σούπερ θεωρίες συνωμοσίας με αιολικούς καπιτάλες, δεν σου βγαίνει και τώρα το γυρνάς στους χρηματοδότες των μκο; η λέξη συνοχή σου χτυπάει κανένα καμπανάκι; ποιιος τόσα χρόνια σηκώνει όλες τις κόντρες με σουφλιάδες και τους λαλιώτηδες; για πες ρε μεγάλε, πόσοι μιλάνε για το θριάσιο και την πετρόλα εκτός από μκο και τους κατοίκους; ποιος σήκωσε αγώνα για τα ολυμπιακά έργα; και μάλιστα έφαγε και χοντρές επιθέσεις αλλα τουλάχιστον κατάφερε ο μαραθώνας και σχινιάς να γίνει εθνικό πάρκο και νατούρα; μήπως τελικά ήθελες να δουλεύεις εκεί αλλά δεν σε παίρνουν; ποιος βγάζει τα οικονομικά και τις χρηματοδοτήσεις του στη φόρα; είμαι σίγουρος όμως ότι ακόμα και σ'αυτυά θα βρεις συνωμοσία, οπότε ώρα καλή στην πρύμη σου κι αέρα στον καναπέ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλοι οι άσχετοι τεμπελχανάδες που δεν έχουν πως να σκοτώσουν την ώρα τους τι κάνουν; Αράζουν στο καφενείο και επαναστατούν απαξιώνοντας τους πάντες και τα πάντα. Καφετζή φέρτους και ένα τάβλι και να δεις που θα αλλάξουν και τον κόσμο.

    Καφενείο όνομα και πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου