Επιστροφή Ρόντου στο ΥΠΕΞ

0

«Σηκώθηκαν οι βρικόλακες» λένε οι κακεντρεχείς, όταν αναφέρονται στην επιστροφή γοητευτικών, ανθεκτικών, ικανών, μυθικών ανθρώπων που όλοι νόμιζαν «πεθαμένους» από καιρό. Αυτή είναι η έκφραση που ταιριάζει στην πληροφορία για τη φημολογούμενη επιστροφή στο «Δρουτσικό ΥΠΕΞ» τού άλλοτε ισχυρού ανδρός του παπανδρεϊκού ΥΠΕΞ κ. Αλεξ Ρόντου .

O ελληνοαμερικανός σερ Αλεξ (το σερ είναι ο τίτλος που του αποδίδω τιμής ένεκεν σε μια προσπάθεια να ταρακουνήσω τη γηραιά βασίλισσα Ελισάβετ για να του τον αποδώσει επισήμως) δεν κατάφερε να καταστρέψει μεταξύ 1999-2004 τον σημερινό Πρωθυπουργό και τότε υπουργό Εξωτερικών, γι΄ αυτό ανέλαβε αμέσως μετά να καταστρέψει τον γεωργιανό πρόεδρο κ. Μιχαήλ Σαακασβίλι (έγινε σύμβουλός του), ομολογουμένως με τεράστια επιτυχία. Ακόμη πίνει βότκες ο Πούτιν στο όνομα του Αλεξ, λένε άνθρωποι του Μαξίμου που τον αντιπαθούν.

Και επειδή κάποιοι επιμένουν να ισχυρίζονται ότι η μετεξέλιξη του Μεγάρου Μαξίμου στο πρότυπο του Λευκού Οίκου περιλαμβάνει και τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, ελπίζω να μην αναλάβει επικεφαλής ενός τέτοιου Συμβουλίου ο αγαπητός κ. Ρόντος...
ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)