Βουλιάζει

2

ΜΑΡΑΚΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
  1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ********************************************************

    1. Ο περιοδεύων θίασος ΟΝΝΕΔιτών που ακολουθεί τον απερχόμενο πρωθυπουργό όπου κι αν μιλάει, από τα Μέγαρα μέχρι τα Ιωάννινα, σε λογική οπαδού-χούλιγκαν, ξεσπάθωσε χθες εναντίον του Γ. Παπανδρέου αποκαλώντας τον σε συνθήματα «Αμερικάνο». Ο κ. Καραμανλής, αντί να τους ζητήσει να σταματήσουν τα συνθήματα, έκανε πώς δεν άκουσε, όπως ακριβώς και ο κ. Βουλγαράκης πριν λίγα χρόνια, όταν τα ίδια - είμαστε σίγουροι - «μπουμπούκια» καθύβριζαν χυδαία, ενώπιόν του, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

    2. Δεν έχει πάτο η κατάντια τους. Ο κ. Καραμανλής, αντί να φύγει με αξιοπρέπεια, επιλέγει να αποχωρήσει μέσα στη αισχύνη της πιο άθλιας ακροδεξιάς συκοφαντίας.

    3. Η καλύτερη απάντηση σε όλη αυτή την αθλιότητα ήλθε από τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου στη χθεσινή του συνέντευξη στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: «Απαντώ ότι και τον πατέρα μου τον εμφάνιζε η δεξιά ως πράκτορα της Αμερικής, και από εκεί και πέρα ο καθένας ξέρει την ιστορία.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους,καιρός να ξεπεράσουμε το μετεμφυλιοπολεμικο συνδρομο και να σταθούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ στα πόδια μας.Οι διαχωρισμοί σε ΚΑΛΟΥΣ και ΚΑΚΟΥΣ Ελληνες μονο τη ΔΙΧΟΝΟΙΑ υπηρετεί και τα ξενα συμφέροντα.
    Καιρός ν απογαλακτισθούμε απο το κακο μας παρελθόν,οχι στηριζόμενοι σε εικονικες πλειοψηφίες που στην ουσια ειναι μειοψηφίες αλλά στην ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ που την έχουνε βαλει για τα καλα στο ράφι ακομα και οι υποστηρικτες της.Ετσι για να λεμε τα πραγματα με τ ονομα τους
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑς ΛΥΠΗΘΕΙ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου