Τεράστια Κοινοβουλευτική εκτροπή απόψε στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

3

Γράφει ο ΧΑΝΙΩΤΗΣ

Τεράστια Κοινοβουλευτική εκτροπή απόψε στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
Με μια <αχαρακτήριστη> ενέργεια ο Καραμανλής σχεδόν πραξικοπηματικά - ενέργεια που μας γυρίζει πίσω σε άλλες εποχές- και χωρίς να υπάρχει καμιά ειδοποίηση ενώ είχε ήδη ανακοινωθεί το πρόγραμμα κοινοβουλευτικού ελέγχου της επόμενης εβδομάδας, ανακοίνωσε στον Πρόεδρο της βουλής το κλείσιμο της.
Στόχος όπως γίνεται αντιληπτό είναι η παραγραφή όλων των υποθέσεων που εκκρεμούν στην βουλή και στην Δικαιοσύνη.
Καμαρώστε τον άνδρα που κυβερνά αυτό τον τόπο.
Θαυμάστε το σεμνά και ταπεινά ,και την διαφάνεια που είχε κάνει σημαία του.
Εύγε!!! κύριε Καραμανλή.
Στις επόμενες Βουλευτικές Εκλογές που όλα δείχνουν ότι θα γίνουν σύντομα, βρείτε ένα άλλο σύνθημα για να εξαπατήσετε άλλη μια φορά τον Ελληνικό Λαό.
Απλά μην ξεχνάτε ότι δεν έχουν περάσει ακόμα τα <δέκα> χρόνια -όπως ένας Άλλος πρωθυπουργός της παράταξης σας -είχε πει και ο Ελληνικός λαός δεν ξεχνά.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Ενημερωτικό Δελτίο πριν την αυριανή συγκέντρωση 09.05.2009 στις 19.00

    Με το παρόν ενημερώνουμε ότι αντιπροσωπεία των Επιτροπών πολιτών που διοργανώνουμε την αυριανή συγκέντρωση στην Πλατεία Ομονοίας στις 19.00 για την προστασία της τιμής,σωματικής ακεραιότητας & ζωής τόσο ημών όσο & των φίλων μας που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους κατέθεσε σήμερα 08.05.2009 στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών την υπ'αριθμό Δ09/2519 έγκληση-μήνυση (βλ.σχετικό συνημμένο) κατά

    ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (ΕΜΠ) ΑΘΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ

    ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ & ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΕ

    ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

    ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

    ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 5ΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

    ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ, ΑΦΓΑΝΙΚΗ)

    ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

    ΤΟΥ Δ/Σ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

    ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΕΕΚ)

    ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΚΟΑ) ΤΟΥ ΚΚΕ

    ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

    για μια σωρεία κακουργημάτων & πλημμελημάτων που τελέστηκαν σε βάρος μας από το Νοέμβριο του 2008 την περίοδο της πρώτης συγκέντρωσης στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα δηλαδή έως σήμερον

    Καθόσον αφορά τις προγραμματιζόμενες αντισυγκεντρώσεις του Σαββάτου ενάντια στη δική μας νόμιμη συγκέντρωση ζητήσαμε να εφαρμοστεί η αυτεπάγγελτη διαδικασία του αυτοφώρου τόσο για τους εκπροσώπους φορέων που φαίνονται να τις εκπροσωπούν όσο & κατά των συμμετεχόντων. Τυχόν πράξεις ή παραλείψεις της Αστυνομίας να ενεργήσει προς την επιταγή του νόμου & να προστατέψει τόσο τη συγκέντρωση μας από ξένα εχθρικά στοιχεία όσο & τη σωματική ακεραιότητα μας θα κατατεθούν σε υπόμνημα επί της παρούσας εγκλήσεως-μηνύσεως.

    Με γνώμονα την προάσπιση των συνταγματικών δικαιώματων του Έλληνα πολίτη & την προστασία του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας μας από κάθε είδους προσπάθειες καταλύσεως της τάξης & συνταγματικής εκτροπής, σας περιμένουμε στην αυριανή συγκέντρωση 09.05.2009 στις 19.00 να γνωριστούμε, να συζητήσουμε & να βρούμε λύσεις για τα προβλήματα που μας απασχολούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ηγεσία του ΚΚΕ ανοικτά με το μπλοκ των «αντιρατσιστών»!
    Η ηγεσία του ΚΚΕ οδηγεί ανοικτά πλέον το ιστορικό κόμμα στο νεοταξικό βάραθρο. Ανοικτά και ξεδιάντροπα ευθυγραμμίζεται με όλους του επαγγελματίες αντιρατσιστές τους επιδοτούμενους από τα ποικίλα πρακτορεία του πλανητικού ιμπεριαλισμού. Ανοικτά και ξετσίπωτα βρίζει και αυτό τις λαϊκές εκδηλώσεις που γίνονται ενάντια στον εφιάλτη των «ανοικτών συνόρων»: Στην εισαγώγιμη και οργανωμένη από το κεφάλαιο ΕΙΣΒΟΛΗ αλλοδαπών δούλων.
    Διαβάστε την καταγγελία της Κεντρικής Οργάνωσης Αθήνας (Κ.Ο.Α.):
    «Καταγγέλλουμε στους Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενους, στη νεολαία, τις διάφορες δήθεν ακομμάτιστες "Επιτροπές Ελλήνων Πολιτών", που διοργανώνουν το Σάββατο 9 Μαΐου στην Ομόνοια, συγκέντρωση διαμαρτυρίας "Κατά της παράνομης μετανάστευσης, όχι στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων".
    Πίσω από αυτές τις απρόσωπες επιτροπές κρύβονται στελέχη και μέλη αντιδραστικών και ρατσιστικών οργανώσεων. Πίσω από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της Αθήνας, με τους χιλιάδες ξεριζωμένους άστεγους, πεινασμένους, με τα κυκλώματα ναρκωτικών και πορνείας βρίσκεται η σαπίλα που καπιταλιστικού συστήματος. Βρίσκονται οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ. Βρίσκεται η αντιλαϊκή ρατσιστική πολιτική της ΕΕ που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως προηγούμενα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με την οποία συμφωνεί και ο ΛΑ.Ο.Σ. Αυτή η πολιτική έχει οδηγήσει χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενους, για τους οποίους υποτίθεται κόπτονται οι δήθεν ακομμάτιστες επιτροπές, να είναι άστεγοι, στη φτώχεια, στην πείνα και στην ανεργία.
    Καλούμε τους εργαζόμενους Ελληνες και μετανάστες, τη νεολαία να γυρίσουν την πλάτη τους σε τέτοια ρατσιστικά καλέσματα. Να μη συμμετέχουν σε καμιά από αυτές τις επιτροπές. Να παλέψουν μέσα από τα ταξικά συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς της γειτονιάς, της νεολαίας, ώστε να μεγαλώσει περισσότερο η αγωνιστική αλληλεγγύη Ελλήνων και μεταναστών εργατών ενάντια στη σύγχρονη ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα που δημιουργεί την προσφυγιά και τη φτώχεια.
    Να νομιμοποιηθούν όλοι οι αλλοδαποί εργάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα και την ΕΕ, να έχουν ίσα δικαιώματα με τους Ελληνες…»
    Η ηγεσία του ΚΚΕ διεκδικεί τα πρωτεία του «αντιρατσιστικού αγώνα»!!! Προσπαθεί να υπερφαλαγγίσει και αυτούς τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές»: Idymedia, ΣΥΡΙΖΑ και ΣΙΑ. Λέει ακριβώς τα ίδια με αυτούς που καλούν σε «αντι-συγκεντρώσεις»: πρακτικές φασιστικές!!!
    Συνοπτικές παρατηρήσεις:
    Πρώτη: Με τελεσίγραφα και τρομοκρατικούς αφορισμούς επιχειρεί η ηγεσία του ΚΚΕ, όπως και τα διατεταγμένα πιόνια του «αντιρατσισμού», να αποκρύψουν το υπαρ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας: την κόλαση της οργανωμένης εισαγωγής και εισβολής αλλοδαπών και τις εφιαλτικές της επιπτώσεις.
    Και όχι μόνο να αποκρύψουν την κόλαση, αλλά να επικαλύψουν και εξαφανίσουν και τις διαθέσεις, τις σκέψεις και απόψεις του ελληνικού λαού, ο οποίος κατά συντριπτική πλειοψηφία είναι εναντίον της αλλοδαπής εισβολής και βιώνει τον εφιάλτη αυτής της εισβολής.
    Αυτοί οι υπέρμαχοι της «λαϊκής άποψης» και θέλησης όχι μόνο πετάνε στα σκουπίδια τη συντριπτική λαϊκή «άποψη» και θέληση, ΟΧΙ μόνο δεν διανοούνται να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό πάνω σε αυτά, αλλά φτάνουν στο φασιστικό τελεσίγραφο και στιγματισμό. Καταγγέλλουν, αφορίζουν και στιγματίζουν σαν «ρατσισμό» την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
    Αλήθεια ποιος τους διόριζε να μοιράζουν πιστοποιητικά «αντιρατσισμού»; Γιατί δεν ζητάνε να αποφανθεί ο ελληνικός λαός πάνω στους αλλοδαπούς, για να διαπιστώσουν ότι είναι αυτοί που «διατάζουν» (ΚΚΕ και Σία) μια ασήμαντη μειοψηφία; Γιατί το ΚΚΕ δεν θέτει το πρόβλημα στην εργατική τάξη; Φοβάται μήπως αποκαλυφτεί ότι είναι ολόκληρη η εργατική τάξη… ρατσιστική;;;
    Γιατί το ΚΚΕ δεν τόλμησε ούτε καν να θέσει το ζήτημα στο Συνέδριο και ασχολιόταν με την αποκατάσταση του Στάλιν;
    Δεύτερη παρατήρηση: Βάση ποιας αριστερής θεωρίας και πρακτικής χαρακτηρίζονται τοπικές κοινωνίες και γειτονιές, Επιτροπές Πρωτοβουλιών που ξεκινάνε από κάτω «αντιδραστικές» και «ρατσιστικές»; Μπορούν να μας προσκομίσουν ένα ιστορικό παράδειγμα;
    Για τον μαρξισμό και την Αριστερά η Επιτροπές Αγώνα που ξεκινάνε από κάτω είναι Επαναστατικό κύτταρο. Είναι η πεμπτουσία της επαναστατικής πράξης γιατί ΕΝΟΠΟΙΕΙ τους λαϊκούς αγώνες και προωθεί την αυτό-οργάνωση: Η μόνη δυνατή οργάνωση βάσης που ενώνει και είναι ανεξάρτητη από κομματικά παιχνίδια και ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ τα έμβρυα της δυαδικής εξουσίας, της ΑΝΤΙΡΡΟΠΗΣ καθεστωτικής ΕΞΟΥΣΙΑΣ…
    Μόνο ο σταλινισμός ισοπέδωσε αυτό το επαναστατικό έμβρυο της δυαδικής εξουσίας και χαρακτήριζε κάθε τι που δεν ελέγχει ο ίδιος «αντιδραστικό» και «προβοκατόρικο».
    Μήπως και την κατάληψη του Πολυτεχνείου του 1973, το ΚΚΕ δεν χαρακτήρισε «προβοκάτσια», επειδή δεν ήταν εκείνο που είχε τον έλεγχο;
    Το ίδιο πάντα: Όταν μια λαϊκή εκδήλωση ξέφευγε από τον έλεγχό του ή γινόταν έξω από αυτό, αφοριζόταν σαν «αντιδραστική» και «προβοκατόρικη».
    Αυτό κάνει και σήμερα: Τις κινητοποιήσεις και την αυτό-οργάνωση των τοπικών κοινωνιών και συνοικιών τις χαρακτηρίζει «ύποπτες», «ρατσιστικές», «αντιδραστικές», ακριβώς γιατί ξεκινάνε ΕΞΩ από τα κομματικά του καλούπια. Γι’ αυτό ζητάει να οργανωθούν οι γειτονιές στα Συνδικάτα (ποια συνδικάτα αλήθεια, δεν μας λέει) και τις οργανώσεις νεολαίας των γειτονιών, δηλαδή την ΚΝΕ!!!
    Παρατήρηση τρίτη: Το ΚΚΕ, εσκεμμένα αγνοεί το αριστερό αλφάβητο: Ότι πρωτοβουλίες που ξεκινάνε από κάτω, από τις τοπικές κοινωνίες και συνοικίες:
    α) Γεννιούνται κάτω από το βάρος πιεστικών και οξύτατων προβλημάτων, τα οποία έχουν απωθηθεί και εξαφανιστεί από το οπτικό πεδίο των κομμάτων και των «επίσημων» οργανώσεων!!!
    β) Είναι τέτοια η φύση και η εκρηκτικότητα αυτών των προβλημάτων που «σπάνε» τις οριοθετήσεις και διαιρέσεις που βάζουν τα κόμματα και ενώνουν τους κατοίκους υπερβαίνοντας τα κόμματα: Αυτός είναι ο χαρακτήρας κάθε επαναστατικής διεργασίας.
    γ) Ένας τέτοιος χαρακτήρας ενιαίο-μετωπικής δράσης δεν ζητάει πιστοποιητικά πολιτικής ταυτότητας του λαού. Τέτοια «πιστοποιητικά» τα ζητάνε οι εγκάθετοι του καθεστώτος, οι διώκτες των λαϊκών πρωτοβουλιών…
    Η ηγεσία του ΚΚΕ, αντί να δει το πρόβλημα, αντί να το προωθήσει, δίνοντας και την πολιτική διάσταση (αυτό θα έκανε ένα αριστερό επαναστατικό κόμμα), το αφορίζει και το συκοφαντεί: Ο τελεσιγραφικός σταλινισμός στο απόγειό του…
    Τελευταία παρατήρηση: Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, οι γραφειοκράτες του ΚΚΕ και τα επιδοτούμενα αντιρατσιστικά Μαντεία χρήζουν ηγέτες τέτοιων εκδηλώσεων την ακροδεξιά ιδεολογία και τα «σκιάχτρα» της Νέας Τάξης. Γιατί όταν στιγματίζεις τέτοιες λαϊκές πρωτοβουλίες σαν «ακροδεξιές» κ.λπ ΕΠΙΔΟΤΕΙΣ πολιτικά τον Καρατζαφέρη, τη «Χρυσή Αυγή» και ΣΙΑ. Τους καθιστάς ιδεολογικούς και πολιτικούς εκφραστές της λαϊκής οργής και αγανάκτησης.
    ΙΣΩΣ, αυτό να θέλουν ή μάλλον αυτή την υπηρεσία να τους έχουν αναθέσει να εκτελούν, ώστε να εκφυλίσουν και να στιγματίσουν τρομοκρατικά από την αρχή την κοινωνική οργή που κοχλάζει στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο υπήκοοι Αλβανίας, 23 και 32 χρόνων, συνελήφθησαν, σήμερα, στα διόδια των Μαλγάρων, καθώς σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 62 γραμμάρια ηρωίνης, μαζί με μικροποσότητα ινδικής κάνναβης. Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα στο μηχανικό μέρος του οχήματος, ιδιοκτησίας του 23χρονου.

    Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κιλκίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου