Φτιάξαμε το άρμα μας για τις αυριανές παρελάσεις

7

Μετά τα μαντάτα των δημοσκοπήσεων και της Ευρώπης, στην κυβέρνηση αποφάσισαν να βγουν αύριο στις παρελάσεις μέρες που είναι και μετά να πάνε σε εκλογές....







Κάντε κλικ να μεγαλώσει η εικόνα

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
  1. ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ
    *********************************
    Αν επιχειρήσει να αξιολογήσει κανείς την πρωθυπουργική δραστηριότητα των τελευταίων μηνών, νομίζω ότι η διαπίστωση στην οποία αναπότρεπτα θα καταλήξει είναι πως το μόνο που έχει κάνει ο Κ. Καραμανλής είναι να δηλώνει βλάκας. Μπορεί να το διατυπώνει έμμεσα ή στα λατινικά, μπορεί τα τηλεοπτικά «παπαγαλάκια» του να ερμηνεύουν ως συμπαθητική ή και «έξυπνη» την ενέργειά του, αλλά η ουσία δεν αλλάζει.
    Οταν κάποιος θέλει τρεις μήνες για να καταλάβει τις λαμογιές που έγιναν στο Βατοπέδι, είναι βλάκας. Οταν θέλει πέντε χρόνια για να καταλάβει ότι η οικονομική πολιτική του ήταν λανθασμένη, είναι βλάκας. Κι όταν δημόσια δηλώνει στη Βουλή ότι δεν έκανε τίποτα για την Παιδεία όλα αυτά τα χρόνια, ενώ πέρυσι νόμιζε ότι αυτό που έκανε η Γιαννάκου ήταν «μεταρρύθμιση-τομή», είναι αναμφισβήτητα βλάκας.
    Η μοναδική περίπτωση να μην είναι έτσι τα πράγματα είναι να θεωρεί εμάς ως βλάκες και γι’ αυτό να καταφεύγει σε τέτοιες δικαιολογίες. Και είναι πολύ πιθανό. Και μόνο ότι υπάρχει ένα υψηλό ποσοστό της κοινής γνώμης που επιμένει να τον θεωρεί κατάλληλο για τη δουλειά του πρωθυπουργού, του επιτρέπει να πιστεύει ότι έχει να κάνει με βλάκες. Όπως το πιστεύουν και άλλοι εκτός απ’ αυτόν. Ή δείχνουν ότι το πιστεύουν.
    Όταν παρακολουθείς τις απελπισμένες προσπάθειές τους να δικαιολογήσουν οι κυβερνώντες ,αυτές τις μέρες το γεγονός ότι η ανεπάρκειά τους είναι υπεύθυνη για τα χάλια στο σωφρονιστικό μας σύστημα και για την έλλειψη προστασίας των πολιτών . Λένε πολλά και διάφορα αλλά δεν λένε τη μοναδική αλήθεια. Πως ο πρωθυπουργός είναι εξαφανισμένος . Πως δεν επιχειρεί να παρέμβει, επειδή ξέρει πως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν τον υπολογίζει κανένας. Και γι’ αυτό ξανακάνει τον βλάκα.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακαταλληλότερη Μπουλντόζα
    ****************************
    Η κυβέρνηση του ακαταλληλότερου πρωθυπουργού των τελευταίων 35 ετών ,του Κ.Καραμανλή , μοιάζει
    σαν μια γιγαντιαία μπουλντόζα, τα έχουν πάρει όλα παραμάσχαλα και δεν έχουν αφήσει τίποτα σε χλωρό κλαρί. Μα τίποτα. Η κατάσταση γελοία από τη μια, από την άλλη εφιαλτική. Δεν λέω τι θα συμβεί έτσι και μας προκύψει ξένη, υποθετική, εισβολή. Αυτό είναι μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας για ένα παιδί. Μιλάω για απλά πράγματα. Ας πούμε για γάμο και για βαφτίσια. Είμαι βέβαιος και κόβω τον σβέρκο μου γι΄ αυτό, πως στην προσπάθειά τους να τηγανίσουν πατάτες, είναι ικανοί να κατεδαφίσουν την κουζίνα και να βάλουν φωτιά στην πολυκατοικία. Όμως, παρ΄ όλα αυτά, ακούνητοι, εκεί. Γι΄ αυτό επιμένω. Επί πέντε χρόνια, όχι του Παλαιοκώστα, αλλά ως θεατές απολαμβάνουμε την κατά συρροήν απόδραση του Καραμανλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΦΕΤΖΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. Ο ΒΑΣΙΛΑΚΙ-ΩΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επί πέντε χρόνια περίμενε ο πτωχός και ο εργάτης την βοήθεια από τον μεγαλομετοχο της Hellenic Carriers αλλά μάταια . Ο ευτραφής ακαταλληλότερος μεγαλομέτοχος της οικογενειακής Ναυτιλιακής Εταιρίας των καραμανλήδων διατήρησε τις Λιβεριανές Σημαίες να κυματίζουν στις πρύμνες των οικογενειακών πλοίων για να δίνει δουλειά στους φτηνούς Φιλιππινέζους ναυτικούς χωρίς να ενδιαφέρεται για τους Έλληνες εργαζόμενους .
    Μείωσε κατά 50% την φορολογία των μεγαλο-Βιομηχάνων , φοροαπάλλαξε πλήρως τους Δεσποτάδες , κατήργησε τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας . Τον πτωχό εργάτη ''τακτοποίησε '' βάζοντας φόρο σε όλα τα ταπεινά ακίνητα . Αυξάνοντας το ΦΠΑ . Αυξάνοντας την φορολογική κλίμακα στο ... 40% !!!

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ που δεν δείπνησε με τους μεγιστάνες ,
    γιατί είναι οι ίδιοι μεγιστάνες .

    Chief Engineer

    Υ.Γ. διά την πλήρη ενημέρωσή σας περί των off shore Καραμανλικών Εταιριών διαβάστε στο site : Hellenic-Carriers.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας Πασόκος από το 1977 έως το 1996 (εποχή Ιμίων) όπου και αποχώρησα πικραμένος , θέλω να κάνω την κριτική μου σε ένα κόμμα που επί σχεδόν 20 χρόνια αγάπησα ,αγωνίστηκα, εκτέθηκα στη δουλεία μου, ψυχράθηκα με φιλικά και συγγενικά μου πρόσωπα , μετατέθηκα δυσμενώς στην εργασία μου (ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) για τα πιστεύω μου.
    Ο μεγάλος και αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το κόμμα του αγρότη ,του φοιτητή του μη προνομιούχου Έλληνα. Του Πατριωτικού Πασόκ του Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ στους ΕΛΛΗΝΕΣ και του ,δεν παραχωρούμε σπιθαμή εδάφους, εναέριου και θαλάσσιου χώρου.
    Την κριτική που θα σου κάνω εν δυνάμει πρωθυπουργέ είναι ειλικρινής :
    - Mε στεναχώρησες με την στάση σου απέναντι σε αυτόν το μεγάλο ηγέτη (και πατέρα σου)που κάθε 100 χρόνια βγάζει ο τόπος.,όταν στο επικήδειο λόγο σου λες.. Άκουσες.. Πατέρα.. όλος ο κόσμος μιλάει για έσένα και την άλλη ημέρα στο Συνέδριο του κόμματος στήριξες Σημίτη για πρόεδρο και πρωθυπουργό.
    Ποιόν αυτόν που συνωμοτούσε εναντίον του πατέρα σου και όπου βρισκόταν μηχανορραφούσε εναντίον του.
    -Ποια ήταν η στάση σου στο …ευχαριστώ στους Αμερικάνους από τον Σημίτη?
    -Για την στάση σου για τα ΙΜΙΑ.
    -Γιατί είσαι ο πρώτος που ξεκίνησε τη φάμπρικα τών ΜΚΟ στήν Ελλάδα και με αυτό τον τρόπο μοίρασες πολύ χρήμα σε ανθελληνικές οργανώσεις.
    -Τι δήλωση ήταν αυτή που έκανες σαν υπουργός εξωτερικών το 1999:
    "Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs
    παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs."
    στον κ. ΘΩΜΑ ΣΑΡΑ, αρχισυντάκτη τηs Βόρειο – Αμερικανικήs Επιθεώρησηs
    « ΠΑΤΡΙΔΕΣ » , Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά."
    http://online-pressblog.blogspot.com/2009/01/blog-post_2743.html
    -Για την πρόταση σου που κατέθεσες στη Βουλή για τη καλλιέργεια κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
    -Για τους χορούς (ζεϊμπέκικα) με τον κύριο Τζέμ?Τι κέρδισε η Πατρίδα?
    -Για την υπόσχεσή σου ότι θα τα ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΑ όταν παρέλαβες από τον Σημίτη το κόμμα ,τι άλλαξες Γιώργο?
    -Αλήθεια τι εξηγήσεις έδωσες για τα 500.000 γιαούρτια στην Θεσσαλονίκη που έγραψε στην εφημερίδα ΠΑΡΟΝ ο Μάκης Κουρής?
    -Τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων και εσύ ήσουν στο Υπουργικό Συμβούλιο ως Υπουργός?
    -Τι θέση πήρες όταν έδινε χρήματα σε εργοστάσια της Β. Ελλάδος να μεταβούν στα
    Βαλκάνια με αποτέλεσμα να έχει ερημώσει η Μακεδονία και η ανεργία να φουντώσει?
    -Με πίκρανες με επιλογές τύπου Καραχασάν, Ματσούκα αλλά και πρόσφατα με τον μουσουλμάνο βουλευτή του Πασόκ ο οποίος άκουσον-άκουσον ζήτησε από την Τουρκία να έλθει να τους διεκδικήσει…και ούτε που τον διέγραψες από το κόμμα
    μιας και καταπάτησε τον όρκο που έδωσε στη Βουλή των Ελλήνων.
    -Πρόεδρε ποια ήταν η στάση σου για το βιβλίο ιστορίας της κας Ρεπούση (περί συνωστισμού της Σμύρνης )? και ποιά χρηματοδότηση είχε η έκδοση αυτού του βιβλίου από το ίδρυμα GEORGE SOROS?
    -Με την υπόθεση ΟΤΣΑΛΑΝ (ο Κολοκοτρώνης των Κούρδων ας μου επιτραπεί να πω) τι θέση πήρες ενώ παραιτούνταν Πάγκαλος-Παπαδόπουλος και Πετσάλνικος
    για να καταλαγιάσει η καταγραυγή του λαού? Έγινες….. Υπουργός Εξωτερικών…
    -Ποια ήτανε η στάση σου τότε για την κλοπή του Χρηματιστηρίου που εκλάπησαν 35 τρις δρχ. ιδρώτας του λαού από τα λαμόγια?
    -Με στεναχώρησε τότε η πρόσκλησή σου στο Πασόκ των κ.κ Ανδριανόπουλου, Μάνου..ακόμα της Μαρίας της Δαμανάκη και Ανδρουλάκη Μίμη γιατί το 1989 έβριζαν τον Μεγάλο Ηγέτη και ήθελαν μαζί με τους άλλους να τον κλείσουν μέσα.
    -Με πίκρανε η θέση σου για το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν η Κύπρος.
    -Με πικραίνεις για την μέχρι παρεξηγήσεως υποστήριξη των μεταναστών (τους έχεις τάξει Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου κ.λ.π) ενώ ταυτόχρονα διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού λες και εσύ δεν ήσουνα κάποτε Έλληνας της διασποράς….(ΜΉΠΩΣ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ???)
    - Με ενόχλησε Πρόεδρε που έθεσες σε κίνδυνο το θεσμικό ρόλο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάνοντας παιχνίδια με την αλυσίδα του ποδηλάτου και μάλιστα χωρίς Αστυνομική προστασία/συνοδεία.
    -Με ενοχλεί η σιωπή σου για την επαναλαμβανόμενη (μέχρι και πρόσφατα στην Κομοτηνή) θέση της αρμόδιας για θέματα Παιδείας κας Διαμαντοπούλου…Μπίντελμπεργκ που υποστηρίζει μετά επιτάσεως την εισαγωγή της Αγγλικής γλώσσας ως δεύτερης επίσημης γλώσσας του Ελληνικού Κράτους (μόνο στο Μπαγκλαντές, Ινδία ,Πακιστάν κ.α πρώην αποικίες της Αγγλίας έχουν ως επίσημη γλώσσα την Αγγλική).
    Προσωπικά έχω κάνει 2,5 χρόνια σπουδές στις ΗΠΑ και έχω περάσει στα παιδιά μου ότι η Αγγλική γλώσσα πρέπει να γίνει γνωστή σε επίπεδο μητρικής….αλλά όχι και επίσημη γλώσσα της χώρας μας και μάλιστα την στιγμή που στα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια διδάσκεται η Ελληνική…
    Αλήθεια θα γραφτεί η δεύτερη επίσημη γλώσσα και στο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας????
    Εν κατακλείδι Πρόεδρε θα σου θυμίσω την φράση του κου Πάγκαλου ότι επί Σημίτη διαλύσαμε την Ελλάδα την δεύτερη τετραετία (κατά την δικιά μου κρίση όλη την 8 ετία επι ΣΙΜΙΤΗ …κάνατε το ΠΑΣΟΚ ένα δεξιό κόμμα και διαλύσατε τα πάντα).
    Για όλους τους παραπάνω λόγους ,όχι μόνο δεν πρόκειται να ψηφίσω το κόμμα που κάποτε αγωνίστηκα και αγάπησα πολύ, αλλά θα πείσω και φίλους και συγγενείς και αναγνώστες των blogs να κάνουν το ίδιο.

    3 του Σεπτέμβρη με πίκρα να γελάς

    ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

    ΥΓ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ
    ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ!!!!

    ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ΣΗΚΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ!!!!
    ######################################################
    "Δήλωση του Γεωργίου Παπανδρέου σαν υπουργός εξωτερικών το 1999
    "Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs, παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs."
    Έλληνες αυτός θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός μας;
    Την δήλωση ο Γιώργος Παπανδρέου την έκανε στον κ. ΘΩΜΑ ΣΑΡΑ, αρχισυντάκτη τηs Βορειο – Αμερικανικήs Επιθεώρησηs « ΠΑΤΡΙΔΕΣ » , Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά."
    http://online-pressblog.blogspot.com/2009/01/blog-post_2743.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τον ρολο του ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
    στο πασοκ. ΣΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ
    Ή ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ?
    ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΦΕΤΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10:48
    Εντάξει Αντώναρε
    σε έχουμε μάθει τώρα .
    Μην κουράζεσαι να μας πείσεις.
    Μόλις μαθαίνει ο Λαός τα νέα για την όποια καινούργια Κυβερνητική - Καραμανλική μαλακία , βάζεις τα παπαγαλάκια σου να επαναλαμβάνουν τι έκανε ,τότε, ο τάδε Πασόκος και πάνω από όλα το αγαπημένο σου story για τα Ίμια .
    Σε καταλαβαίνω γιατί αγωνιάς ότι εσύ και ο αδελφός σου (αργόμισθος στην ΕΡΤ με 9.000 ευρώ μηνιαίως)θα χάσετε τους τεράστιους μισθούς σας.
    Μην ανησηχείς .Ο ακαταλληλότερος δε θα πάει σε Εθνικές εκλογές πριν συμπληρώσει την θητεία του ο Κ.Παπούλιας .
    Τότε θα σας ''πάμε'' εμείς .
    Μέχρι τότε Αντώναρε ,
    εσύ και το αδελφάκι σου να κάνετε αποταμίευση διότι μετά τις Εθνικές εκλογές του 2010 έρχονται για όλα τα γαλάζια αρπακτικά μέρες ισχνών αγελάδων .
    Εκτός και αν λυπηθεί τον Ελληνικό Λαό κάποιος νέος Συμπιλίδης.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου