Οι σύζυγοι βουλευτών και δημάρχων δεν θα έπρεπε να ζητήσουν να αυτοεξαιρεθούν από το debate;

| Kafeneio™ |
Στο φετινό debate, που θα διεξαχθεί την 1η Ιουλίου, φαίνεται ότι τελικά πρωταγωνιστές θα είναι οι… δημοσιογράφοι και όχι οι πολιτικοί αρχηγοί. Και μάλιστα υπάρχουν ήδη ενοχλήσεις για δύο εκ των δημοσιογράφων, γένους θηλυκού, που προορίζονται για τον συντονισμό του debate.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως, αλλά και Κινήματος Αλλαγής δεν καλοβλέπουν την παρουσία της Μάρας Ζαχαρέα στο πάνελ....
Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου του Star είναι, ως γνωστόν, σύζυγος του βουλευτή, πρώην υπουργού και υποψηφίου με τη Νέα Δημοκρατία, Θοδωρή Ρουσόπουλου.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν βέβαια persona non grata ό,τι έχει να κάνει με τον ΣΚΑΪ, άρα και τη Σία Κοσιώνη. Η οποία Κοσιώνη είναι σύζυγος του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και κουνιάδα του υποψηφίου πρωθυπουργού με τη Νέα Δημοκρατία, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από την άλλη, στη Νέα Δημοκρατία δεν δέχθηκαν με ευχαρίστηση ότι η Έλλη Στάη θα εκπροσωπήσει το Open στο debate, αν και η «σιδηρά κυρία» της ελληνικής τηλεόρασης ανέκαθεν είχε καλές σχέσεις με όλες τις παρατάξεις.

For the record, ακούστηκαν… off the record στη συζήτηση της Διακομματικής τα ονόματα του Σωτήρη Δανέζη για το Open και του Παύλου Τσίμα για τον ΣΚΑΪ, αλλά τούτο δεν προχώρησε.

Πηγή: dailymedia.gr