Η Ντόρα είχε πάρει μαζί της στον ΟΗΕ ως συμβούλους του ΥΠΕΞ τον γιο της, τον Μαρινάκη και άλλους 116 (βίντεο)

| Kafeneio™ |
2
Η Ντόρα Μπακογιάννη, ως υπουργός Εξωτερικών το 2006, είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Μαζί της, στην αποστολή, είχε πάρει και 118 άτομα, τα οποία «βαφτίστηκαν» ως σύμβουλοι του υπουργείου και φυσικά ταξίδεψαν με χρήματα του Δημοσίου, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το θέμα είχε αναδείξει το altsantiri.gr τον Ιούλιο του 2016...
, παραθέτοντας τη λίστα με όλα τα ονόματα και φυσικά το link από το site του ΟΗΕ.

Μεταξύ αυτών, ως σύμβουλοι του υπουργείου Εξωτερικών εισήλθαν στον ΟΗΕ και τουλάχιστον τέσσερα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη -μεταξύ αυτών και ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη -νυν δήμαρχος Αθηναίων- και ο κουμπάρος της επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η κα. Μπακογιάννη δεν έχει απαντήσει από τότε ποτέ – αν δεν κάνουμε λάθος – γι’ αυτήν την πολυμελή αποστολή στη Νέα Υόρκη, η οποία ήταν «διπλάσια σε αριθμό από τη Γαλλία και τετραπλάσια από την Πορτογαλία», όπως ανάφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού Action24, με τον κ. Κατρούγκαλο να εγκαλεί την κα. Μπακογιάννη για οικογενειοκρατία, υπενθυμίζοντας αυτή ακριβώς την αποστολή στις ΗΠΑ.

Δείτε το σημείο από το 1.14.00 του βίντεο της εκπομπής:

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
  1. Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο βοιδολαος... Πότε δούλεψαν οι μητσοτακαιοι;;; Όλοι πληρωνοντουσαν από το λαο=δημόσιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα βρε κουτα,πηρε μαζϊ τον 25χρονο τότε γιόκα της γιατί εχει τελειώσειτο Χαγβαγντ!!!Ενω εσείς εχετε τελειώσει στο ελλάντα ,ισα κι ομοια είμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου