Ο Άδωνις «άδειασε» Μητσοτάκη για τη Novartis – «Κάνει λάθος»

| Kafeneio™ |
Την εντύπωση ότι χωρίζουν οι «δρόμοι» του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis, προκαλούν οι πρόσφατες τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος δείχνει να χαράσσει τη δική του πορεία όσον αφορά στη διαχείριση της υπόθεσης.

Έτσι, μετά την αρχική του προσπάθεια να προκαταβάλλει...
την απόφαση της ΝΔ σχετικά με τη στάση που θα κρατούσε στο αίτημα άρσης ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, ο Άδωνις Γεωργιάδης προέβη σε ένα ηχηρό «άδειασμα» του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσον αφορά στην πολύκροτη υπόθεση της Novartis.

Συγκεκριμένα, μιλώντας τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην εκπομπή της Έλλης Στάη στο Open, ο κ. Γεωργιάδης πήρε σαφείς αποστάσεις από τα όσα δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του, όπου είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι «δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis» και ότι «δεν σημαίνει ότι όλοι είναι εξ ορισμού αθώοι».

«Για μένα είναι πολύ μεγαλύτερο σκάνδαλο να αποδειχθεί σχέση της κυβερνήσεως με δικαστικούς λειτουργούς, από τη Novartis», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, με τον δημοσιογράφο να τον διακόπτει και να επικαλείται τις αναφορές του κ. Μητσοτάκη πως «είναι σκευωρία, ένα κατασκεύασμα, αλλά δεν σημαίνει, προς Θεού, ότι δεν υπήρχε σκάνδαλο Novartis».

«Κατά τη γνώμη μου κάνει λάθος όποιος το λέει», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης, με τον δημοσιογράφο να επιμένει «ο πρόεδρος του κόμματός σας;» και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να ανταπαντά: «Ο οποιοσδήποτε».