Τους φταίει ο… Πολάκης! Θύμα σκευωρίας δηλώνει και ο Μ. Σαλμάς για τις κατηγορίες εναντίον του

| Kafeneio™ |
Θύμα του… Πολάκη δηλώνει και ο Μ. Σαλμάς, ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απιστία σε βαθμό κακουργήματος λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση των υπερκοστολογημένων αρθροσκοπήσεων.

Κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής λίγο πριν την άρση της ασυλίας του, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για πολιτική σκευωρία που στήθηκε από τον αν. υπουργό Υγείας....
και υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου αλλά και του ΕΟΠΥΥ που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μ. Σαλμάς ισχυρίστηκε πως όλα γύρω από την υπόθεση των αρθροσκοπήσεων -οι οποίες ισοσκελίστηκαν με Κλειστό Ενοποιημένο Νοσήλιο του ΕΟΠΥΥ ύψους 1.500 ευρώ- έγιναν νόμιμα. «Εγώ τι φταίω που δεν είχε δημοσιευτεί σε ΦΕΚ η σχετική απόφαση κοστολόγησης;» διερωτήθηκε, προκαλώντας ερωτηματικά αναφορικά με τον πραγματικό αποδέκτη του καρφιού.

Υποστήριξε δε πως στα 20 χρόνια που είναι βουλευτής για πρώτη φορά ζητείται η άρση της ασυλίας του, προτρέποντας τους συναδέλφους του να εγκρίνουν την άρση της. Έκλεισε την τοποθέτησή του με επίκληση στο συναίσθημα μέσω της εντιμότητάς του. «Η διαδικασία αυτή βλάπτει αυτό που συμβολίζει ο Σαλμάς. Πληγώνει τους απλούς ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτό που η πορεία μου συμβολίζει. Του έντιμου αυτοδημιούργητου ανθρώπου, καταξιωμένου γιατρού που δεν είχε ανάγκη την πολιτική παρά μόνο να προσφέρει» κατέληξε.

Πηγή: documentonews.gr