Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Το προφίλ των κατηγορουμένων - Την Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας

kafeneio sp
0

Πρωταθλητής πολεμικών τεχνών ο ένας και γόνος επιχειρηματικής οικογένειας της Λίνδου ο δεύτερος, οι δύο φερόμενοι ως δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη. Πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή...

Ενώπιον της ανακρίτριας θα οδηγηθούν την Παρασκευή ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για τον βιασμό και την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, στη Ρόδο.

Οι δύο νεαροί αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και βιασμό στους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Νωρίτερα, ο 19χρονος είχε παραδεχτεί την εμπλοκή του στο έγκλημα, ομολογία βάσει της οποίας ασκήθηκε η δίωξη. Αντίθετα, ο δεύτερος συλληφθείς, ο 21χρονος Ροδίτης, αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.

Σύμφωνα με την ομολογία του 19χρονου, η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 23χρονου στη Λίνδο, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή, όπου βρέθηκε η σορός της.

Όπως προκύπτει και από τις καταθέσεις των δύο νεαρών, οι οποίοι υπέπεσαν σε απανωτές αντιφάσεις, φέρονται να πρότειναν ερωτική συνεύρεση στην νεαρή φοιτήτρια, η οποία αρνήθηκε, με τους δύο να την χτυπούν στο κεφάλι με κάποιο αντικείμενο, ενδεχομένως σίδερο, σιδερώματος. ενώ ο 19χρονος πιθανόν να την έπιασε από τον λαιμό.

Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της από το χτύπημα στο κεφάλι. Οι φερόμενοι ως δράστες φαίνεται πως θεώρησαν ότι είναι νεκρή και αποφάσισαν να "ξεφορτωθούν" το πτώμα της νεαρής, στην δύσβατη περιοχή "Φώκια", στους Πεύκους, όπου την πέταξαν στη θάλασσα από μεγάλο ύψος.

Ποιοι είναι οι κατηγορούμενοι
Ο 21χρονος κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες είναι γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στους Πεύκους της Λίνδου.

Αρνείται κάθε ανάμιξη στην δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, ενώ ο δικηγόρος του, Άκης Δημητριάδης, ζήτησε 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί ο πελάτης του, αλλά και για αλλά και για να έρθει από την πρωτεύουσα συνάδελφός του δικηγόρος, με τον οποίο θα χειριστούν από κοινού την υπόθεση.



Όπως διευκρινίζει ο δικηγόρος, ο εντολέας του δεν έχει υπογράψει καμία ομολογία, αρνούμενος από την πρώτη στιγμή όσα του αποδίδονται.

O 19χρονος κατηγορούμενος, είναι πρωταθλητής πολεμικών τεχνών, τον οποίο χαρακτηρίζουν ως ιδιαίτερα οξύθυμο. σύμφωνα με την Δημοκρατική, έχει απασχολήσει κι άλλες φορές την τοπική κοινωνία με την συμπεριφορά του και συγκεκριμένα φέρεται ως ο υπαίτιος σοβαρού τραυματισμού πυγμάχου από την ρόδα δικύκλου με το οποίο έκανε σούζα και έπεσε πάνω του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)