Ξεκίνησε το «ξεκαθάρισμα»: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ένας από τους διαμελιστές του Κασόγκι

0
Oι ΗΠΑ δεν μπορούν να αγγίξουν την Σ.Αραβία, λόγω πετροδολαρίου και φυσικά ούτε τον πρίγκιπα Σαλμάν, το μόνο που απέμενε ήταν να τεθούν στο «στόχαστρο» οι 15 εκτελεστές και ήδη ο πρώτος εξ'αυτών είχε ένα βολικότατο τροχαίο «ατύχημα» στο οποίο και σκοτώθηκε

Έτσι λοιπόν το πρωί πριν γίνει γνωστό το ατύχημα γράψαμε:...


Εκτίμησή μας είναι η εξής: Το Ριάντ είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για τις ΗΠΑ για να τιμωρηθεί, ο Σαλμάν είναι ο επόμενος βασιλιάς επίσης πολύ δύσκολο να ανατραπεί, τι μένει επομένως;

Να τιμωρηθούν οι 15 εκτελεστές. Θα πει κάποιος «μα ποιος τους έβαλε;». Θα εφευρεθεί μια ιστορία ότι έδρασαν μόνοι τους, είχαν άλλες εντολές και άλλα παρόμοια...

Εκτίμησή μας είναι ότι πολλά θα συμβούν τις επόμενες ημέρες και στους υπόλοιπους διότι απλούσταστα είναι «expendables» δηλαδή αναλώσιμοι και αυτή την στιγμή δεν βολεύουν ούτε το Ριάντ ούτε την Ουάσιγκτον.

Ο Μεσάλ Σαάντ Μ. Αλμποστάνι, ένας από τους 15 Σαουδάραβες που βρίσκονταν στο προξενείο της χώρας τους στην Κωνσταντινούπολη τη μέρα που φέρεται να δολοφονήθηκε στυγνά σε αυτή ο δημοσιογράφος Τζαμάλ Κασόγκι με τον πλέον φριοακιαστικό τρόπο, σκοτώθηκε σε «ύποπτο» τροχαίο, όπως μετέδωσε πριν λίγη ώρα η εφημερίδα Yeni Safak.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Albostani που ήταν αξιωματικός της Σαουδαραβικής Βασιλικής Αεροπορίας, είναι πολύ πιθανό να οδηγήθηκε σε αναγκαστική «σιωπή»

Δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες του «ατυχήματος»

Ο Albostani μπήκε στην Τουρκία στις 1:45 a.m. τοπική ώρα (2245GMT) έμεινε στο Wyndham Grand Hotel και έφυγε από την χώρα στις 9:46 p.m. τοπική ώρα (1846GMT) με ένα ιδιωτικό τζετ της Sky Prime Aviation company.

Την ίδια μέρα, 15 Σαουδάραβες, που περιλάμβαναν αξιωματούχους, έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη και επισκέφτηκαν το προξενείο ενώ ο Khashoggi ήταν μέσα σύμφωνα με την τουρκική Αστυνομία. Όλοι από τότε έχουν εγκαταλείψει την Τουρκία.

Ο «αιφνίδιος» θάνατος του υπόπτου της δολοφονίας που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου, παραείναι... «βολικός» για την βασιλική οικογένεια του Ριάντ.

Ουδείς πιστεύει ότι είναι τυχαίος και είναι πολύ πιθανό ότι θα ακούσουμε και άλλα για τους υπόλοιπους.

Ο Τζαμάλ Κασόγκι, Αμερικανός πολίτης που αρθρογραφούσε για την Washingtοn Post και σφοδρός επικριτής της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας, εξαφανίστηκε στις 2 Οκτωβρίου, μετά από την επίσκεψή του στο προξενείο της χώρας καταγωγής του στην Κωνσταντινούπολη, από την οποία πιστεύεται ότι δεν βγήκε ποτέ ζωντανός.

Στη δημοσιότητα έχει δοθεί η φωτογραφία του Σαλάντ Μουχάμαντ αλ Τουμπάιγκι, του ατόμου που κατηγορείται ότι τεμάχισε το σώμα του Σαουδάραβα δημοσιογράφου ενώ εκείνος ήταν ακόμα ζωντανός, μέσα στο προξενείο, και μάλιστα υπό τη συνοδεία μουσικής.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για έναν ειδήμονα στην επιστήμη της ιατροδικαστικής, ο οποίος είχε πάρει το πτυχίο του στην παθολογία από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης το 2004.

Ο Τουμπάιγκι, που σήμερα είναι επικεφαλής του Επιστημονικού Συμβουλίου Ιατροδικαστικής της χώρας του, είχε αποκτήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο τις γνώσεις του για τη διενέργεια νεκροψιών, τις οποίες έμελε να χρησιμοποιήσει πολλά χρόνια αργότερα για να εξαφανίσει τα ίχνη της δολοφονίας του δημοσιογράφου

Στην επτάλεπτη καταγραφή από το Apple watch του θύματος, την οποία ισχυρίζονται ότι έχουν στα χέρια τους οι τουρκικές αρχές και λένε ότι αποδεικνύει την ενοχή των 15 Σαουδαράβων, ο Τουμπάιγκι ακούγεται να δίνει οδηγίες για τον διαμελισμό του ζωντανού ακόμα Κασόγκι.

Μάλιστα, φέρεται να λέει στα μέλη της υπόλοιπης ομάδας των φερόμενων ως εκτελεστών να φορέσουν ακουστικά, ώστε να ακούνε μουσική κατά τη διάρκεια του τεμαχισμού. «Όταν κάνω αυτή τη δουλειά, ακούω πάντα μουσική» είπε ο Άραβας «Dr Death»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)